🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 763
  • 2 199
  •   2
Отговори
# 450
Alucard всякакви ескорти има - едно време (сигурно и сега, де)  в университетите в Англия имаше много ескорти - хубави, млади момичета, които учеха за сериозни професии. Техните семейства са ги пратили да се изучат и да водят достоен живот, ноооо… Някои после продължават с “професията” на ескорт и след завършване - и по-богатите си плащат за такава - с тапия за лекар или адвокат и т.н., може да води разговор, има знания, а в същото време млада и красива.

Иначе влизаш в Novikov или Sexy Fish в Лондон и има ескорти, колкото щеш, точно от по-простичкия тип, стабилно тунинговани и ухилени.

# 451
Леле какъв криндж! Васил удари дъното. Косара обаче си го заслужава щото ми е много фалшива и тя. Виктор и Любомира също едва можах да ги гледам с половин око. Нелепица. Само на Мартин целувките мога да гледам горе долу спокойно. Не че са хубави но не ме карат да си извръщам главата и да крещя "нееее!" Васил беше просто отвратителен. Според мен Косара тотално го разлюби и ще и е доста трудничко до края да се преструва.

# 452
Че някои жени нямат морал и пред нищо не се спират, е вярно. Но мъжете, които не обичат жените и децата си, не държат на тях и ги захвърлят ей така за младо лице и големи ц*ци са жалкари и б*клуци.

# 453

Материалистични сме, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас списващите тук сме учили и работим за доходите си. Не разчитаме някой да ни валидира женската енергия за да получим .. герданче...
И това е работа. За мен-по-тежка от моята Grinning. Аз, ако можех да се ...валидирам за пари...ама не мога. Затова не ме е яд на такива като Даниела (или образът и в предаването, защото, според мен, тя е работещо момиче). Не ми яде хляба, ако ме разбирате. И НАИСТИНА не разбирам с какво ви бръкна на всички. Нали тичаме в различни коридори Wink
Ай сЯ различни коридори Joy Някои тук също може би пишем любовно-фантастични романи, не ни подценявай.

# 454
passionbiojuniper
Ще го кажа така, ако в Бг е имало скъпи компаньонки – и все пак повтарям отново по бг стандрати, то това са жени от рода на Цеци Красимирова, Калканджиева и още не повече от две - три. Те придружаваха богати персонажи от подземния свят, че дори от компаньонки се превърнаха и в любовници... и си платиха за това. Калканджиева почти я разпориха през 90 - те, Красимирова щеше да отнесе куршума покрай Самоковеца. И все пак това са героини от българската действителност. Дори и в нея Даниела и сие нямат шанс да намерят място. По света е друго - дами наречени луксозен ескорт - само за компанията на корпоративни партита, бизнес вечери и пр. , в които не са включени секс и каквито и да било взаимоотношения от този род достигат до над 100 бона евра на среща. Това са жени с по два - три езика и сериозни образования, освен че са красиви и съвършенни в етикета и таланта за водене на разговор на всякакви теми, но и в усета кога да се мълчи. Много от тях са известни тв водещи, манекенки при най - големите дизайнери, лица от шоубизнеса и т.н. Не малко са завършили политически науки, международни отношения и дипломация, всякакви бизнес специалности. Много от тях произхождат и от средната класа, не е задължително да са от бедни семейства. Та стандартите са други. Това тук, което наблюдаваме си е нищо повече от завоалирана евтина проституция. И никакви фасони и клишета не могат да прикрият този факт. И ок нека ги наречем “скъпите компаньонки“ от Аliexpress. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 11:28 от Tilda.M.

# 455
Хареса ми доста този епизод.
Разплакаха ме даже майките на Синтия и АМ и доста ме трогна дъщерята на Силвия.

Марто може да иска да е Тузаря, ма май май Бохемът си е неговото и Мартина си му пасва идеалка. 

А ВасетУ как се върза на този облог не знам. Каквото сам си направиш ...

# 456

Материалистични сме, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас списващите тук сме учили и работим за доходите си. Не разчитаме някой да ни валидира женската енергия за да получим .. герданче...
И това е работа. За мен-по-тежка от моята Grinning. Аз, ако можех да се ...валидирам за пари...ама не мога. Затова не ме е яд на такива като Даниела (или образът и в предаването, защото, според мен, тя е работещо момиче). Не ми яде хляба, ако ме разбирате. И НАИСТИНА не разбирам с какво ви бръкна на всички. Нали тичаме в различни коридори Wink
Ай сЯ различни коридори Joy Някои тук също може би пишем любовно-фантастични романи, не ни подценявай.

# 457
Ами в края на краищата Даниела може да е всякаква, но е дооооста ПРАВА. Дори Косара млъкна, защото не може да се обоснове, а като гледам “приятелките” на Косара замлъкнаха също.
Значи Елвира я изгониха за клюки, а сега Косара разпространява недоказани клюки, че Даниела била обвързана навън.
Свършиха ми лайковете. Съгласна съм. Даниела може и да е фалшива, но те нямат работа да я обвиняват, защото просто не я харесват и да проектират собственото си отношение към Даниела към отношенията на Даниела и Мартин. Групичката фенки на Мартин правят интриги на база спекулации и мишкареят, пък после изискват принципност и откритост. Всъщност тяхното към Мартин е по-неуважително, отколкото това на Даниела.
И естествено като не им изнася “нямало какво повече да говорят по темата”.

# 458
  • # супернатурална #

И? Потенциалните ви читатели си изхарчиха всички пари за книгата на Даниела? Grinning

# 459
За мен Даниела не е по-фалшива от повечето от другите в къщата. Казва си в прав текст: “Трябва да ме издържаш, ако ти свършат парите - край”. Другите като Мартина, Косара и пр. не го казват - направо ще си съберат куфарчето и ще си тръгнат, ако това се случи.

# 460
Васил взе да ми педерастее повече от Виктор. При Виктор е основно неадекватността с момичетата , но Васил ми е толкова мааазеен вече..

# 461

Бръкна с наглостта си, не със смелостта си. Бръкна с това, че хиляди семейства имат по една такава Данка, нагла любовница, изискваща и нагло омайваща мъжа в семейството. Бръкна с това, че повечето сме с по 2 висши образования, драпаме в  живота, доказваме се на идиоти, раждаме по 1- 2 деца минимум, работим на поне 1-2  работи за отскок, въртим домакинство, отговаряме за хора и накрая ей я Данка!
С женската си енергия не се смее на тъпия мироглед и си лежи, брои хилядарки и само чака да станем на 45 години да ни изгони Мъжа, за да я валидира изцяло. Може би за ей такива дребни неща сме се подразнили, знам ли

Ее, то ако Даниела ви е виновна, че някой не си го държи в гащите..."Нагло омайва" горканчо.
В моя случай не е това, но имам достатъчно в обкръжението примери за точно такова нагло поведение на любовницата. И е ясно, че мъжът е избрал това, но все пак не е приятно да го виждаш, дори отстрани.

# 462
Възможно ли е Виктор да не е г*й, просто да е женствен? Има доста мъжествени мъже със силна мъжка енергия (😂), които са на другия бряг и би следвало да има и много мъже със силна женска енергия, които да са си все пак хетеро. Не знам, не знам. 😂😂😂

# 463
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скучен епизод. Въобще не ме вълнуват партита и пиянски истории.
Васил се подхлъзна наистина. Провокираха го,наля алкохол и целуна Косара. Тя ако разбере,че целувката е заради провокация/бас,дали ще е толкова доволна? Много е унижително дори,сега като гледа съм сигурна,че яко беснее.
Нека й на селската мутреса. Не я харесвам и това е.

# 464
Г. Краули, а не, просто Данка леко подбива пазара, че се продава толкова евтино Joy

Общи условия

Активация на акаунт