🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 069
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 90
Кое е странното да попиташ човек, с който сега се запознаваш и е потенциален партньор - какво работи? Ами това са нормални въпроси - какво е учил, какво работи, откъде е. Иначе какво да си говорим на първи срещи - за смисъла на живота ли? Smile Пък и отговорът на Васил - занимавам се с онлайн търговия какво точно значи? Нищо само по себе си...
Дали продава луксозни коли онлайн, дрешки и парцалки или марихуана… Все тая. 😁

По някаква причина още имах Йоана в ИГ - тамън я махнах. Не знам какъв ПР е наела, но да го уволни. Да качва същите 5 снимки в една и съща рокля през 2 часа, само дразни последователите.

# 91
  • София
Благодаря за новата тема, Клаудет! Simple Smile

1. Е, пас Grinning

2. Излишна и дразнеща

3. Излишен

# 92
И тримата ергени не стават.
Мартин - женкар, дето търси поредната изкуствена жена. Ако толкова искаше семейство, защото не се насочи към някоя по-норнална и скромна? Дори и Мартина е по-добра партия за семейство от Даниела.
Виктор - дете! Той просто си търси някакво гадже за лятото. Аз не си го представям да се грижи за семейство.
Васил - личи си, че е токсичен човек. Най-вероятно ще казва на жена си къде да ходи, как да се облича и т.н. Прави се на много голяма интелигенция, но си личи, че играе някаква роля.

# 93
Представям си Васил да ми е приятел и емоционално интелигентно да ме среже с "недей много зна", докато говоря нещо в компания или в личен разговор.

# 94
Аз не бих излизала с човек, за когото не знам с какво се занимава.

# 95
Как бихте били сигурни с какво се занимава човека, с когото излизате? Той може да каже каквото искате да чуете... Чак когато се задълбочат отношения бихте разбрали с какво точно се занимава. Да не говорим, че и тогава няма гаранция никаква и са се случвали какви ли не изненади, и са научавали разни хора партньорът им с какви "чудеса" се занимава, без изобщо да са знаели.

# 96
Боже, това сега го виждам Satisfied Много тъпо, че няма материал за гифчета тази година.

# 97
Наистина, Васил какво точно работи?

# 98
Ферай, ако в действителност беше научила урока от кака си, трябваше да остави Васил да говори повече за себе си, да мълчи и да го преценява. Да му задава насочващи въпроси и да се води по тях. Глупостта ѝ изигра лош номер. Освен, че си бяха разменили ролите, Ферай беше неловка за слушане. Останах с усещане, че Васил нямаше толкова проблем с начина ѝ на живот и очакванията ѝ мъж да я гледа, а с рецитала, който му спретна. Ако допреди това е имала някакъв шанс да я хареса такава, каквато е, сега окончателно я отписа.

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Ми на мен честно казано никога не ми е било най-важното и първо нещо, което съм питала партньорите си. А и той каза он лайн търговия. Трябва да извади стоките по каталог ли?
И от къде дойде това, че Васил е токсичен и ще казва на жена си какво да прави? До сега е показал, че е кавалер, че се интересува от емоционалното състояние на жените и че ги слуша внимателно. Нито един от двамата предишни, не е показал подобно нещо. Отнасят се с жените като с предмети.

# 100
Боже, това сега го виждам Satisfied Много тъпо, че няма материал за гифчета тази година.
Имахме си един училищен лаф - Радва се кат' ц*ганче на вафла Чайка!
Данка тук същата. 😂

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:23 от green_lizard

# 101
На мен този Васил ми изглежда супер изкуствен и прикрит, лишен от емоции.

# 102
Ама как да няма значение какво работи потенциалният ви партньор? Ако е някой, който работи по 2 часа на ден и не може да си покрие дори битовите разходи? Или пък пътува в 90% от времето? Или някой, който изобщо не работи и на 40 години още майка му го издържа? За нещо нелегално изобщо не говорим, тези хора няма и да си признаят… Ще кажат “онлайн търговия”. 😁

# 103
Много се коментира, че Васил е прикрит и роботизиран и не показва емоции. Според мен просто му е безинтересно и се мъчи да се впише във формата. Харесвам го.
Т.е. са му под нивото момите и ергените ли, че му е скучно? И аз имам известни подозрения. Но  не мисля, че това принципно му е естествената реакция. Мисля, че е образ.
Всъщност така и не се разбра с какво се е занимавал - какво ще рече продажби? или маркетинг? на какво? за кого? каква е била неговата роля?
Не казвам, че са му под нивото, това си е въпрос на собствена субективна преценка, а че са му безинтересни като личности. Както са безинтересни и за мен. Няма някой там, който да споделя моите интереси и виждания, да ми е симпатичен на първично или друго ниво и с когото да искам да си общувам целенасочено.

# 104
С Мартин бих се скарала , Виктор бих опердашила , Васко ми е най -нормален. Бе и за тримата щях да се боря , да поседя на курорта , да си почина малко
Догодина тук да обявяват кастинга направо
ТОВА ще е сезон, не тия дребнави свалки

Общи условия

Активация на акаунт