🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 635
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Скрит текст:

Не е толкова лесно, ако той казва, че няма нито време, нито пари за теб...какво може да направиш?

Да го зарежеш...?
Как въобще се чудите на такива казуси...
Ако го обичаш...

Учете се на себеуважение. Преоценка на чувствата. Вярно, че и аз на 20+ съм била такава загубена, но... не си заслужава.

# 676
От вчерашната серия най-интересното беше, че Косара се усети на секундата, че в целувката има нещо гнило и не пожела да я продължат. Каза, че е твърде рано, но според мен се изрази така, просто защото в момента не можеше да посочи какво точно я е отблъснало. Дали е женска интуиция, или някой от продукцията и е подсказал, че нещо ще се случи?
Прави се на недостъпна като Даниела, но, понеже, пипето не ѝ сече толкова бързо, като на кака, не можа да отиграе правилно ситуацията.

# 677
От вчерашната серия най-интересното беше, че Косара се усети на секундата, че в целувката има нещо гнило и не пожела да я продължат. Каза, че е твърде рано, но според мен се изрази така, просто защото в момента не можеше да посочи какво точно я е отблъснало. Дали е женска интуиция, или някой от продукцията и е подсказал, че нещо ще се случи?
Може и да е забелязала, те както непрекъснато му хвърляха погледи му подмятаха разни неща…то се усеща.

# 678
Е те пред очите ти двама я отхвърлят, ти питаш кой щял.

Тия двамата ли са еманацията на мъжете като цяло ? Пази боже !
Това тя трябва да го разбере, на нас ни е ясно Joy

Много лесно се оставя да я мачкат, много бързо губи почва под краката си. Ако проявява такъв несигурен колеблив характер, рискува и други да я отхвърлят.

# 679
На мен целувката между Косара и Васил ми се стори много странна, с едно широко отворени усти.

Иначе на външен вид Васко сега ми е най-симпатичен. Виктор вчера как се беше натряскал, хич не държи на алкохол, супер неадекватен.

# 680
Васил като се усмихне изцяло му се променя излъчването, та снощи и на мен за първи път ми стана симпатичен. Докато Виктор се мята като макак като пийне,Васко става даже чаровен.

# 681
Косара като разбере ,че е било облог ,какво ли ще измисли ,за да не излезне смешна . Тя е като хамелеон 😃

# 682

Не е толкова лесно, ако той казва, че няма нито време, нито пари за теб...какво може да направиш?

Да го зарежеш...?
Как въобще се чудите на такива казуси...
Ако го обичаш...
Мъж, който няма време за една жена, значи няма интерес.

# 683
Косара като разбере ,че е било облог ,какво ли ще измисли ,за да не излезне смешна . Тя е като хамелеон 😃
Нали иска да е първата? сбъдна ѝ се.

# 684
Според мен Роси много пъти е била отхвърляна и от там е получила някакво чувство за малоценност.

Кой мъж ще отхвърли такава мацка ?
Това го казваш сега, но ако имаш такава половинка, бързо ще ти писне. Постоянно да трябва да ѝ повтаряш колко е страхотна, за да не се депресира… Да се прибира всеки ден вкисната от работа, защото някой я изгледал накриво… Да излезете някъде и на средата на купона да те дръпне и да почне да те разпитва харесваш ли я, дебела ли е, грозна ли е, тъпа ли е… Не си е работа това.

# 685
Аз май не съм споделяла, но имам приятели, които са познавали Роси, преди да замине от Бг. Казаха ми, че е била с много разкрепостено поведение. Затова бях доста изненадана от това как се представя и колко неуверена е.

# 686
Може ли някой от Щатите да каже начина на комуникация на Роси нормален ли е за там?
С Виктор беше по същия начин - да, ще те изчакам, ще ти дам време.
Не съм от САЩ, но съм поживяла доста там. Роси има поведението на неинтегрирал се човек и човек, който се чувства не на място. Други мацки от България на нейната възраст, които живеят в САЩ от години са доста по-намахани и влезли в американския калъп и по манталитет, и по маниери. Ето ви една Александра. Разликата е очевидна.
Имам много добра прятелка българка, която живее в САЩ от 20 години. Много е добричка. Колкото и да се опитва да се разчупи, не й се получава и всеки път като видя Роси, се сещам за нея.

# 687
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Е те пред очите ти двама я отхвърлят, ти питаш кой щял.

Тия двамата ли са еманацията на мъжете като цяло ? Пази боже !
Това тя трябва да го разбере, на нас ни е ясно Joy

Много лесно се оставя да я мачкат, много бързо губи почва под краката си. Ако проявява такъв несигурен колеблив характер, рискува и други да я отхвърлят.

Млада е. Има време.

За мен лично проблемът е в средата (в момента). В друга среда би била обект на ухажване, но не и там.

# 688
След тая фалшива целувка не зам как Васко ще продължи с Косара. На мен би ми било страшно неловко на негово място. Ако беше малко по-умен, щеше да целуне Ферай например. Вече мисля, че този облог е измислен от продукцията и прокаран от Мартин, за да сготвят Васил. Не че ми е жал за него, де. Според мен той ще се отдръпне и ще се насочи към друга.

# 689
  • София
Абе не умеят да флиртуват повечето там и това им е големият проблем. Приятни, дори красиви, жени като Адриана, Синтия и Роси, общуват все едно са на интервю за работа. Няма закачка, няма шега, няма я лекотата на флирта, спечени едни такива. Даниела по прицпип не мога да я гледам, но й признавам, че в това отношение ги превъзходжа всичките там и затова, въпреки странния си външен вид, заради цялото си кокетничене и хихикане е най-желаната, очевидно.
Мартина също не умее да флиртува, мисли си, че го прави, но тотално предобря работата и не остава и грам загадка какво предлага и търси.

Общи условия

Активация на акаунт