🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 307
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 75
Амбър, съгласна съм.

Мартин е изкаран по-черен и от дявола, а не виждам основание за това.

Аз лично си казах, че ако съм участничка по-скоро не бих се спряла на него, не защото не ми харесва, а защото лайфстайлът му не е моят и бих избрала по-стабилно (по отношение на връзка) изглеждащият Васил.

# 76
Видео посланията от близките,ще са само към момичетата или и към ергените. Мартин в Игри на волята плака два пъти и двата бяха заради дъщерите му,а на промото го дават и той да плаче

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности за темата! Интересна анкета Simple Smile
Аз бих избрала Васил - на мен лично ми е интригуващ и ми е интересно какво се крие под повърхнжстта. Една жена, която знае какво да прави, би извадила доста от него. Аз тук не виждам такава, та ми е нормално той да е по-прикрит и да не се развява като останалите. Да, с Косара има привличане, но там е чисто физическо. То няма с тези жени какво да си говори. Аз също бих била доста внимателна, ако някой нон стоп ме пита какво работя. Не е особено важно за целите на предаването. Освен ако някой не иска да бъде валидиран Simple Smile
Маги ми е абсолютно не за това предаване. Тя буквално влошава нещата. Психолозите имат естествено право да спазват дистанция или да се държат по определен начин, но тя е буквално вредна за момичетата. Не и по този начин, говори клиширано, глупости, които просто нямат никаква стойност. Да, хубаво е да има психолог, но за общи сцени или за единични консултации зад кадър.
Барманът ми е забавен, можеше и повече участие да има Simple Smile

# 78
Аз бих избрала Васил - на мен лично ми е интригуващ и ми е интересно какво се крие под повърхнжстта. Една жена, която знае какво да прави, би извадила доста от него. Аз тук не виждам такава, та ми е нормално той да е по-прикрит и да не се развява като останалите. Да, с Косара има привличане, но там е чисто физическо. То няма с тези жени какво да си говори. Аз също бих била доста внимателна, ако някой нон стоп ме пита какво работя. Не е особено важно за целите на предаването. Освен ако някой не иска да бъде валидиран Simple Smile
Нормално е  да го питат - за Виктор се знаят публични факти за заниманията му - плувец, модел, конкурси. За Мартин също. А за Васил? Вие бихте ли излизали с мъж без да знаете с какво се занимава, какви са му уменията, компетенциите?
А уж една голяма част от ергенките там все повтарят като папагали "да се развива, да е амбициозен."

# 79
Ама каква е целта на мелодрамите с писма от баби и стринки в тези реалитита? Такава тъпотия е за зрителите. Ще речеш, че не са отишли на почивка и да се натискат с някакви рандомяги, а на фронта.

# 80
  • в сърцето на един мъж...
Аз лично бих излизала с мъж, без да знам какво работи. Друго ме интересува Simple Smile

# 81
Ама каква е целта на мелодрамите с писма от баби и стринки в тези реалитита? Такава тъпотия е за зрителите. Ще речеш, че не са отишли на почивка и да се натискат с някакви рандомяги, а на фронта.
И според мен тия мелодрами са прекалени. Явно са им изопнати нервите. И все пак го намирам за свръх лигаво и всъщност за доста повърхностно това реване.

# 82
Тъкмо да споделя , колко отегчителен очаквам ,да е следващият епизод, и ми излезе клипче в Ютюб ,компилация от избрани моменти от предишните сезони. Припомних си доста стари Ергенки , и вече гледам на новите , като на нобелови лауреатки , възпитани , ерудирани че и красиви . Благодаря за темата.
Маги макар да казва някои верни неща , ми е скучна , но гледам на запис и всъщност никога не съм я изслушвала до край.
Барманът- клюкака..пас съм , защо не вземат Кулагин на негово място .
С Мартин бих се скарала , Виктор бих опердашила , Васко ми е най -нормален. Бе и за тримата щях да се боря , да поседя на курорта , да си почина малко

# 83
Пак приписвате кръвожадни качества и чак пък ви е срам, че харесвате Марто. Ами като ви е срам не го харесвайте, малко се преекспонира тази негова лошотия...........
Ами да, срам ме е, че го харесвам, защото той не е много за харесване. Само че ние- жените често сме привлечени точно от такива типове като него и затова и връзките с подобни индивиди често завършват с раздяла. Той не е лош, напротив. Според мен в определени ситуации е даже добряк. Има трезво мислене и добра преценка още от ИВ. Просто обича известността, показността и хорското мнение му е важно. Обича да си пийва, да си ходи насам и натам и не е мъж за една жена. Та харесването на такъв тип мъже за мен не е добър атестат и точно затова написах, че ме е срам да си го призная.

# 84
Всъщност Васил може и да е казал с какво се занимава, докато е говорил с Адриана, но да не са го показали.

# 85
Мисля, че той каза на Ферай (възможно е да е било и по време на друга среща) - онлайн търговия на физически стоки, много конкретен беше. Grinning

# 86
Барманът е топ удар. С една заплата две работни позиции: барман и фризьор, ааа и черна станция Laughing

# 87
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Тъкмо да споделя , колко отегчителен очаквам ,да е следващият епизод, и ми излезе клипче в Ютюб ,компилация от избрани моменти от предишните сезони. Припомних си доста стари Ергенки , и вече гледам на новите , като на нобелови лауреатки , възпитани , ерудирани че и красиви . Благодаря за темата.
Маги макар да казва някои верни неща , ми е скучна , но гледам на запис и всъщност никога не съм я изслушвала до край.
Барманът- клюкака..пас съм , защо не вземат Кулагин на негово място .
Скрит текст:
С Мартин бих се скарала , Виктор бих опердашила , Васко ми е най -нормален. Бе и за тримата щях да се боря , да поседя на курорта , да си почина малко

Кулагин ? Бях го забравил тоя.

И какво точно ще прави Кулагин там ?

Все едно да вкарат Джорджано да им пее на купоните. Trollface

# 88
Кулагин ще бъде опердашен от Мартин на втория ден, защото много му знае устата и се бута там, където не трябва.

# 89
Кое е странното да попиташ човек, с който сега се запознаваш и е потенциален партньор - какво работи? Ами това са нормални въпроси - какво е учил, какво работи, откъде е. Иначе какво да си говорим на първи срещи - за смисъла на живота ли? Smile Пък и отговорът на Васил - занимавам се с онлайн търговия какво точно значи? Нищо само по себе си...

Общи условия

Активация на акаунт