🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 838
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 480
  • София
😂, Краули😂🌹
За партито - много яко! Можело и да се купонясва и без чалга, ти да видиш 😜
Целувката беше като студен душ за Косара - лечеше си, че Васил се подготвя и… хоп 😘😂 Е, като се буташ да бъдеш първа, така е. Да беше се дръпнала като Даниела 😉.
Мен ме дразни валидирането все повече и повече на кубици, патешки устни, филъри и зурнички на свинчета - това едва ли не става еталон за красота. Масово родители подаряват на дъщерите си нови гърди, а сега цяла България морализаторства върху гърба на Даниела…

# 481
Тъй,като гледам от чужбина и съм платила на една ой лан

От чужбина се гледа на : bg-gledai.video ( https://www.bg-gledai.video/btv-online#goog_rewarded )

Това всеки го прави и е за он лайн, на живо гледане. Ако не успеете навреме, на следващия ден има на dailymotion всички видеа и не е нужно да плащате абонамент.

Инсталирайте си VPN за всеки случай и ето на..

# 482
Много исках да видя майката на Росица. Подозирах, че комплексите на Роси се дължат на властна, претенциозна и егоцентрична майка. Но не ми направи такова впечатление жената.

# 483
Ако Васил беше награбил така Ферай, а не Косара, Ферай щеше много да се израдва и да бъде горда от себе си.

# 484
  • София
На мен пък ми се стори, че и Косара му налетя. Чак ужасна не ми се видя, но е тъп повода - да го предизвикат другите мъже.

# 485
  • Пловдив
Като изключим, че има едни проценти мъже, които просто искат да си легнат с всяка, останалите хора /и мъже и жени/ си намират любовник/ца, когато нещо куца в семейното огнище. Тъжно, ако не се осъзнае навреме това.

# 486
Мартина танцува много приятно.

# 487
От майките хубави ми се сторихи тези на Косара и на Александра. Александра е много зле в деколтето.

# 488
  • Пловдив
Защо си мисля, че ще има отделен раздел в книгата, посветен на мненията в тази тема 😁
Мисля, няма да ни се размине 😁 Ергенката отвръща на удара Wink

# 489
Роси милата изобщо не може да флиртува.
Само Клаудия е по-неловка от нея.

# 490
Много се харесва Александра във форума, но на мен ми е някак мъжествена.

# 491
Е, как мъжествена!? 🤔 Тя е крехка като пеперуда.

# 492
Много се харесва Александра във форума, но на мен ми е някак мъжествена.
Майка ѝ е по-хубава от нея. И по-добър български има.

# 493
Друго, което намирам за странно, беше защо майките изнасяха такива тежки речи. Като родител, ако не съм виждала децата си и имам подозренията, че може да не са в най-добрата си емоционална форма, никога няма да говоря за изпитанията, което сме имали, а просто ще се опитам да ги разсмея и няма да бъда толкова печално сериозна. Като цяло нямам желание да гледам децата си тъжни, унили и разплакани.

# 494
  • България
Александра мяза на вампир.

Общи условия

Активация на акаунт