🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 575
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 500
Ами да си тръгне. Ай сиктир. Връща розата и готово.
Преди Бранимира, ще е по-добре за зрителят първо Силвето и Алекс да се махат. Че там даже няма и нотка романтична интрига. А са в шоу за романтични отношения.

# 1 501
Бранка е много млада. Просто е по-интровертна и свита, и тя като Роси не е за телевизия. Тя грам не можеше да понася Викиту, просто се поласка от вниманието и може би за секунда е помислила, че може и да им се получи. След като го опозна и стана по-мил като приятел, все още не го харесва. Сега ще се чуди как да го отреже пак.
Аз я харесвам за това, не се продава за екранно време, за разлика от Косара, която и с бармана би се целувала, за да е по тИливизура.

Не съм съгласна - Бранимира каза, че бившият й я е носил на ръце и е поставил много високо летвата. Та тя сега си търси достоен заместител и определено Виктор не покрива стандарта. Но аз пак ще се повторя - някои обичат да тъпчат, други - да ги тъпчат. Та в този смисъл Бранимира и Виктор са се намерили. Както казаха и назад, ако наистина предишната връзка не е вървяла, с кой акъл Виктор си е направил труда да прави пръстен? Това е отчаян ход на влюбен мъж и много унизително поведение, ако е вярно. Виктор е едно добро момче, което има нужда от добро момиче. Според мен, щом е направил пръстен от метал, означава, че може да се насочи към тази професия - златар, зъботехник. Аз на негово място бих пробвала и тогава вече ще има истински висок стандарт на живот.

# 1 502
Този сезон е слаб. Не можем хубаво да се скараме в темата. 😂

Много е под въпрос колко добър човек е Виктор. На няколко пъти го хващам да се държи ужасно без капка емпатия. Интересното при него е, че въпреки че е хубав, се държи като инцел.

# 1 503
От друга страна, ако Виктор наистина иска Бранимира най-много, за какво да излиза с някоя от другите момичета или да ги залъгва...
И при Васил е мъката голяма на срещите с тази, която знае какво предлага. И там няма нищо...
Ферай е много смешна. Когато каза, че обича малките жестове, имаше предвид сякаш да ѝ вземе някой нещо сладко или нещо за ядене от магазина долу, ..поне аз така го схванах. Ама в движение историята стана да ѝ вземат парфюм, ...защото една вафла не се връзва с книгата на Даниела...по същия начин като разказваше с гордост на Даниела как му казала, аз съм преситена на храна, други неща искам, а то примера и беше с нож и чаша. Ох, няма такъв шемет като Ферай в комбинация с Васята...

# 1 504
Момичета, нали някакви майтапи се въртяха около това, че Любка миришела на пот по време на масажа. Че Виктор бил казал, че Айгюл си взела душ преди това.. или нещо подобно. И Кукушев го каза, и в Outcast го чух. Да не е това причината за разЛюбването на Любка 😃

В последно време все ги гледам Мартина и Виктор по партитата - много яко си пасват на танците. Вчера, като седнаха да си поговорят, също ми харесаха. И точно си помислих колко хубаво би било, ако се пробват двамата.

п.п. Само на мен ли ми се стори или Любомира направо си намекна на Косара, че с Виктор са се валидиралии?
п.п. Сетиха се да правят партита - трето парти по ред. Само че не знам какво точно се очаква да стане вече - тези партита трябваше да започнат още в началото, докато още ергените не са се ориентирали към определени моми. Сега и да ги правят, вече е късно - двойките се сформираха. Язък, че изгониха Алекса - по това, което се чу снощи, тя можеше да си намери половинка сред момите при още 1 - 2 партита Grinning

# 1 505
Много е под въпрос колко добър човек е Виктор. На няколко пъти го хващам да се държи ужасно без капка емпатия. Интересното при него е, че въпреки че е хубав, се държи като инцел.
Не мисля, че е липса на емпатия - по-скоро не знае как да се държи и няма емоционална интелигентност. Но може и да си права. Другото странно при него е, че постоянно изтъква, че няма пари, а през вечер е по дискотеките. Толкова ли не може да си направи сметките? На 26 човек вече би трябвало да има някаква финансова култура.

# 1 506

Аз смятам, че е овъруелмд (претоварен) от жените и "женската енергия" там. Струва ми се, че той е по-интровертен, въпреки че се старае да е отворко, копирайки Мартин, но му идва в повече и не може да се справи. Просто не е играч като бат Марти. А бат Марти определено е чаровен и знае как да привлича жените. Направо е като магнит.

Не мисля, че е липса на емпатия - по-скоро не знае как да се държи и няма емоционална интелигентност. Но може и да си права. Другото странно при него е, че постоянно изтъква, че няма пари, а през вечер е по дискотеките. Толкова ли не може да си направи сметките? На 26 човек вече би трябвало да има някаква финансова култура.

Предполагам, че щом е модел, дискотеките са неговия офис - все пак трябва да се показва в обществото. Шоубизнесът го изисква. Обаче да си седне на д-то и да вземе се насочи към сериозна професия. Време му е.

# 1 507
Марто е умен. Най-хубавото в един мъж, и жена е умът. Wink

# 1 508
Мартелиус ми е магнит, ама от отблъскващата страна. Такова противно мъжле, просто се чудом чудя, с какво го намирате интересен и привлекателен... Самовлюбен интригант.

# 1 509
Марто е умен. Най-хубавото в един мъж, и жена е умът. Wink

Умен и екстроверт. За него социалния живот е като въздуха и храната - не може без него.
Има и чар, не мога да му го отрека - начинът по който комуникира, палавата искрица в очите, която пуска отвреме навреме, готин е, дума няма. Аз харесвам и това, че е висок и има дълги крака.

# 1 510
На Мартин най му харесвам споровете – започва  от последното твърдение на опонента и го размазва по силата не неговата логика. Гавра с труп се получава.

# 1 511
“Ти нидей ‘ногу зна̀”, чи ей сигъ стана въргала😀.
Идвам нищо не гледала и нищо не чела,
Гледам последните три страници к’во /кого сте захапали: то било Роси.
Нейното тяло е повече западно европейски тип, широк торс, равна талия с ханша и дълги крака, докато жените в Южна Европа са с по-закръглен ханш, тънка талия и по тесни рамене, но с по-голям бюст.
И двата типа са ок. За мен, втория е по-женствен и привлекатен.В азиатската култура това е топ. За  Роси се радвам, че са я валидирали със среща.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 14:01 от Labubu8

# 1 512
На Мартин най му харесвам споровете – започва  от последното твърдение на опонента и го размазва по силата не неговата логика. Гавра с труп се получава.

Обаче начинът, по който го прави ме кефи. Някак повърхностно, над нещата, не звучи като нравоучение или налагане и е трудно човек да му се обиди. Точно това говори за интелектуалните му възможности - знае как да подходи с всеки.

# 1 513

Така е. В някакъв момент дори да сме на различно мнение, си разбираме аргументите и много по-малко си дърпаме плитките 😂

# 1 514
За  Роси се радвам, че са я валидирали със среща.
Не е много за радване - не мина добре. Васил видимо няма интерес, а тя си мрънкаше под носа и се беше стегнала. Двамата с Васил бяха като дръвчета. Даже се учудих, че ѝ даде роза на церемонията - може би по-скоро от солидарност, отколкото каквото и да е друго.

Общи условия

Активация на акаунт