🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 582
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 025
Роси е нормално момиче - нито е златотърсачка, нито уанаби паразит. Но е различна, по-интелигентна и възпитано. Различността боде очите на булитата. Лошото е, че не можа да намери близка приятелка там, за да може да има защитна стена срещу агресията. Донка си придърпа Ферай и не можеш за я бутнеш. Когато си сам срещу агресията е много трудно.
Проблемът не е в Роси, проблемът е агресията на групичката.

# 2 026
  • София
Наум и Ангеларий, направо припадам като излезе. Толкова е изкуствен, чак ми става неудобно. И само клишета ръси, не знам кой му ги измисля, но не е добре.
Тук не видях някой да го харесва също.
Аз го харесвам, но те цитирам не за да те опровергая, а за да ти кажа, че вече ще му викам само Наум и Ангеларий Laughing

JoyJoy какво да правиш, уроците по история така са ми се набили в главата, че няма изтриване Joy

# 2 027
  • София
Силвето се надява Марто да й даде по-добра работа в някое от неговите заведения  - затова седи там 😉

# 2 028
Нека. Щом се разбират и тя е самотна майка не е лошо да я подкрепи. Поне жената иска да работи, а не е УП.

Силвето се надява Марто да й даде по-добра работа в някое от неговите заведения  - затова седи там 😉

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 17:25 от Labubu8

# 2 029
Защо булита? На някой не му харесва поведението ѝ и това автоматично значи, че е були ли? Всеки има право на мнение. За мен Росица не е кой знае какво. Може да е симпатична, но не виждам защо я наричаме интелигентна и т.н. Не е показала умствения си капацитет, защото почти не я дават в кадър. Освен нейните си твърдения, че другите не са ѝ на нивото, друго няма. За мен нещо не е наред там и толкоз. Но ако трябва да сме честни, участие в предаване като “Ергенът” поначало говори за някакви дефицити, така че не очаквам много от момичетата там.

Естествено, че всеки има право на мнение, но имам чувството, че ако някой каже нещо отрицателно за участничка, после друг поеме щафетата и лавината не може да бъде спряна.
За мен Роси е съвсем обикновено момиче, нито особено симпатично, нито грозно, просто ми е от по-безличния тип. От физически ъгъл погледнато има великолепни дълги крака, малко не подбира  гардероба според физическите си недостатъци, но това не е болка за умиране.
Дали е глупава или интелигентна ми е също безразлично, защото тя не ни въвира агресивно с поведение капацитетите си. Че споделила нещо, че се разстроила, че не са я разбрали, ами  случва се на всеки. За мен е момиче без опит с мъжете, реагира често неадекватно  на вниманието към нея, не може да отработи правилно ситуациите и това отблъсква нашите неумели джентълмени".

Това, с което ме спечели Росица е нейната спонтанна дружелюбност и сърдечност,  вероятно плод на добро възпитание, което  "домоуправителките" не ѝ простиха.

Росица тръгва без предразсъдъци към всеки нов човек, било то двете сестри А+А, другите две новодошли А+А, към Йоана също, тя не изпитва собственически чувства към територия и субект, надрасла е дребнавостта, отворена е към непознатото. Аз и първия път писах, че разликата в мащабите, като начин на мислене неминуемо ще създаде проблем и пропаст в общуването с групата.
Затова я смачкаха , а един по-чувствителен човек, колкото повече се опитва да се хареса, толкова повече ще губи.В това бе грешката ѝ, че започна със самообвиненията и самовнушенията, психарката още повече я разтърси с глупостите си, и накрая Роси излиза и негативен герой жертва.
На друго място и в позната среда ще си бъде чудесна млада жена .

Вчера си честитим празника с моя приятелка, и тя ми казва, че е сама.
 Синът ѝ се беше върнал от Америка за почти две години, да ѝ помага след тежка операция, но вече не издържал в България и си се прибира там.
Тя казва, не мога да го виня, той от 18-годишен е в САЩ, повечето му живот и кариера са там, няма как да се приспособи вече тука.
 В Америка има жилище, има среда, добра професия, а и харесва друг тип жени.
Със сестра му се смяхме миналата година, че сигурно няма да се ожени предвид типажа, по който си пада. Като беше тук, видял Натали Трифонова на екрана и много време го държа омаята. Харесва дългокраки американки.
Но мисълта ми като цяло е, че колкото си по-млад, толкова по-бързо привикваш със средата, която те приема, сложно е да се адаптираш в различна общност, ако нямаш конформистки нрав или лицемерно поведение.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 18:17 от проксима

# 2 030
Тето, не може да заключваш, че това не е родната майка на Косара, само защото не си приличали и защото изглеждала млада. Мен ме потресоха тия бабки дето показаха на другите момичета майките. Аз съм родила на 23 и сина ми е на 22. Изобщо не си приличаме на външен вид, младолика съм и аз, когато той стане на 26(възрастта на Косара) ще съм на 49. Как според теб трябва да излежда една жена около 50те, грохнала и запусната бабка ли, ами има и младолики и подържани жени. И като по-рано писах имат прилика в гласа, което е пак някакъв сигнал за роднинство, а не просто хипотези базирани на нищо както ти изложи.

# 2 031
Аз искам да видя поне веднъж участничка, която като я попитат защо е решила да участва в Ергенът да отговори - 'Защото исках да си почина два месеца от работа, а ако намеря ново гадже, супер!' Joy
Изгледах Алекса в Надкаст, каза си направо, че влиза в риалитита заради популярността. Една излезе искрена. 😀 Конкретно в Ергенът, ако се породи нещо като емоция вътре, го възприема като възможност и един вид бонус, но не и първоначална цел.
Васил бил твърде обран и не неин тип. Виктор го определи като "прекалено красив" за нейния вкус; не харесвала мъже с визия на Кен. Ако ѝ е бил дал роза още в началото, просто е щяла да влезе в предаването заради курорта, не и да се бори за него.
За Роси - въпреки че си поддържат комуникация след предаването, каза, че ѝ е направило лошо впечатление при влизането ѝ как е започнала да споделя главно негативите за другите.

# 2 032
  • София
Росица, понеже е нямало с кого да си споделя и да коментира "готините", както го правят те, затова е решила на всеки новодошъл да говори против тях, понеже тя и без това друго от въпросните не е видяла. Опитала е да си изгради и тя групичка, но уви... Това са си моите теории, де.

# 2 033
Ааа..Диде...това си е мое виждане и хрумка...никого не задължавам да го приема...мое си е..аз така мисля...
Та мога...мога всичко да си мисля. Така го усещам аз...
Пък тъй ли е..не е ли....няма как да знаем.

И ще ме обидиш като ми слагаш думи в устата за 50г жени и как изглеждали....такова нещо не съм споменавала дори и бегло. Ако смяташ ме съм..донеси ми цитат. Тук съм сериозна вече...такова внушение НЕ съм правила!!

Роската ме е яд че не се защити по така..категорично. Абе извиси глас като Козара..па речи високо и ясно  така ми се стори, така помислих - че Витя ще ме цунка....така го видях..
А тя с тих гласец....те тия Козари и Любки от тихо говорене не отбират...

# 2 034
Това, с което ме спечели Росица е нейната спонтанна дружелюбност и сърдечност,  вероятно плод на добро възпитание, което  "домоуправителките" не ѝ простиха.
Не е точно така. Росица наистина е приятелски настроена, но видяхме, че първите ѝ думи към новодошлите са оплаквания и хейт към останалите. Това ми прави много лошо впечатление и ме навежда на мисълта, че по-скоро си търси съюзник, отколкото иска да ги опознае. И ако някои от тези новички са изпяли на “домоуправителките” какви ги говори Роси зад гърбовете им, ненавистта им само се увеличава.

# 2 035
Ааа..Диде...това си е мое виждане и хрумка...никого не задължавам да го приема...мое си е..аз така мисля...
Та мога...мога всичко да си мисля. Така го усещам аз...
Пък тъй ли е..не е ли....няма как да знаем.

Това е друго нещо, защото няколко пъти прочетох така категорично да го твърдиш. Има една приказка, една лъжа повторена много пъти става истина, после иди докажи, че "нямаш сестра".

# 2 036
Цитат
За Роси - въпреки че си поддържат комуникация след предаването, каза, че ѝ е направило лошо впечатление при влизането ѝ как е започнала да споделя главно негативите за другите.
Прилича на човек, който мрънка и мънка. И на Косара можеше да й каже просто "Интересно ми е какво обсъждате, не пиша бележка по твой адрес" или нещо такова.
Американският начин на общуване също има своите недостатъци. Мен основно ме дразни излишната любезност и сакън да не кажеш нещо лошо за някого, още по-зле, ако е "в очите".

# 2 037
Съвсем нормално и симпатично момиче си е Роси, помня, че тя беше супер фаворит в началото във фейсбук. Сдуха се заради Виктор, който “ трябваше”да огрее всички с усмивка ала сто зъба в началото и тя вероятно се позариби. Случва се на всеки. После, явно не умее да се държи здраво психически във враждебна среда  и се сдуха - то и аз съм на 40 и не умея.  Аз още помня Косара как й нареди да дойде и я подхвана злостно. Това е същото, като да си в клас с гадни момичета - как ще разцъфнеш, ако някой ти трови средата. Роси ми се беше видяла много яка в началото как умее да кара джет, една такава авантюристка ми се стори, смела и волна. Симпатично момиче е, съвсем културна, чувствителна, неумела с мъжете, игрите не ги владее. Да поработи над самооценката си и ще може да има всеки мъж. На Виктор и на Васил им се играе, на нея, според мен, не.

# 2 038
  • София
Да, това беше гадно от страна на Роси. Дали е търсела съюзнички или се е опитала да ги предпази, да си имат едно наум - на знаем, но беше грозно и злобничко.

# 2 039
Алекса каза, че харесва Росица, че им обръщала внимание. Тя потвърди, че всички са нападали Росица и е била изолирана от отбора на злобарките. Изобщо не каза, че Росица говори срещу другите. Ана Мария е излъгала, че няма драма. Ана Мария искала няколко пъти да я ухапе, но тя не се поддала и отвърнала. Имала е скандали с Клавдия, Любомира и Косара и не им се е дала.

Общи условия

Активация на акаунт