🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 273
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 45
От Ергените, за жалост, бих избрала Мартин, макар да не се гордея с това. Изборът ми на мъже не се е променил от младежките ми години:) Виктор го слагам в категорията ''добро момче'' и мозъкът ми тотално го изхвърля като възможност поради това. Васил, ако беше малко по-разчупен, бих изявила желание да опозная, но ме отблъсква това, че е тотално социално желателен. Повече и от Виктор даже.
Маги психоложката казва верни неща, макар и клиширани. Просто начинът, по който говори на участничните, вероятно заучен от нея през годините, е като на малки деца с обучителни затруднения, което дразни хората, особено по-динамичните натури, мен също.

# 46
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Нищо общо няма погребалния траурен тон на Маги с безпристрасността на психолога. Маги цитира някакви неща, които по цял ден се мятат като мъдрости във фейсбук. Психологическа работа няма как да се върши пред камери.
Предаването трябва да има психолог, но не и в кадър.
При толкова жени и гинеколог не би бил излишен. Не в кадър естествено. Wink

# 47
Маги, с тази глупост с възглавницата, се опита да накара Роси да се обърне към себе си, да се заобича, да се хареса, да стане по-устойчива и самодостатъчна, и по-малко да се оглежда в очите на другите и да се самооценява чрез мнението им. Когато излъчваш увереност, си по-харесван и по-атрактивен. Роси има качества и може да е страшно успешна сред мъжете, ако поработи над себе си с добър психолог. Сега излъчва отчаяние и несигурност, а не бива. От мен Маги има твърдо НЕ като специалист.
Топо принцип е така.

Но ми е интересно как щяха да реагират сегашните уж "уверени" момичета, ако мъжете ги финтираха. Даниела я видяхме в конкуренцията с Мартина и сърденето. Бранимира оврънка за слона, за това дали е специално поканена и как ако имало целувка, тя за какво стояла в предаването. Не се депресира де.
Анна Мария се цупи, интригантства, тръшка се на стола като тийнеджър.
Май Мартина реагира сравнително добре като остана в сянката на Даниела. Но пък при Мартина сякаш има и някакъв тип сервилност.
Любомира и Косара дали нямаше да се спихнат или да станат агресивни и дори по-заядливи?

# 48
Благодаря за новата тема!

Малко сложен избор, но вероятно Васил, понеже поне няма да ми раказва тежки чалготечни шеги, а Виктор ми е прекалено незрял и неприятен.
Няма нужда от Маг Маги поради простата причина, че тя е там да поддържа продукцията, а не момичетата. Има  много фактори, поради които сесиите с психолог да са конфиденциални и си е престъпление някакви хора да си споделят вътрешния свят и това да се излъчва в ефир.
Няма нужда и от барман, но честито на Георги Петков, че изкара една хубава почивка.

# 49
От тримата харесвам Васил.
Непонятно ми е оправданието за Виктор "още е млад", ми, не, не е млад, съпругът ми беше на неговите години, когато се оженихме, с ясни цели и посока. ВикитУ е дребнав, неориентиран, носи се по течението без ясна цел и критично мислене.
Маги не ми допада.
Барманът е свежар, но да го дават по-често.

# 50
Добре, че можеше да се гласува и без да се посочва ерген Grinning
Сърце не ми дава да се "боря" за който и да е от тримата. Доста скучни мъже

Барманът добра работа има - епизодично прави по някой коктейл, продукцията му плаща да кибичи в Шри Ланка. То реално нямаше нито една ситуация, в която от него да се видя полза. Призрак с коктейл в ръка.

# 51
Май Мартина реагира сравнително добре като остана в сянката на Даниела. Но пък при Мартина сякаш има и някакъв тип сервилност.
Мартина я е страх да се заяде с Даниела, това е. Знае, че Данка ще ѝ стъжни живота, ако много се обажда. Но ако беше в сянката на някоя друга, щеше да реагира по съвсем друг начин. Та тя дори не искаше да подаде ръка на Йоана и Анета от ревност.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:02 от Lilly_85

# 52
Благодаря за новата тема!

Малко сложен избор, но вероятно Васил, понеже поне няма да ми раказва тежки чалготечни шеги, а Виктор ми е прекалено незрял и неприятен.
Няма нужда от Маг Маги поради простата причина, че тя е там да поддържа продукцията, а не момичетата. Има  много фактори, поради които сесиите с психолог да са конфиденциални и си е престъпление някакви хора да си споделят вътрешния свят и това да се излъчва в ефир.
Няма нужда и от барман, но честито на Георги Петков, че изкара една хубава почивка.
Абе, те "графологична експертиза" ще им правят:laughing:LaughingLaughing, ти за едната конфиденциалност на личните преживявания пишеш.

# 53
Пределно ясно е, че Маги не е в ролята си на психолог, който помага, а на психолог, който манипулира, за да се получи желаната от продукцията развръзка. Няма лошо. Проблемът е, че не става за екран. Скучна, клиширана, монотонна. И не съм на мнение, че всички психолози са такива. Да, въздържат се от емоции, но не говорят все едно са на опело.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:02 от Lilly_85

# 54
  • София
Мерси за новата тема 🌹
За ергените - никой не е мой тип визуално, но бих избрала Васил, за да го разгадая 😉 - да почовъркам под лустрото 😂

За Маги - НЕ. Психолог трябва, но не пред камера.
Барманчето - ДА. Свежарка е, но могат да му развият повече образа…😉

# 55
Искам екшън. Joy

# 56
  • София
Е, каква конфиденциалност на личните преживявания в реалити? Няма такъв филм, щом си подписал договор, значи си продал личния си живот. То иначе всеки ще вземе парите и ще каже - не искам камери и микрофони вътре, конфиденциално е.

И аз съм тийм Васил. Дори само заради умението да се владее си заслужава повече. Другите двама са ми незрели и лигави.

# 57
Васил е скрита лимонка - емоционално грамотен, но ми мяза на дребнав, тих темперамент, но всъщност командорещ. Второто е ок за мъж в такава ситуация с други мъже.

# 58
Много се коментира, че Васил е прикрит и роботизиран и не показва емоции. Според мен просто му е безинтересно и се мъчи да се впише във формата. Харесвам го.

# 59
Много се коментира, че Васил е прикрит и роботизиран и не показва емоции. Според мен просто му е безинтересно и се мъчи да се впише във формата. Харесвам го.
Т.е. са му под нивото момите и ергените ли, че му е скучно? И аз имам известни подозрения. Но  не мисля, че това принципно му е естествената реакция. Мисля, че е образ.
Всъщност така и не се разбра с какво се е занимавал - какво ще рече продажби? или маркетинг? на какво? за кого? каква е била неговата роля?

Общи условия

Активация на акаунт