🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 976
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 420
Оборот от милион и половина съвсем не е равно на печалба милион и половина. Максимум 20 процента е - обикновено около 10.

Аз сметнах с 15% печалба, това са 236000 печалба. От които Мартин взима 15% - 35000 лв. Това е за Джанъм Варна за 2021г., която знаем, че беше слаба за заведенията. Софийското заведение, което Мартин нон стоп промотира и за което каза, че е негово, е поне 1,5-2 по това. Т.е. от там сметнах, че би трябвало да прибира още 55000. Има още 6 заведения във веригата. От всяко по 10 бона са 60 хиляди. Все говоря за 15% дял от 15% печалба, не от прихода.
Отделно, споменах за фирмата на майка му, на която е управител и единствен служител, с печалба 200000 за 2019г.
Та, не му берете грижа на Мартин за приходите. Човекът си е с висок стандарт, поне по моите критерии 10+к. на месец са си висок стандарт.
Нищо не взима, ако не разпределят годишен дивидент, това не е заплата. Вероятно се осигурява някак си - питай счетоводиделя му, но и тук никой не знае какво взима, освен Мартин.
Със сигурност няма никакво движимо или недвижимо имущество на ЕГН-то с цел застраховка от златотърсачки, които ако му родят едно чаве оставатат с 200 лв месечна издръжка.
Не ги мислете за толкова прости родителите, да оставят блудния си син с един развод и две деца по течението, а и на Мартин би трябвало да му се е изяснило. Схемата отдавна е разцъкана сред материално осигурените наследници.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 22:42 от mauigirl

# 421
Е сега не разбрах кои две девойки са станали по-близки. Не го дадоха, аз мислех за партито че става въпрос. Ох, милите ергени как се напиха, че и повечето моми. Утре ще им е тегаво, но пък се изкефиха яко. Само Дани милата дето не пие стои като пън. Чак на моменти ми е жал за нея, не е приятно да те изолират всички. Роси и тя.
Мартина е истинска фурия, не знам как ще се кротне с някой. С Мартин си подхождат в това отношение. Той очевидно не смята да спре да е бохем въпреки че го заявява, а пък явно и комар обича доста.

# 422
Голям криндж този епизод.
Не знам как от формата позволяват на Николов да прави такива свободни съчинения, нищо общо няма с идеята на предаването.

Луд купон и видяхме само една нова целувка , която беше толкова зле, че дори аз не можах да гледам.

На Мартина проблемът ѝ е лекото поведение, което се вижда в облеклото, танците и цялостното излъчване . Мартин 100% ще я мине, но няма да се влюби в нея. Няма съмнения човека коя да избира, но не издържа.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 22:42 от Ibsena

# 423
Разликата между Мартина и Даниела е, че първата е простосърдечна, спонтанна, непринудена, естествена, а втората мисли стратегии, схеми, манипулативна, подмолна. Затова повечето от хората симпатизират на Мартина.

# 424
Виктор отново е на черешата тази вечер, ама този път някои жестове го издават сериозно на кой бряг е. Съвсем прилича на г....Дано да не е , защото ми харесват с Любомира, има нещо сладко при тях

Мартина ако не иска да я гледат само като сексуален обект, да спре да си показва циц...те навсякъде и да ги пъчи скоро съвсем ще излезнат навън. То пък съблазъм, съблазъм, ама тогава " Що рИвеш, че те взимат само за сексуален обект " ?
Междудругото, я харесвам, въпреки, че е доста тъпичка горката, но има нещо благо в нея, весело, леко. Само се чудех как успя да танцува на тези танци, при условие, че гьобеците ги владее по-добре ?
Това е и въпрос за другите, повечето, айде не всички, но повечето, на няколко пъти забелязах как си въртят задни...е на " Sweet dreams " например.....Майко мила.......

Ивет абсолютен аутсайдер.
Росица става вече смешна. Не се ли научиха тези жени, от книги, от филми, от приятелки, от майките си, от други, че не трябва да преследват мъжете ????? Това е написана истина от време у но....Но уви. Тя сама си поръча билета за чао според мен, стъпи на криво.
Александра и другите безлични.

Клаудия има нещо сладко с Виктор, но за мое съжаление той все повече и повече ми прилича на мека китка.

Васко дърво, по дървен от Пинокио дори, хахахахахаахха.

Готин купон беше обаче, най-накрая малко екшън.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 22:47 от BlackCat12

# 425
Е сега не разбрах кои две девойки са станали по-близки. Не го дадоха, аз мислех за партито че става въпрос. Ох, милите ергени как се напиха, че и повечето моми. Утре ще им е тегаво, но пък се изкефиха яко. Само Дани милата дето не пие стои като пън. Чак на моменти ми е жал за нея, не е приятно да те изолират всички. Роси и тя.
Мартина е истинска фурия, не знам как ще се кротне с някой. С Мартин си подхождат в това отношение. Той очевидно не смята да спре да е бохем въпреки че го заявява, а пък явно и комар обича доста.
Девойките ги показаха в промото за следващия епизод - АМ и Марта

# 426
  • here and now
Личи си, че не и е това хабитатът на Даниела. Представям си да се вземат с Мартин и той като тръгне на парти да ѝ казва "Оставил съм ти едно герданче за тази вечер" ...

# 427
АМ и Марта ли? Аз видях, че Косара си играеше със силикона на Мартина. Но беше шеговито.

# 428
Мартина е била танцьорка в клуб ,нормално е да е така пластична.

# 429
Девойките ги показаха в промото за следващия епизод - АМ и Марта

Е то това не беше нищо 🤣🤣🤣. Помислих си, че нещо по-пикантно ще да е. 😁. На мен ми се вися Косара, но може да съм се объркала.

# 430
Задоволяването за всеки индивид касае различни нужди.

Така си е Мартина си го каза, че има сексуални нужди и някой да ходи с нея на фитнес, извинявайте обаче от 30+ жена… не е сериозно. Не симпатизирам на никоя от двете, но нивото на едната е обратнопропорционално на силикона в гърдите ѝ. Мартина просто не си казва, че също търси материално стабилен мъж. Айде сега едната була мила и блага 😀😀😀 Надали винаги е такава и едната и другата моля ви по- сериозно …

# 431
  • # супернатурална #
Не мога да повярвам, че все още се взимат за чиста монета "претенциите" на Даниела. 60 К на месец? Та вие вярвате в нея повече, отколкото тя в себе си.
Сравненията с доходите на хората на заплата са неуместни. Възрастни индивиди сме, ясно ни е, че в този живот не всичко е справедливо. Спокойно, колкото и да взима една държанка, винаги ще има лекари, които изкарват повече от нея. При някои действително става въпрос за 50-60 на месец.

# 432
За мене Виктор и гей не е. Много прилича на 11 годишно детенце, дето много му се играе и това е всичко.

# 433
Мернах случайно докато се бръснах и слушах в началото майката на Косара. Приятна жена, хубава.
Има една приказка "гледай майката, такава ще е и дъщерята после". Вярна е. Приличат си много, както и диалектът, де. Smile
Косара прилича на баща си Smirk

# 434
Даниела и класа в едно изречение.. Просто по-обрана и има някакъв изказ. Но човек, който не изпитава емоции имам 1 на ум за него. Мартина си е парти гърл и наистина е сърдечна.

Общи условия

Активация на акаунт