🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 750
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 465
То  че Даниела практикува най-древната професия е ясно. Според мен дразни паразитиращата женска енергия, която прокламира.  Неглижирането на правото на жената да се образова, гради кариера и да бъде финансово независима и ни връща в патриархата от 19 век.

# 466
Може и да съм в грешка,но имам спомен,че някъде четох,че Косара напуска по свое желание и мисля,че причината е ясна,ако наистина си тръгва.

# 467

Материалистични сме, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас списващите тук сме учили и работим за доходите си. Не разчитаме някой да ни валидира женската енергия за да получим .. герданче...
И това е работа. За мен-по-тежка от моята Grinning. Аз, ако можех да се ...валидирам за пари...ама не мога. Затова не ме е яд на такива като Даниела (или образът и в предаването, защото, според мен, тя е работещо момиче). Не ми яде хляба, ако ме разбирате. И НАИСТИНА не разбирам с какво ви бръкна на всички. Нали тичаме в различни коридори Wink
Бръкна с наглостта си, не със смелостта си. Бръкна с това, че хиляди семейства имат по една такава Данка, нагла любовница, изискваща и нагло омайваща мъжа в семейството. Бръкна с това, че повечето сме с по 2 висши образования, драпаме в  живота, доказваме се на идиоти, раждаме по 1- 2 деца минимум, работим на поне 1-2  работи за отскок, въртим домакинство, отговаряме за хора и накрая ей я Данка!
С женската си енергия ни се смее на "тъпия" мироглед и си лежи, брои хилядарки и само чака да станем на 45 години да ни изгони Мъжа, за да я валидира изцяло. Може би за ей такива дребни неща сме се подразнили, знам ли
Извинявайте, ама наистина вече започва да става очевидно, че половината хейт по Данка (ок, не е целият!) е от жени, които мислят, че са се продали евтино. Любовницата е на мъжа, а мъжът е избор на съпругата. Малко отговорност за изборите не е излишна.
Не споделям философията на Данка, много пробойни виждам в това “ти плащай, пък аз присъствие”, но хайде да бъдем честни за хейта.

# 468
Само мен ли не ме трогнаха видеата с близките.
Ясно е , че всеки ще си защити детето.

Силвия е все по - нелепа.

# 469
Може и да съм в грешка,но имам спомен,че някъде четох,че Косара напуска по свое желание и мисля,че причината е ясна,ако наистина си тръгва.
Ех, ще пусна сълза за нея, най- достойната за  4 сезона, ще сбъдне мечтата си да е най- отличаваща се и различна, пф.

# 470
Ако е така, ще й симпатизирам.

# 471
Само мен ли не ме трогнаха видеата с близките.
Ясно е , че всеки ще си защити детето.

Силвия е все по - нелепа.

Най-странното е,че мен ме трогна майката на Ферай и то по-скоро я съжалих каква дъщеря има.. Иначе визуално майката на Косара се отличи, което не е изненада май.

# 472
Хайде вместо Данка да коментираме Вики.
Какви движения днес, а? 😂🕺

# 473
Косара никак ама никак не беше хепи от засмукването на Васил.  И това гнусно "още малко.." след като тя искаше да спре.. бррр..отвратително.

# 474
Виктор беше яко в джаза и честно казано за първи път си дефинирах "party animal" с точно определен човек 😀

# 475
  • # супернатурална #
То  че Даниела практикува най-древната професия е ясно. Според мен дразни паразитиращата женска енергия, която прокламира.  Неглижирането на правото на жената да се образова, гради кариера и да бъде финансово независима и ни връща в патриархата от 19 век.
За какво "неглижиране" пишете? Жената, разбира се, има право да се образова. Но не и задължение.  Айде нема нужда всички да са "вишиски". И, разбира се, имаме право ДА НЕ градим кариера. А най-хубавото е, че имаме избор. Не като в 19 век.

# 476
Да бе, не ви ли писна да коментирате Даниела?! То всичко се изтърка вече...едно и също..

# 477
Виктор танцуваше все едно го жилят осите, но пък най-сетне прави нещо, което си личи, че харесва

# 478
Виктор обича купоните. Направи ми впечатление как каза на Клаудия, че иска деца, но не е финансово стабилен, а в ИГ се вижда, че през вечер е по дискотеките. Живее му се на човека и хич няма намерение да става баща в скоро време - парите са просто оправдание. 😁

# 479
Исках да видя майките, но в Ютюб има само сценки от партито. Ух, таз целувка била много неприятна. Как се награбиха... Ама не секси, ами все все едно някой след това ще 🤮

Общи условия

Активация на акаунт