🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 789
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 435
Не мога да повярвам, че все още се взимат за чиста монета "претенциите" на Даниела. 60 К на месец? Та вие вярвате в нея повече, отколкото тя в себе си.
Сравненията с доходите на хората на заплата са неуместни. Възрастни индивиди сме, ясно ни е, че в този живот не всичко е справедливо. Спокойно, колкото и да взима една държанка, винаги ще има лекари, които изкарват повече от нея. При някои действително става въпрос за 50-60 на месец.

Така е. То като помислиш тези, дето четат новините по ТВ изкарват повече пари от всеки средностатистически българин. Дори и тези, дето ни четат за времето. Животът е несправедлив и всеки има право да си го живее както намери за добре - кои сме ние да съдим? Както виждаме в Ергена, за всеки влак си има пътници. Този сезон е готин.

# 436
Ех, как ми се иска ергенът да беше някой продавач на 1200 лв. Тогава щяхме да видим колко “чистосърдечна” е Мартина. 😁

# 437
https://images.app.goo.gl/QUjxWVFySpEUw59V9
Ето за тези прозрачните водни чаши говоря. Понякога и коктейли в тях им правят май. Имат и такива същите, но в други цветове. Даже днес имаше зеленикави на една от срещите, но като го гледам тва предаване с едно око като някой циклоп, не запомних на коя.
Не ги откривам в синсей.
Аз не обичам да коментирам, но ако съм на мадамата, която Васко ли, Веско ли целуна, и разбера, че е било заради някакъв си там облог, директно ще му бия шута.

# 438
Ех, как ми се иска ергенът да беше някой продавач на 1200 лв. Тогава щяхме да видим колко “чистосърдечна” е Мартина. 😁

Ми то има такъв - Виктор и тя автоматически го отряза. Smirk

# 439
На пръв поглед изглежда, че разликата между Данка и Марта е следната: първата използва секса като разменна монета, но не изглежда особено сексуална, а втората обича секса и за нея това си е част от изискванията към мъжа.

# 440
Не е казала, че иска да я задоволяват с 60 бона.

Даниела също не е казала такова нещо.

нейното "по-скоро към 50-60" беше несериозно казано, все едно "чаках те сто часа" и да помислиш, че буквално някой те е чакал малко над 4 дни....

сериозно, има ли хора, които все още възприемат 50-60 К буквално ? Simple Smile

# 441
Мартин освен много щедър е и с много голямо сърце, което страстно може да люби Даниела и Мартина заедно Joy

# 442
Мартин какво каза на синхрон"Аз вярвам в Даниела ,не ме лъже 100 процента ,ако е така искам след предаването да бъда публично в ефир провъзгласен за най-големия глупак" .Ами...Марто внимавай какво си пожелаваш Innocent

# 443
Тъй,като гледам от чужбина и съм платила на една ой лан тв.но до като ми зарежда канала изпуснах началото със срещите с майките та добре,че имам верни дружки та ми дадоха линк от youtube ,че да видя началото на епизода.Изгледах го и аз ,като майка на дъщеря никога,ама никога не бих чела от лист това което бих искала да и кажа като майка гледах и не вярвах ми то имало и майки,които само и само да ги дават в ефир са си егоестични към щерките си и нямат смелостта да им кажат от сърце какво са щерките за тях,а трябва да го четат от лист хартия,но щерките не се разплакаха,че майките им ги разбират,а че трябваше друг да говори от тяхно име,а именно листа хартиен.....партито беше супер,щом ВИКТОР за пореден път се напи като КАЗАК Мартин го гонеха хормоните,а Васил заради един бас се представи на това което не е.....хайде да свършва тази пародия на любовта,че ще взема да се замисля или повярвам,че Даниела е желаната героиня от приказките на 1000-да и една нощ....тази ми е толкоз постна и ....прочетена книга,че то няма и какво да и се коментира...

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 23:23 от Не се сърди, човече

# 444
Васко за първи път го видях да се усмихва и да не си мери всяка дума. Не всичко ми хареса обаче - не очаквах да се подхлъзне по тази тъпотия. Разбирам, че той няма против да целуне някоя девойка, ама пък толкова да не му светне, че да я целуне след подобен бас ще е обидно за момичето......................, отделно олеква и той самия - за какво се пъна да се показва толкова сериозен и уважаващ жените?
Иначе самата целувка беше странна, ама много. На мен дори ми се стори, че Косара беше по-активната - още като каза, че иска да направи нещо и тя му се нахвърли. Може и да бъркам.
Виктор също странно целуваше Любомира - малко садо-мазо я стискаше за врата.
От всички Мартин и Даниела изглеждат най-добре заедно и сякаш техните отношения са най-истински. Не ги виждам заедно дълго време, но пък ще ме  яд, ако не си изживеят емоциите заради някои злобарки като Ана-Мария и Силвия.

# 445

Материалистични сме, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас списващите тук сме учили и работим за доходите си. Не разчитаме някой да ни валидира женската енергия за да получим .. герданче...
И това е работа. За мен-по-тежка от моята Grinning. Аз, ако можех да се ...валидирам за пари...ама не мога. Затова не ме е яд на такива като Даниела (или образът и в предаването, защото, според мен, тя е работещо момиче). Не ми яде хляба, ако ме разбирате. И НАИСТИНА не разбирам с какво ви бръкна на всички. Нали тичаме в различни коридори Wink
Бръкна с наглостта си, не със смелостта си. Бръкна с това, че хиляди семейства имат по една такава Данка, нагла любовница, изискваща и нагло омайваща мъжа в семейството. Бръкна с това, че повечето сме с по 2 висши образования, драпаме в  живота, доказваме се на идиоти, раждаме по 1- 2 деца минимум, работим на поне 1-2  работи за отскок, въртим домакинство, отговаряме за хора и накрая ей я Данка!
С женската си енергия ни се смее на "тъпия" мироглед и си лежи, брои хилядарки и само чака да станем на 45 години да ни изгони Мъжа, за да я валидира изцяло. Може би за ей такива дребни неща сме се подразнили, знам ли

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 23:37 от passionbiojuniper

# 446
  • Пловдив
Ами и сексуалните нужди са важни за връзка, та и от тази гледна точка разбирам Мартина. Ако е имала взаимоотношения с някой не толкова сексуален и е разчитала на самозадоволяване например, нормално да си заявява нуждите.
Че сексът не е най-важното, но като зачезне, след него често и връзката изчезва

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 00:07 от Десиссслава

# 447
  • София
Не е първия бас, при който Васил показва що за човек е.

Ако наистина това ви е проблема с Даниела, то не ви е тя проблема, а този с когото делите брачното ложе.

# 448
Понякога ми се иска да имаше даунвоут в темата...

# 449
  • # супернатурална #

Материалистични сме, но смея да твърдя, че по-голямата част от нас списващите тук сме учили и работим за доходите си. Не разчитаме някой да ни валидира женската енергия за да получим .. герданче...
И това е работа. За мен-по-тежка от моята Grinning. Аз, ако можех да се ...валидирам за пари...ама не мога. Затова не ме е яд на такива като Даниела (или образът и в предаването, защото, според мен, тя е работещо момиче). Не ми яде хляба, ако ме разбирате. И НАИСТИНА не разбирам с какво ви бръкна на всички. Нали тичаме в различни коридори Wink
Бръкна с наглостта си, не със смелостта си. Бръкна с това, че хиляди семейства имат по една такава Данка, нагла любовница, изискваща и нагло омайваща мъжа в семейството. Бръкна с това, че повечето сме с по 2 висши образования, драпаме в  живота, доказваме се на идиоти, раждаме по 1- 2 деца минимум, работим на поне 1-2  работи за отскок, въртим домакинство, отговаряме за хора и накрая ей я Данка!
С женската си енергия не се смее на тъпия мироглед и си лежи, брои хилядарки и само чака да станем на 45 години да ни изгони Мъжа, за да я валидира изцяло. Може би за ей такива дребни неща сме се подразнили, знам ли

Ее, то ако Даниела ви е виновна, че някой не си го държи в гащите..."Нагло омайва" горканчо.

Общи условия

Активация на акаунт