🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 567
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 515
Роси има стойката на комлексирано високо момиче – приведена и с хлътнали рамена. Бих искала да изкрещя през телевизора – Роси, изправи се и приеми предизвикателствата на по-нисшите от теб! Ти можеш!

# 1 516
Мартин може на моменти да е емпатичен, но ако някой му пречи и си го нарочи, може да го стъпче.

# 1 517
Благодаря за инфото, щом е минало толкова зле е трябвало  тя да хване пътя към ЛА. За какво седи там?! Да и се чуди човек на акъла.

За  Роси се радвам, че са я валидирали със среща.
Не е много за радване - не мина добре. Васил видимо няма интерес, а тя си мрънкаше под носа и се беше стегнала. Двамата с Васил бяха като дръвчета. Даже се учудих, че ѝ даде роза на церемонията - може би по-скоро от солидарност, отколкото каквото и да е друго.

# 1 518
Роси има стойката на комлексирано високо момиче – приведена и с хлътнали рамена. Бих искала да изкрещя през телевизора – Роси, изправи се и приеми предизвикателствата на по-нисшите от теб! Ти можеш!

Роси е много "залюхана", както казвахме едно време. Има си комплекси момичето, не зная защо, не я дават достатъчно, за да разбера.

# 1 519
  • ВАРНА
На Виктор пръстена може да е бил от тел от магазините за имитационна бижутерия.Няма техниката и знанията за направа на пръстен от благороден метал.Те се леят в специални пещи,като бижутата се изработват предварително от восък,опаковат се в специална кювета и не се отлива самостоятелно а множество бижута заедно.Поне 100 гр злато е нужно,така  че предполагам е огъвал тел.

# 1 520
А мислите ли, че Роси е завистлива?

# 1 521
Роси да спори с каки като Косара и Ана-Мария е кауза пердута. Трябва да се ошлайфа в някоя връзка и много бързо ще се осифери. Липсва ѝ житейски опит.

Косара всъщност иска да се докаже на майка си, а Ана-Мария родителите ѝ си я валидират с любов.

# 1 522
На Виктор пръстена може да е бил от тел от магазините за имитационна бижутерия.Няма техниката и знанията за направа на пръстен от благороден метал.Те се леят в специални пещи,като бижутата се изработват предварително от восък,опаковат се в специална кювета и не се отлива самостоятелно а множество бижута заедно.Поне 100 гр злато е нужно,така  че предполагам е огъвал тел.

Не знам, не знам - дядо ми навремето правеше ковано желязо в мазето на панелката, в която живеехме. Правеше маси, аплици, свещници, това му беше хобито, когато се пенсионира. Мазето е типичното малко мазе в панелните блокове и все пак той правеше невероятни неща в него. Та не съм много сигурна, че Виктор не е направил хубав пръстен, пък било и то от желязо, а не от злато.

# 1 523
Аз по странен човек от Бранимира не съм виждала, хем я боли нея, хем я сърби. И какви бяха тези малоумни оправдания, и аз и Виктор гледахме с недоумение - топло и било, потяла се, корема и накъде седял от едната и страна, краката отекли, цикъла закъснявал, WTF??? Момчето и се обяснява и ясно и показва, че я харесва, тя все едно е седнала с бабите пред блока за да се оплачат от болежките си. Нормално е Виктор да иска да се гръмне. А тя тотално ми падна в очите и не я оправдава това, че е млада. Като климата там не и влияе добре да се прибира, лесно е. Ама то как да се прибере като иска и да е известна, " ледената ( потяща ) кралица ще стиска зъби. Неадекватна работа просто, нямам думи.

# 1 524
Не мога да преценя - по-скоро не. Но е склонна към депресии и е малко емоционално недозряла. Като го израсне сигурно ще стане ок, но на този етап и аз не бих искала да имам общо с нея.

# 1 525
Това, че Вики е направил пръстен за мен означава целенасоченост , отдаденост и желание за работа във обща насока. Обещание за бъдеще. Както някой каза да направиш пръстен не е лесно, изисква знания, практика , упорство. Дали е бил най-подходящия момент да го даде обаче, когато връзката е потъвала не знам. Както тук казвате Всеки сам си преценЯ.

# 1 526
Роси си реагира съвсем нормално на волейбола. Какво да направи, да изгърми една топка в главата на "съдията" ли? Игра добре, поне по-добре от Мартина и АМ ( с Брани и Виктор не гледах). Какво сте я нарочили за лузър?

# 1 527
Скрит текст:
На Виктор пръстена може да е бил от тел от магазините за имитационна бижутерия.Няма техниката и знанията за направа на пръстен от благороден метал.Те се леят в специални пещи,като бижутата се изработват предварително от восък,опаковат се в специална кювета и не се отлива самостоятелно а множество бижута заедно.Поне 100 гр злато е нужно,така  че предполагам е огъвал тел.

Не знам, не знам - дядо ми навремето правеше ковано желязо в мазето на панелката, в която живеехме. Правеше маси, аплици, свещници, това му беше хобито, когато се пенсионира. Мазето е типичното малко мазе в панелните блокове и все пак той правеше невероятни неща в него. Та не съм много сигурна, че Виктор не е направил хубав пръстен, пък било и то от желязо, а не от злато.

А бе хора, работата опира до на прасе кладенчова вода. Колкото и красиво да е творението, трябва човекът за когото е направено да го оцени. Зависи в какъв контекст е поднесен пръстенът. Това, че може да е творение на изкуството, означава, че може да развие бизнес с такива пръстени и нищо повече. Ако момичето не е било убедено, че Виктор е правилния мъж за нея, няма никакво значение колко красив е бил пръстенът.

# 1 528
Да. То й личи по физиономията. И не говоря само за гримасите й след срещите на другите.
А като характер, част от комплексите й са защото и много се сравнява.
Но смятам, че не е агресивно злобна.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 14:39 от Linda*kiss

# 1 529
И аз така мисля, те не я дават достатъчно така, че не може да се прецени.
Може и с монтажа да я закопават. Прави ми впечатление като уж зумват на нея, че май не е реакция в реално време.
Иначе да , за годините си е незряла, може би е лейт блумър,

Не мога да преценя - по-скоро не. Но е склонна към депресии и е малко емоционално недозряла. Като го израсне сигурно ще стане ок, но на този етап и аз не бих искала да имам общо с нея.

Общи условия

Активация на акаунт