🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 491
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 485
Слушайки Виктор и обясненията му за брака, деца и т.н., грам не вярвам, че е предлагал брак, по-скоро някакъв promise ring, с който да спасява ситуацията, за да каже “имай търпение, аз евентуално след 15 години ще си седна на задника  и няма да пръскам парите по дискотеки всяка вечер и ще се оженим”. Иначе има симпатичен елемент, но само си представям колко нелепо вероятно е било предложението.
“Едно, две, три,
взѐми този пръстен ти” 😁

# 1 486
Роси физически много прилича на моя по-млада съседка. От позицията на времето споделям, че  при подходящ избор на дрехи и най-вече повече самоувереност, момичето ще е трепач.
Проблемът при нея е, че е емоцинално спихната. Ходи леко приведена и все едно чака всеки момент да я нападнат. Има още да израства емоционално, но когато това се случи силата ще бъде с нея.

# 1 487
Любка каква е цветарка клюкаринааа. Как се завираше да подпитва и се буташе нарочно при Брана. Тотално ми се затвърди първоначалното мнение за това момиче.
Хич не е постъпил гадно Виксъна с нея. Той през цялото време не е сигурен в привличанията си. По-добре да си каже сега и да спре, отколкото да се стигне до задълбочаване и да се издъни.
С Марта биха си танцували и се забавлявали двамата отлично.
//
Бранка е толкова объркано, вкиснато и потиснато същество, че не знам какво е нужно, за да я изкара от летаргия и съживи. Не, знам – на пиянското парти се отпусна просто, защото беше пияна.

# 1 488
В Бранка съществува едно много опасно и неприятно “качество“ - преднамерена жестокост. Нормално е да не харесаш някого, но не е ок да съзнаваш, че го въртиш и си играеш с него и да няма момент, в който да си честен поне за да му дадеш шансове с друг, който наистина си пада. Тази девойка се прави на фатална, а не разбира , че баш истински фаталните жени са най - нещастни. Съвсем способна е - Виктор или друг на негово място докато и се обяснява в любов, или плаче и я моли - Бранито да си яде лакомо пържените яйца и да прекъсне чувствата на партньора си с едно “Подай ми солта, ако обичаш“. Ама щом си безразлична - бий си камшика и не наранявай. Сега - за подобно поведение също си има психологически причини - някаква травма в детство или семеен модел, който предизвиква вътрешни защити от силата да си етичен. Но... няма извинение. Да си ги преработва бе! Такъв циничен начин на мислене, е дори по - страшен от Даниеления.

# 1 489
Бранка е много млада. Просто е по-интровертна и свита, и тя като Роси не е за телевизия. Тя грам не можеше да понася Викиту, просто се поласка от вниманието и може би за секунда е помислила, че може и да им се получи. След като го опозна и стана по-мил като приятел, все още не го харесва. Сега ще се чуди как да го отреже пак.
Аз я харесвам за това, не се продава за екранно време, за разлика от Косара, която и с бармана би се целувала, за да е по тИливизура.

# 1 490
Serene__
Има го и това. Права сте. И го толерирах като отношение до преди две седмици. Обаче вече времето страшно напредна. Бранка е наясно, че между Люба и Виктор е възможно да се случи нещо. Пък и Клаудия явно изпитва някакво привличане. Време е да го отвърже. А това става просто, ясно, откровенно очи в очи. Или директно да не приеме роза. Не е ок никой да тъпче съзнателно друг.

# 1 491
Е, за къде е като не е за телевизия. Нали актриса ще става. Смях.

# 1 492
Мне , Бпанимира се отпусна с Виктор защото се успокои; че вече се е ориентирал към Люба и няма опасност вече да и досажда толкова. Да ама Виктор друго си помисли та се наложи пак да го удря през пръстите.

# 1 493
Само на мен ли ми боде в очите, че Мартин съвсем през просото започна да действа и определя правилата за всички?
Първо,  пародията на волейбол по Неговите правила.
Второ, нахълтването в общата гримьорна и боядисването на фаворитката, все едно Мартина и АМ не съществуват.
Трето, без доказателствените твърдения за фджиджи-биджи на Алекса, АМ и Ивет, като резултата беше +- две изгонени,   АМ я спаси само черната роза.
Това, за вас, нормално ли е?

# 1 494
Не ми се чете всичко за този прословут пръстен. Няма значение. Тя не го е харесвала достатъчно. Толкоз. Все едно Бранка да реши да излиза с него колкото да убие малко времето и той да и даде пръстен. Еми все тая на Шопар ли е или го е направил от кламер, или го е открил в зрънчо.

# 1 495
Хич не ми харесва Бранимира на мен, но може би отчасти защото следя спойлерите и знам, че е мрънкалото на сезона. По цял ден седяла, пушила като комин и се оплаквала… Топло ѝ е, скучно ѝ е, въздухът бил тежък, нямало шоколад, този бил такъв, онзи онакъв… Ще решиш, че с пистолет я заставят да стои.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 13:28 от Lilly_85

# 1 496
И аз бих върнала пръстен-самоделка,

На мен пък такъв пръстен би ми било хиляди пъти по-ценен от Картие с голям диамант.
Защото е вложена мисъл, любов и труд.

Хората сме супер различни, предполагам за Виктор  е смятал, че тя ще оцени усилията и любовта, вложени в пръстена, вероятно съдейки по себе си.

Така е, още повече, че ако не се оженят, е редно жената да върне годежния пръстен. Аз бих, все пак имам достойнство. В този смисъл годежният пръстен символизира любов и готовност за бъдеща по-сериозна стъпка - създаване на семейство.

# 1 497
Хора, вие никога ли не сте били подразнени от мъж, когото не харесвате? Искате да го харесате, дали защото с него ще командорите парада, дали защото е ок на хартия, дали защото всички го харесват, пък той сваля вас, дали защото ще си прекарате лятото, празниците или времето до правилния по-яко, ако си имате гадже, дали само и само да ви остави на мира, ОБАЧЕ точно този не можете да си харесате. Пък не искате да сте груба, пък той се прави на жертва, пък това допълнително ви дразни (както Васил се подразни допълнително на жертвената поза на Роси на волейбола).
Какви детски травми, какви пет лева при Брани. Момичето й е през шушляка за Виктор и се чуди как да се измъкне суха, затова говори пълни глупости. По-скоро я нарочвам за амбициозна за екрана, отколкото за травмирана.

# 1 498
Ами да си тръгне. Ай сиктир. Връща розата и готово.

# 1 499
След вчерашния епизод:

Даниела и Мартин - през целия коктейл си се държаха, като официална двойка. Добре - харесват се, вече официално са си заедно. Обаче интересен разговор проведоха на дивана, но тъй като още са с розовите очила, най-вероятно нито един от двамата не осъзна какво му казва другия. Мартин каза на Даниела, че почивки много рядко ще вижда, а почивка сама - директно да забрави за това. Плюс, че масажи само от жени. Демек си показа, че е токсичен, обсебващ и ревнив, и Даниелка ще трябва да спре да прави доста неща, които харесва. Даниелка пък си му каза, че тя иска да пътува, иска масажи и няма да обикаля с него само по заведенията, а иска и почивки. Въпросът е кой от двамата ще надделее, ако случайно останат заедно след предаването. Аз залагам на Мартин, но за кратко. Даниела не вярвам да издържи дълго на това. Освен, ако бързо не я върже с някое бебе.

Виктор - това момче е все по-вероятно да си тръгне без нито една мома от това предаване и не, защото не си е избрал никоя, а защото Любомира и Клаудия ще си тръгнат сами, а Бранка не го иска. Вчера сам се простреля в коляното горкия. Ама и на Мартин ме е яд - много добре вижда, че Бранимира го прави луд, уж му е приятел, обаче не му казва, какво мисли.

Общи условия

Активация на акаунт