🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 552
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 040
Това, с което ме спечели Росица е нейната спонтанна дружелюбност и сърдечност,  вероятно плод на добро възпитание, което  "домоуправителките" не ѝ простиха.
Не е точно така. Росица наистина е приятелски настроена, но видяхме, че първите ѝ думи към новодошлите са оплаквания и хейт към останалите. Това ми прави много лошо впечатление и ме навежда на мисълта, че по-скоро си търси съюзник, отколкото иска да ги опознае. И ако някои от тези новички са изпяли на “домоуправителките” какви ги говори Роси зад гърбовете им, ненавистта им само се увеличава.

Аз се зарадвах на силата ѝ, да бъде различна от бетонната стена, която празноглавките на часа като футболисти построиха, а относно споделянето вече е минус, който плати.
Всеки човек иска да бъде приет някъде, условието за принадлежност е част от  емоционалното здраве.

Сега ѝ е времето да трупа горчив опит и уроци Роси, това не е загуба.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 22:15 от проксима

# 2 041
И 'американките' можеха да си направят групичка, три бяха.

# 2 042
Те са си били в групичка, просто не са били агресивни.

# 2 043
Алекса каза, че харесва Росица, че им обръщала внимание. Тя потвърди, че всички са нападали Росица и е била изолирана от отбора на злобарките. Изобщо не каза, че Росица говори срещу другите. Ана Мария е излъгала, че няма драма. Ана Мария искала няколко пъти да я ухапе, но тя не се поддала и отвърнала. Имала е скандали с Клавдия, Любомира и Косара и не им се е дала.
Няма и нужда да го казва - видяхме го със собствените си очи. Няма дим без огън. Не може някой да е трън в очите на всички и грам да няма причина за това. Не е първото риалити, което гледаме - накрая винаги се оказва, че има причина. А и честно казано, ако някой говори зад гърба ми, и аз бих го изолирала.

# 2 044
Хейт е когато необосновано нападаш и злословиш срещу някого от завист , предразсъдъци или комплекси. Споделянето ,че някой се държи зле , когато си е чиста истина , не го намирам за злословене. Правете тънка разлика.

# 2 045
Освен че, Вики ще целуне второ момиче, нещо друго знаем ли за тази седмица….нали постват синопсис в статия обикновено, някой, моля за даде линк!

# 2 046
Аз не мисля , че някой завижда на Роси , съжалявам , но и нейното не е нормално да обяснява на новодошлите какви гаднярки са другите .

# 2 047
Росица им обясни поведението на групата по много реалистичен начин, не е зословила, те се държаха лошо и в същото време лъжат, че няма проблеми. Алекса попита дали има караници, АМ каза, че няма, Росица им обясни, че не е вярно и че има проблеми, ако не си от тяхната група ще те изолират. Ако бях на нейно  място и аз щях да го кажа. Нищо, ама нищо невярно не е казала. Алекса сподели, че сама се е убедила в истинността на думите на Росица след няколко дни.

# 2 048
Роси е нормално момиче - нито е златотърсачка, нито уанаби паразит. Но е различна, по-интелигентна и възпитано. Различността боде очите на булитата. Лошото е, че не можа да намери близка приятелка там, за да може да има защитна стена срещу агресията. Донка си придърпа Ферай и не можеш за я бутнеш. Когато си сам срещу агресията е много трудно.
Проблемът не е в Роси, проблемът е агресията на групичката.
Роси е единствената участничка засега, която заяви, че иска да се реализира в професията си.

# 2 049
  • София
Аман от това натъртване колко ѝ било високо нивото на Роси. Седнал си на маса с няколко човека и си разменяш бележки с единия от тях. Най - малкото е невъзпитано. Ако си интелигентен и адекватен ще изчакаш да останеш насаме с човека или ще го помолиш да се отдръпнете някъде и ще си кажеш каквото имаш да казваш.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:43 от ~Étoile~

# 2 050
Росица им обясни поведението на групата по много реалистичен начин, не е зословила, те се държаха лошо и в същото време лъжат, че няма проблеми. Алекса попита дали има караници, АМ каза, че няма, Росица им обясни, че не е вярно и че има проблеми, ако не си от тяхната група ще те изолират. Ако бях на нейно  място и аз щях да го кажа. Нищо, ама нищо невярно не е казала. Алекса сподели, че сама се е убедила в истинността на думите на Росица след няколко дни.
Алекса е разбрала накъде духа вятърът и коя е харесвана от публиката, затова сега говори така. Иначе в къщата редовно стоеше или покрай Косара или до АМ.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 19:54 от Lilly_85

# 2 051
Голям проблем, че Росица писала бележка в присъствието на баш клюкарките.
И после същата, дето я разпитваше - Тчьи дустойнству имъш ли?, пише доноси с измислици и с гордост се пъчи, че за приятелите всичко правела.
Дори моралните норми да са нарушени, за нея не е важен грях.

Коментираме тресчицата на Роси, а гредите, дето хвърляха другите, се размиваха една след друга, защото брой нямат.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:55 от проксима

# 2 052
Другите също не са стока. Десетки страници има изписани за тъпотиите на Косара и останалите.

# 2 053
Тчьи дустойнству имъш ли...

Ни мога JoyJoyJoy

# 2 054
Алекса каза, че Роси е била изолирана от по-голямата група. Не е казвала, че е говорила лошо за другите през цялото време, но беше достатъчно честна да сподели кое не ѝ е допаднало. Иначе двете са си запазили отношенията и след предаването.
Двамата с Туджаров коментираха и ситуацията с въпросната бележка. При гостуването на Ива в подкаста, тя е казала, че в написаното все пак е ставало въпрос за Косара, но е било свързано с друга, предишна ситуация... Може името ѝ да не е фигурирало, но Ива се е сетила за какво става въпрос. И двамата определиха изобщо избора Роси да предаде по този начин информацията за "странен", определено не разбраха причините за това. Може да е ставало въпрос за нещо, обсъждано насаме по стаите, което никога не е ставало достояние пред камерите.

Общи условия

Активация на акаунт