🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 754
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 545
Емиии, аз пък съм проклета, трудна и разглезена и никак не бих оценила самодейния пръстен на Виктор.

Оставяме настрана личния вкус и предпочитания, макар че те са изключително важни, когато подаряваш нещо толкова значимо. Трябва много добре да си познаваш вкуса на жената, ако очакваш това бижу да го носи всеки Божи ден до края на живота ѝ. Или поне на брака ви. Аз, примерно, не нося пръстени и няма да започна да нося, само защото някой ми е предложил брак. Нито халка бих носила.

Но не е в това въпросът. Този пръстен е опит за емоционално изнудване. Понякога такива големи подаръци и грандиозни жестове са отчаян опит да ти нарушат границите, да те склонят да влезеш в нежелани от теб отношения, да откупят вина, да имитират любов или внимание — или, както в случая, да спасят една неспасяема връзка.

# 1 546
Е, хайде сега, Мартин не крие, че се е спрял на Дани. На другите, като не им харесва, да си хващат самолетчето към България.

# 1 547
Класацията ми на Ергените по външен вид: Алек, Васил, Мартин, Евгени, Виктор 2, Виктор 1

По характер: Мартин, Алек, Васил, Виктор 1, Виктор 2, Евгени

Жените този сезон, много странно, но понякога ми изглеждат много красиви, а понякога - точно обратно. Но засега любимки са ми Анета и Роси като сбор качества. Донякъде и Анна-Мария.

# 1 548
Не харесвам Виктор, ама много го драматизирате. На колко народ са им слагали пръстени от салфетки и капачки, та все пак са получили годежен, когато реално е предлаган брак. Grinning

# 1 549
Е, хайде сега, Мартин не крие, че се е спрял на Дани. На другите, като не им харесва, да си хващат самолетчето към България.
По скоро те да го хващат, щом са се избрали за да погледаме малко и другите момичета мебели. От Ивет нищо не видяхме, а вече е пътник.

Александра е много красива в тази червена рокля. И от нея нищо, освен малко писукане не чухме. Сигурно и тя ще си замине другата седмица.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 16:57 от Labubu8

# 1 550
Мартина се подразни на приказките на Мартин как се възбужда, докато гримира Даниела. И е изключително права, че бе крайно неподходящо да го казва пред другите.
Това беше доста след като Мартина беше започнала да се цупи. Вече почти беше готов с грима. Плюс това той го каза шеговито - един вид, че се възбужда, като гледа колко е добър в гримирането.

# 1 551

И “оригиналът”:

Скрит текст:

# 1 552
А обсъдихте ли как в синхрона след разговора с Брана, Виктор каза, че ако си с правилния човек нито пот ще те интересуват, нито камери…. Злюба не само беше наречена мърла миналия път, ами сега даже вече е и официално понижена.

# 1 553
Мартин с тая ризка много съсухрен ми изглежда. Не знам  какво му харесват, ама вкусове всякакви. Летния Дядо Мраз, хахаха! Joy

Аз направо припадВам всеки път, като му видя крачетата. Ами, че те по-тънки и фини от тези на Даниела Joy

# 1 554
Адриана наистина е много красиво, натурално красиво момиче, но при нея има една политкоректност, която не пасва на подобен формат. Тя много държеше да бъде честна с ергените, като преминава от един към друг, цялостно е обективна и държи да се изказва справедливо. Това е, което изглежда сякаш я обезличава, което е много несправедливо само по себе си. Хората сме изкривени и искаме наистина да гледаме сеир - в нея няма такъв, може би с изключение на момента, в който беше на среща с Васил и се държа като учителка. Пак казвам, несправедливо е, защото тя е много по-готина цялостно от Косара - като начин на изразяване, като интелект, обаче мъжът гледа с долното око и всичко отива по дяловите.
Преди и аз мислех така. Така изглеждаше. Но понеже се чудя кое ми фалшивее при нея, и стигнах до извода, че е прикритата й сприхавост. Мисля, че и затова така лесно ги прелиства ергените. Нещо не ми се връзва, че е много открита и право куме в очи.
Точно че пък, ако не беше политкоректна, щеше да е доста по-ярка. А тя, не е. Някак нейното е оп, оп, по преиферията и накрая от финалистките, дето никой не е разбрал как е минала между капките.

# 1 555
Имам два въпроса, дами...моля за разяснение:

1. Алекса е ...гей, би или трето?
2. Тъй и не разбрах драмата на Козара - какъв подарък е, какво се е случило..някой е починал в семействота ли..кой...изобщо нищо нищо не схванАх.

Бранито ми иде да го валидирам с един задвратник и да я питам бе ти искаш ли го Викчо или не ?!? Давай с да и не...трети отговор не ща.
Аз обичам конкретиката и тия локуми бранкини напраО ме подлудяват!!!!

# 1 556
Мартин с тая ризка много съсухрен ми изглежда. Не знам  какво му харесват, ама вкусове всякакви. Летния Дядо Мраз, хахаха! Joy

Аз направо припадВам всеки път, като му видя крачетата. Ами, че те по-тънки и фини от тези на Даниела Joy

Той като го гледам, доста отслабна откакто влезе в шоуто. Явно от любовни мъки. Sweat Smile
Наистина не го разбирам - сам казва, че визуално повече харесва Мартина, но сърцето го тегли към Даниела.
Това, което си мисля е, че и Марто е бая фалшив - налита на "писателката" за пред нас, обаче му се иска да натисне "танцьорката". Знае, че дъщерите му го гледат и все пак чест му прави, че се държи на положение, а като излезе от формата, ще видим какво ще се случи в реала.

# 1 557
Пуснах си тази сценка с гримирането. Ами разбирам защо я е избрал Марто. Като не бълва тъпотиите от книгата си, се смее на тъпите му шеги и се държи съвсем непринудено.
Имаше една друга случка на коктейла - Ами закачат се един друг, "хапят" се игриво. Може и да ме излъжат, че има тръпка там.

# 1 558
Вярно ли е имало нещо между момичетата? Кои? Аз си мислех, че е само примамка за гледане.

Имам два въпроса, дами...моля за разяснение:

1. Алекса е ...гей, би или трето?

# 1 559
Нещо е станало на партито, поопипали са се малко. Но според мен е повече от алкохол и лигавщина, отколкото някакви реални мераци една към друга.

Общи условия

Активация на акаунт