🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 493
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 890
И пред цяла България да обяснява за цикъла си ..тъпо. Ивет каза, че от самото начало Бранимира е била сопната и нацупена. Явно наистина си е такава.
Малко да се посмеем..

https://youtu.be/oHItcPKGj6g?si=W1yumu776PooVXmL

# 1 891
Ама тя от самото начало е (в нашия район е разпространено като определение) буцуняк. Крива. Намусена и сърдита. Седеше нахлупила една шапка и с никой и нищо не искаща да се занимава. Наистина не знам какво си е представяла, че ще бъде там и какво в действителност е станало, че сама на себе си е сърдита за тъпия си избор да замине. Най-вероятно си е мислела, че ще мине измежду капките, знаейки, че Викторчо има интерес и ще има ефирно време и известност, но с надеждата, че там ще има по-интересни субекти, където той да съсредоточи вниманието си и така някак хем вълкът сит, хем агнето цяло. Ще успее да стане известна с малко усилие, докато си почива и не се занимава с тоя льольо, дето въобще, ама въобще не ще и с пръчка от 10 метра да го пипне.
А той пък… то бива да те режат, бива да ти говорят глупости… колко трябва да си зле, че да продължаваш? Тя му обяснява всички тъпотии, 100 пъти му показва, че не изпитва нищо, и той казва на жената с грачещия глас, че ще търси отговори. Абе, ад.

# 1 892
Още пó от начало е борсук Бранка. Как посрещна Виктор когато дойде да я кани в предаването и беше в зала за балет, та взехме да я наричаме "балерината" - офффф, Викторееее... Демек "пак ли ти, бе, досадникооо"! Въобще не ми изглеждаше като да се радва да го види.

# 1 893
  • София /Абсурдистан
Е каква балерина е Бранка Simple Smile

# 1 894
Ох, аз я разбирам Бранимира. Да се потиш подута и попухнала и някой да ти досажда, при това пред камера, не е най-приятното преживяване.
Мхм. По средата на зимата да се пече на басейна, а вечер да хапва луканка с шампанско на корем. Жива да я ожалиш.

# 1 895
  • България
На мен Бранимира не ми хареса от първия епизод - беше с много високо самочувствие и си личеше, че ще отреже Виктор. Учудих се, че дойде и че Виктор намира нещо приятно в нея и вида й.

# 1 896
Майката на Бранимира
Скрит текст:

"Брани,
Обичам те безкр. много, ти си част от моето сърце и душа. Бъди щастлива с изборите, които правиш в живота си, но не забравяй преди всичко да си добър човек.
Вярвам ,че имаш сила да преследваш мечтите си , аз винаги съм до теб за да ще те подкрепям в труд  и болезнени моменти, помни че любовта е топлина, опора, цени силата в мъжа, която ти дава и давай от себе си същото."
Много клишета, какви са тия "труд и болезнени моменти", може майката да е имала такива, пък детето да няма.

Майката на Клаудия,
Скрит текст:

"Здравей дъще моя,
Вярвам, че си способна и имаш сили да моделираш собствения си живот така както ти истински го искаш.
Именно, едно от нещата, с които се гордея е, че ти не допускаш мечтите си да ги превръщаш във фантазии.
Знам, че не би допуснала трудностите и болката на моето младо Аз, което вярваше, че като майка орлица имам право да те контролирам.
И точно ти ми подаде ръка и ми каза, "Мамо, време е да се промениш'. Помни, че любта  е не само чувство, тя е и действие.
Всичко е любов. Цени в мъжа неговата душа и му давай от себе си искрената си любов.
Обичаме те.
Мам
тази майка явно е била обсебваща, контролираща. И детето  и помогнало да се промени! Браво на Клаудия. Самото обръщение "Дъще моя" говори за принадлежност, още не се е променила жената.  И пак "трудностите и болката на моето младо Аз", ама това е дето ти, то няма да има твойте трудности, защо го обременяваш?

Майката на Любомира
Скрит текст:

Здравей слънчице,
Всеки ден мисля за теб и се надявам моите мисли да те пазят.
Това, което ти пожелавам, от все сърце, е да си упорита и смела, да не се отказваш от мечтите си
Аз вярвам наистина, че имаш сили, да сбъднеш всичко, което носиш в сърцето си.
Най- много се гордея и цена твоята доброта, това, че не се страхуваш да бъдеш себе си.
Нека моите болки и трудностите, през  които преминах да не тежат на твоите рамене, не повратям моите грешки,  но се поучи от тях.
Прости ми имаше един период, най-тежко  за мен период, когато не бях до теб, прости ми,
а за Любовта: Любовта е ценна и винаги трябва да се бориш за нея. За мъжа: погледни в очите му
а ти от своя  страна му давай разбиране.
Обичам те безкр много!

Тези клишета за мечти и сбъдвания отново.
Ето това, че набляга на нейната доброта, евентуално ще даде на детето сила. И пак за трудностите на майката и греховете и, иска прошка, но това не е за предаването, да си я иска в къщи. Сякаш са им дали план и то всяка точка да напишат нещо -- за любовта, за мъжа..,

Майката на Адриана
Скрит текст:

здравей, Мамчо,
Повече от всичко неща на света искам да бъдеш  щастлива.да живееш с любов и доброта.
Следвай своите мечти, не прави компромис със себе си, помни, че любовт е да изкарваш най-доброто от теб,
да се радваш,да се наслаждаваш, да се чувстваш единствена. Една връзка, за да бъде здрава, трябва да има
честни и искрени отн., така се създава дом, така се пази, така се дава нов живот!
Обичаме те, липсваш ни, гордеем се с теб и те чакаме
Липсва ми обръщение, какво е това 'здравей мамчо"? Не е ли по-добре "здравей Ади". Това писмо е по-нормално, има пожелания и синтезиран живота на майката в едно изречение, накрая  в множествено число, явно цялото семейство. Тази жена с жеста на ръцете си е сложила някаква бариера.

Алекса
Скрит текст:

Здравей Алекса,
ти си моето семейство и си ми повече от приятел!
Ти си моята сестра по душа и винаги ще бъде до теб,и ще те подкрепям, дори, когато грешиш.
Довери се на интуицията си и дай сърцето си на този, който умее да го пази и да го обича.
И най-важното, ако някой не оценява твоята стойност, просто се усмихни и продължи напред!
Обичам те и те чакаме

Майката на Александра
Скрит текст:

Здравей Мами
Наричам те мое мило слънчице, защото ти си най-големия дар в живота ми, ти си светлината, която ме прави по-силна и по-добра. Вярвам, че имаш силата да сбъднеш мечтите си и да имаш живота, които заслужаваш.
Това, което знам за любовта,  е че тя е не само страст, но и грижа, разбирателство и доверие.
Гледай първо  в мъжа е  да видиш доброто в сърцето, това, което ще остане, когато всичко др се промени.
Винаги ще бъда до теб дори, когато сме далече
Обичам те Аленце
Едно нормално писмо, пак с клишето за мечтите, но прозира искреност, дава сила на дъщеря си.
Александра не пропусна да отбележи,: " Маями Мами, много добре измисли фона на бакграунд,  мн добра естетика, гордея се от тебе"

Майката на Косара
Скрит текст:

Здравей Мамо,
Ще ти споделя нещо от сърцето си, защото искам да знаеш колко си важна за мен.
Мисля, че вски ден сЪС обич душата си те пазя. Това, за което те наричам моя дъщеря, е любовта и светлината, които носиш в живота ми, ти и брат ти, сте смисъла на всичко онова, което съм изградила,
Вярвам,че имаш сили да промениш и да постигнеш всичко, което пожелаеш, в теб има потенциал, упоритост,
и способност да обичаш живота, дори, когато той не е бил добър със теб.
Това, за което те моля да ми простиш са моментите, в които съм била строга, и изискваща,
знаеш, че винаги съм искала най-доброто за теб.
За любовта, ще ти кажа нешо, което съм научила от опита си, истинската любов не е перфектна,
тя е готовност да бъдем до другия дори в трудните моменти.
Най ценното е винаги да намираме начин и да се подкрепяме, за да запазим връзката си.
И не забравяй, мъжът, който те обича, и те уважава, ще те цени такава каквато си и няма да ти кара да се чувстваш по-малко от това, което си!
Ти знаеш, че аз винаги ще съм до теб, маме, без значение къде се намираш и какво се случва,
с най-дълбока обич,
мама.

Косара:
Скрит текст:
Всичко, което каза, през  всичките години ми е показвано, нагледно от майка ми, от баща ми. За мен  моят идол винаги е бил майка ми, старала съм се да приличам на нея. За мен е мн важно  баща ми да хареса човека  до мен, по простата причина че ще знам, че той ще е спокоен,  защото аз съм му единствената дъщеря, и си има причина да съм толкова, толкова специална за него, смея да твърдя, че от него съм чакана повече, отколкото дори от мама, защото .......... и за него аз съм подарък."
Ето защо казваше на Ергена, че иска да е специална. И тук се прокадва идеята, че Косара е имала трудности. Странно ми е и пожеланието: "Мъжа да те кара да се чувстваш по-малко от това, което си!".

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 00:05 от Pepina_n3

# 1 897
  • България
Това да се изтепосват родителите на момичетата е крайно ненужно и излагащо ги. Написали им едни думи и ги четат. Оставете дъщерите им на мира да се показват, големи и съзнателни са. Жени над 21 не са продължение на семейството си.
Алекса доколкото помня е останала без родители на малка възраст.

# 1 898
Тогава изобщо не е било уместно да правят епизода с майките.
Мартин си беше ударил крака и сигурно затова са го направили.

# 1 899
Това не е майката на Алекса, а най-добрата й приятелка.

# 1 900
На мен ми беше малко неудобно да гледам майките. Личеше си, че повечето изобщо не искат да са пред камера, но какво да правят, нали искат дъщерите им да се зарадват… Кофти ситуация. Влизаш в риалити и косвено завличаш всичките си близки.

# 1 901
  • София
Как разбирате майката на Косара “това, за което те наричам моя дъщеря…”?

# 1 902
Как разбирате майката на Косара “това, за което те наричам моя дъщеря…”?
Чи съ гурдей с нея. 🤗

# 1 903
  • София
Тя/Косара/ е била подарък за баща си, дългочакана, пък после има брат (?!)…
Да не би, когато е била на 3 г. Да е загубила майка си и тази да й е втора?
Спекулирам, може би, но от това писмо и онова до предишното си аз, той не е бил добър към теб / животът/…

# 1 904
Обсъждали сме го, но мен лично ме съмнява. Абсолютно едно към едно са маниери, излъчване и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт