🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 285
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, радвам се, че сме така единодушни за участието на Маги в сезона.

# 16
Благодаря за темата!

Ще пропусна ревовете тази вечер май.

# 17
  • Пловдив
Избрах Мартин, защото е интересен, приказлив и т.н., ако вляза в такова предаване ще се наслаждавам на почивката.
Ако има психолог в такъв формат, трябва да се ползва на 4 очи, а не в ефир. Иначе подкрепям мнението на *stella - който е посещавал психолог знае, че говорят точно така обрано, монотонно, без признаци на емоция и без да прехвърлят своето мнение върху пациента.
Бармана е абсолютен пълнеж.

# 18
Благодаря за темата, Кло. А дано е без нечии снимки, че ми омръзна много от тази жена. Joy
Бих се борила за Марто.
Маги е излишна, бармана също.
Чакам си с нетърпение епизода. Все вярвам, че няма да ни уморят от скука и да е само с ревове, това не е Имаш поща. 😁

# 19
Туджаров спомена в подкаста, че всяко момиче може да има среща с Маги, без това да се заснема. Явно ги питат преди това дали са съгласни.

# 20
Бих избрала Виктор, за една вечер. Харесва ми визуално.
Бармана не ми пречи, само се чудя, как още не са се усетили, че той е клюкарката. Трябва да има и такъв образ, дето само да слухти и да клюкари, че да раздвижва интригите. Ходи му.

# 21
В предната тема започнаха все по-често да се появяват разни мнения с откровено расистки подтон. Надявам се в тази да е по-чисто и да има нови динамики в предаването за коментиране.

От анкетата - психоложката не че е излишна, просто тази конкретна психоложка има инфантилно и нерафинирано излъчване.
За Ерген, все пак бих си харесала Мартин. А мислех, че ще е Васил. Но не - прикрит, пресметлив и позиращ е. С Мартин мисля, че може да е и откровено, и забавно. Виктор пили нерви със странностите си.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 11:11 от Linda*kiss

# 22
За Виктор. И да се запиша в темата.

# 23
Благодаря за темата 🌺
При предишните ергени слушах подкасти с излезналите. Сега и те са скучни.

# 24
И да допълня - психоложката от една страна има заспало и депресиращо излъчване, от друга страна обаче дори нея я предпочитам пред ревовете и сополите при видеата с роднините им или разните им псевдо откровения, които писаха до ергените.

# 25
И да допълня - психоложката от една страна има заспало и депресиращо излъчване, от друга страна обаче дори нея я предпочитам пред ревовете и сополите при видеата с роднините им или разните им псевдо откровения, които писаха до ергените.
Маги пред нищо не я предпочитам. Освен може би ритник по кокълчетата.

# 26
  • Обран бостан ;)
На мен най-излишен ми е Наум, но го няма в анкетата Wink

# 27
Наум е доста по-добре тази година. Като не му се налага да ръси басните и клишетата на Ваня Щерева, се представя прилично.

# 28
  • Варна
1.Васил
2.Да
3.Да

Кло, благодаря за темата 🌹
Нямам търпение вече за епизодите.

# 29
  • София
Наум е доста по-добре тази година. Като не му се налага да ръси басните и клишетата на Ваня Щерева, се представя прилично.
И на мен ми прави по-приятно впечатление.

И аз се надявам тази тема да е една идея по-положително настроена и да вървим в друга посока, не само да има една, която е най-обсъждана и нищо друго почти.

Благодаря за добре оформената тема.

Общи условия

Активация на акаунт