🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 443
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 875
Ивет е доста криндж, използва много чуждици, шепне много странно, говори някакви странни неща...

Все си мисля, че има нещо с Роси, което не ни показват. Как така всички са срещу нея без причина, че чак се притеснявали и че ако са близки с нея ще им излезе лошо име 😃

# 1 876
Не е толкова странно, че не харесват Росица. Тя изглежда вечно намусена, освен когато не си шушука с някой и не си разменя бележки (което само по себе си е дразнещо). Новичките като идват винаги първа отива при тях и почва да им обяснява другите колко са зле. Най-вероятно всички са разбрали, че ги хейти.

# 1 877
  • София
Изгледах подкаста с Ивет, там изглеждаше добре, по принцип не я намирам за хубава. Оказва се, че Даниела и Ферай в нейните очи даже са "добрите", понеже не участвали в интриги и си гледали играта, както и не били против Роси.

# 1 878
Тази схема, която я разказа със саботажа от страна на групичката заради екранно време звучи правдоподобна, ама и Даниела, и Ферай звучат странно, не само вътре, но и на нас.
п.с. Кукушев нацели тениска поне - "мъжка тениска с женска енергия" и обратното Laughing
Скрит текст:

# 1 879
  • Stockholm
И аз гледах Ивет в Надкаст, ми не беше зле. Има си някои сексуално провокативни трикове като черешката и цялото ѝ поведение, но както видяхме, не успя да пробие. И тя не се занимава с нищо съществено в живота и си каза, че не обича да работи.

# 1 880
Аха, ясно. И тя очаква да ѝ плащат, за да съществува. Е, щом има кой…

# 1 881

Мартина е доста различна

# 1 882
Подкастът с Ивет тръгна добре, но накрая успях да се изнервя. Час и 40 мин - прекалено дълго време. Накрая почнаха да говорят за анимета и Япония (никога не съм имала интерес към тази страна) и последните 10 мин ги пропуснах. Ивет изглежда нормално момиче, но някак си не успях да я усетя, не знам..

# 1 883
Също гледах гивауея на Косара в IG, да, действително тя е положила старание да говори правилно. Според мен просто го е репетирала, така звучи. Убедена съм, че този “дефект”, за който получи толкова подигравки, ще го изкорени при добро желание от нейна страна. Останалото изисква качествени натрупвания от друго естество.
А Мартина на това интервю е буквално страшна. Колкото пъти я видя, се стряскам, не знам каква е била целта на занятието с този бретон и тен, много крайно.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 22:33 от Joliette

# 1 884
Тъкмо Мартина ми стана симпачна на фона на Даниела и ...видях клипа при Милен Цветков.
но тъкмо от клипа научих, че тя имала висшО (бакалавър Стопанско управление). Модел, танцьорка и организатор на събития. На корицата на плейбой (2016). Мениджър на събития за увеселителни клубове и заведения - още една допирна точка с ресторантьора Марто от УНСС. Има връзка с бившия мъж на Емануела...вече се обърквам същата ли е тази Емануела с онази на Мартин Елвиса? Мениджър  и на балет била...
Но все пак си е останала чаровна.

# 1 885
Мартина е и глуповата, но някак чаровно глуповата. Може би е добродушна.  Или не..не знам, но има нещо симпатично в нея.

# 1 886
Аййй, този клип на Мартина при Милен… кошмар 😃 и някак … тя си е тя. Пак я харесвам повече от Данка.
Някой може ли да ми обясни как въпросната (Данка) е на 32, а изглежда като 40 годишна? Само несполучливите процедури ли са виновни, или е послъгала?

Изгледах най-накрая всичко. Бранка е пълен потрес и независимо, че се познават от навън с Мартин, той абсолютно точно я коментира на синхрон - тя не харесва Виктор и той не разбира кво прави и що го прави там. Иначе жената е отишла на почивка и за слава, а тоя само й се натяга и зорлем я влачи по срещи, та вместо да си се пече на басейна или да седи някъде на климатик, трябва да ходи да се поти с отеклите крака по снимки. И хем я сърби, че иска да остане и да трупа дивиденти, хем я боли, че трябва цена да плати за това. А има женички дето живот си живеят, никъде не ги канят, почти нулево ефирно респективно снимачно време, егати и късмета има тя. И цикълът й закъснява и тоя пак идва да си говори с нея и да й се вре, щото е имала глупостта да удари 3 водки снощи и да се държи приятелски с него и да му се усмихне. И оф, егати ужасната мъка без край е това крайно неприятно момиче. Ад.
Любомира и Мартина какво по ягодите още търсят там недоумявам…

# 1 887
  • София /Абсурдистан
Като излязла от махалата изглежда. И не блести с интелект.
Видях Милен и се натъжих…

# 1 888
  • Stockholm
Ох, аз я разбирам Бранимира. Да се потиш подута и попухнала и някой да ти досажда, при това пред камера, не е най-приятното преживяване. Но пък можеше да откаже розата. Освен ако не решава продукцията коя кога да си ходи. Все пак ми стана жал за нея, че се измъчва така. Виксата обаче нищо не разбира и си мисли само за себе си. Упоритостта е хубаво качество, но тези напъни са глупав инат и примитивизъм.

# 1 889
  • София /Абсурдистан
Тя да не изпусне безплатната почивка.

Общи условия

Активация на акаунт