🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 285
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 30
Нищо общо няма погребалния траурен тон на Маги с безпристрасността на психолога. Маги цитира някакви неща, които по цял ден се мятат като мъдрости във фейсбук. Психологическа работа няма как да се върши пред камери. Предаването трябва да има психолог, но не и в кадър.

# 31
  • Русе
Благодаря и аз за темата! Тази Маги е супер досадна и безполезна.

# 32
Нищо общо няма погребалния траурен тон на Маги с безпристрасността на психолога. Маги цитира някакви неща, които по цял ден се мятат като мъдрости във фейсбук. Психологическа работа няма как да се върши пред камери. Предаването трябва да има психолог, но не и в кадър.
Направо ме застреля като каза на Росица да прегърне себе си и сама да си бъде партньор… Абсолютно съм съгласна, че човек трябва да се научи да си е достатъчен и самооценката му да не зависи от мнението на някой си мъж, но… Начинът, по който се изказа, беше много дебилен.

# 33
Мерси за новата тема!

Както са в момента ергените, без да мисля за потенциал - ако бях на около 25 бих играла за Виктор. Около 35 за Васил.
Все пак гласувах за Викито.
Не допринасят кой знае колко нито Маги, нито бармана.

# 34
Да успея да се разпиша в темата, че после не ви смогвам.
Clouded, букет за теб Flowers Hibiscus

Ето по-подробно какво ще гледаме тази седмица:
Емоционални срещи, оспорвани съревнования и забранени страсти ни очакват в следващите три епизода на „Ергенът“ – във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по bTV. Още утре вечер (15 април) зрителите ще станат свидетели на една много лична и докосваща изненада, която със сигурност ще развълнува момичетата в имението на любовта и ще им помогне за съдбоносните избори, които им предстоят – виртуална среща с най-близките им жени. Изповедите на техните майки, сестри и дори дъщеря обещават да разкрият дълбоко пазени семейни тайни, а някои признания ще бъдат дотолкова емоционални, че ще просълзят и водещия Наум.
Скрит текст:
Тихият залив на имението ще стане свидетел на бурно вълнение и с откритото признание на Косара пред всички дами в имението, че именно тя е отправила провокативното запитване към Даниела за връзката ѝ извън формата. Как ще отвърне писателката на „удара под кръста“ от страна на модната дизайнерка и дали между двете няма да се зароди открита словесна война? Интересен развой на събитията пък ще застави Мартин да се превърне в личен гримьор на Рупецова, а тя, от своя страна, ще бъде принудена да се остави в ръцете на бизнесмена за визията си на вечерния коктейл.

Виктор, Мартин и Васил предстои отново да отворят вратите на „щаб-квартирата си“ за „последния ергенски запой“ в компанията на най-добрия шрилански DJ. Горещото парти с много пяна, танци и питиета ще стане повод за разгорещен развой в отношенията между Мартин и Мартина, а той, от своя страна, ще бъде последван от светкавична ответна реакция от страна на Даниела. Как ще реагира Николов на заплахата на Рупецова, че ще си събере багажа и ще напусне формата, и каква ще бъде причината той буквално да пострада физически след „прегрешението“ си с Мартина, предстои да разберем от 20:00 ч. по bTV.

„Старшите ергени“ Виктор и Мартин предстои да отправят интересно предизвикателство към Васил, заставяйки го до края на вечерта да осъществи първата си страстна целувка с някоя от своите избранички. Дали Пенев ще избере да се „поддаде“ на изкушението и каква ще бъде облагата за него, ако спечели поредния „ергенския облог“? Зрителите на bTV предстои да станат свидетели на индивидуална романтична среща с катамаран и на повече от оспорвано тук-тук поло състезание между двама „ергени“ и техните фаворитки. Борбата за превъзходство ще продължи и в турнир по волейбол „Шри Ланка OPEN“, в който някои от дамите ще признаят, че са с… 1000 кубика напред.

Горещ слух, че приятелските граници са били прекрачени и две от дамите са се отдали на страстен порив помежду си, ще взриви имението, както никога досега. Най-заинтересован от случилото се ще се окаже Мартин, който ще се превърне в същински следовател, за да разбере и най-малката подробност за провокативния момент. Решението на Виктор да се отдръпне от една от фаворитките си, за да потърси отговори от друга, пък ще постави под съмнение искреността на чувствата му. Разколебан между привличането и доверието, Русинов ще предприеме рискован ход, който заплашва да го отдалечи завинаги от едно обещаващо начало.

Зрителите предстои да свидетели и на третата Тройна Церемония на Розата, в която всяка роза ще бъде поднесена по невиждан до момента начин. Кои ще бъдат следващите отпаднали дами от любовната надпревара, предстои да разберем тази седмица в „Ергенът“ само по bTV.

От тук.

# 35
Всичко ми става с три идеи по-симпатично пред алтернативата с него или с Маги в една стая.
Тя ми отключва истински психологически проблем - вместо възглавница, да стисна нея и нататък ще премълча, че отива към психиатър етюдът...
Хиляди пъти не на тази БАВНА /не буквално/  особа!!!
Завързана на водорасло некомпетентност в  клишета, отношение, изказ, артикулация...

# 36
Мерси за новата тема!

Както са в момента ергените, без да мисля за потенциал - ако бях на около 25 бих играла за Виктор. Около 35 за Васил.
Все пак гласувах за Викито.
Не допринасят кой знае колко нито Маги, нито бармана.
Ще изядат с парцалките 35 годишна жена, ако се бори за 29 годишен мъж. Миналата година Маги и Надежда колко хейт изядоха заради годините си. Доста смотано общество сме, щом 5-6 години разлика в полза на жената са такъв шок.

# 37
Благодаря за новата тема. Участниците са и е дин вид герои, като в пиеса. Трябва да имат своята задача. До момента бармана е напълно излишен с нищо не допринася за действието. От Ергените най - интересен ми е Виктор, след това Мартин от когото очаквам развитие , ако няма - историята просто го изхвърля като досаден герой. Васил не е категоричен характер, който да предизвиква любопитство за сега. Психоложката изобщо не я коментирам - заспивам при нейните появи.

# 38
  • София
На анонсите много не вярвам, много шум за нищо са обикновено.
Маги направо я превъртам, като замрънка там нещо, напълно е излишна. Консултации с психолог за който има нужда - ок, но не такива.

От тримцата бих се писала в отбор Мартин, защото е единственият, който горе-долу ми допада външно. Като характер никой не ща.

Барманът ми е някак като кръпка.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:17 от лято!

# 39
Аз съм:
Васил
Не
Не
Васил ми е таман във всичко! Толкова да не харесвам вечно бръщолевещи мъже. Да ти се надуе главата!
Маги предизвиква досада, а не желание да споделиш с нея.
Барманът, ако беше барман - ок, ама той участва като клюкарка. Ами, мерси, няма нужда от него.

Кло, благодаря за темата! 🌹

# 40
От всички участници, Виктор има най-крещяща нужда от психолог, но не видяхме да го консултират...

# 41
Маги, с тази глупост с възглавницата, се опита да накара Роси да се обърне към себе си, да се заобича, да се хареса, да стане по-устойчива и самодостатъчна, и по-малко да се оглежда в очите на другите и да се самооценява чрез мнението им. Когато излъчваш увереност, си по-харесван и по-атрактивен. Роси има качества и може да е страшно успешна сред мъжете, ако поработи над себе си с добър психолог. Сега излъчва отчаяние и несигурност, а не бива. От мен Маги има твърдо НЕ като специалист.

# 42
Благодаря за темата!
В анкетата не посочих никого от тримата, но все пак при такава хипотеза щях да се насоча към Виктор, защото там конкуренция няма и му трябват служебно три дами за финал. Така вероятността да съм финалист в предаването е огромна. Освен това момчето избягва физически контакт, което с непознат ще ми гарантира спокойни срещи и престой, без риск от емоционално залитане или истинска страст. С него е възможно да се проведе разговор, макар едва ли романтичен, но поне без пошлост и без гадни номера.
Допълвам също, че има приятна външност и до него почти всяка жена стои добре.

# 43
  • София
Маги ми е малко флегматична, но поне се опитва да задържи участничките в играта, да ги окуражи. Все пак не върви да им каже: ами да, ти няма за какво да се бориш, нямаш шанс, по-добре да си тръгваш. Първо не е етично, все пак е психолог, не е на конкурс за искреност. И второ - работи за продукцията, а в интерес на рейтингите е да има повече участнички вътре и повече интрига.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:20 от jasmin tisane

# 44
Благодаря за темата ,Кло!🌹

Аз явно не съм жена за един мъж😂 ,защото искам по малко и от тримата. Не мога да избера само един .
С психо Маги ми става меланхолично, а аз търся забава и смях,та по- скоро ми е излишна.
Леля Гошка ми е свеж образ - да!

Дано тази седмица има веселба и участниците се постараят да ни забавляват!

Общи условия

Активация на акаунт