🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 662
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 645
Сега гледам епизода, на частта с Васил и Роси съм, много ми е неудобно.

# 646
Синтия я споменавате повече тук, отколкото я излъчват въобще.

# 647
  • ПАЗАРДЖИК
Роси иска просто някой да я забележи. Няма значение кой. Няма значение дали е подходящ, просто някой. Да си докаже, че е стойностна, за каквато се мисли. А никой там не е за нея, но тя не вижда, че това е по- доброто за нея. Ще го разбере по- късно. Най- рано като гледа по ТВ, но само ако емоционално вече е по- стабилна.

# 648
Синтия действително е много красиво момиче.Не знам защо никой ерген няма интерес към нея.

# 649
Оххх, Даниела, геният на сезона, сега ли разбра, че на Мартин партито му е в кръвта? Grinning Ше го обиди.

# 650
На мен ми се струва много различно това, което Даниела се опитва да проповядва от това, които съм слушала по разни редпилърски подкасти, включително такива с онзи престъпник АТ.
Те искат жената да ги гледа все едно са богове слезли на земята, да е зависима от тях финансово и емоционално, да стои вкъщи и да домакинства, докато те са на работа (то повечето от тези нямат реална работа, а водят измислени спорове с ОФ момичета или проповядват на себеподобните си, които обаче не са успели да се "издигнат" до водещи на пофкаст в ют) или се мотаят някъде навън. Жената да не излиза с приятелки вечер и май и когато и да е, да не се облича както тя реши, а както на тях им харесва и тн и тн. О, и да не ходи в колеж/университет, защото това са й най-плодовитите години и все пак трябва да се омъжи и деца да ражда на 20, къде е тръгнала да учи...

Докато Даниела разправяше, че няма да домакинства, а ще има помощница. Няма все още деца, не е омъжена. Каза много ясно, че ако някой мъж не е такъв, какъвто тя го иска, няма да му обърне внимание и да го приеме с недостатъци, които не й харесват и тн...
Та, нищо общо с редпълърските драми. Други драми са това. Неделчо нещо се е объркал. А и тези теории с енергиите също не идват оттам...

Да, Неделчо обърна внимание на това. Тя е взаимствала тия неща за женската и мъжката енергия, за валидирането. НО редпилърите искат тази жена трофей вкъщи да върти къщата, да гледа децата и т.н., докато Даниела иска тази част да я пропусне. И наблегна Неделчо, че Даниела шанс с истински редпилър няма.

# 651
Синтия действително е много красиво момиче.Не знам защо никой ерген няма интерес към нея.
Защото им и над нивото. Мъжете това не го харесват много.

# 652
А Силвия колко е доволна от ролята си на доносник.Това и осигурява по- дълъг престой в къщата.Жалка работа.

# 653
Според мен проблемът на Роси се корени в това, че социалният и интимният живот в САЩ, Англия и други държави е много различен от този в Южна и Източна Европа. За САЩ мога да говоря от гледна точка на наблюдение на мои приятели. Повечето неща се случват в приложения, често всичко си остава в онлайн пространството, дори на живо да има контакт, рядко се случва да има втора среща. Хората не искат да се ангажират със сериозни връзки, предпочитат през цялото време да виждат и други хора, трудно се стига и до брак в по-ранна възраст в определени среди, понеже всички си мислят, че след 40 всичко ще се случи веднага и кариерата е най-важна. В барове, ресторанти, кафенета и клубове хората рядко разговарят с непознати, противно на всички американски романтични комедии. Имам такива красиви, успешни, умни и добронамерени приятелки, които просто не могат да си хванат мъж и аз не знам от какво.
Отделно КОВИД е взел от най-добрите години на Росица, в които можеше да се развие флиртаджийски, социално и т.н.  Заминаването в чужбина е тежко за всеки, това да се разчупиш и да намериш компания също отнема време. На мен ми беше нужна почти година, за да се осъзная, след като заминах, и то беше сравнително бързо, понеже не исках да съм нещастна и в един момент тръгнах с рогата напред да социализирам.

# 654
Дали Силвия вече е разбрала в каква жалка роля сама се е поставила там?

След това предаване и другите неща, които излязоха за нея в мрежата, трудно мъж със самочувствие ще погледне сериозно на нея.

Да се фокусира върху възпитанието на децата си и надявам се ще успее да им обясни, че поведението ѝ не е за пример.

# 655
  • София
Има простичко обяснение какво представлява Даниела и каква и е философията.
Нарича се: 'паразит-лентяй'

# 656
Според мен много добре го осъзнава, но желанието за по- дълъг престой в Шри Ланка надделява😃

# 657
В началото харесвах Росица. И сега продължавам да я харесвам. Но само на външност.
Защо толкова хубава млада жена има толкова ниско самочувствие, не мога да си обясня.
Лузърско поведение, натоварваща с мрънкането си, търсеща съжаление. На никого не му е приятно да има подобни хора в обкръжението си. Айде, да не е на никого, на мен обаче. Искрено ме дразни подобен тип поведение и буди в мен дори агресия, точно хищник-плячка-отношения.
И защо ходи да се самопредлага и уж да търси сметка за невниманието на ергените, като при техния отговор веднага им кляка и угоднически се съгласява с тях.
Жал ми е за нея.

# 658
Обаче най-големите интригантки - Косара, Ана-Мария, Любомира - изгониха набързо Елвира, защото я нарочиха за интригантка, по подобен начин смачкаха Роси, а те самите още стоят вътре.

Много добри са в отстраняването на конкуренцията.

# 659
Според мен проблемът на Роси се корени в това, че социалният и интимният живот в САЩ, Англия и други държави е много различен от този в Южна и Източна Европа. За САЩ мога да говоря от гледна точка на наблюдение на мои приятели.
Като гледам Роси в ИГ, излиза си с българи дори в Щатите, не е като обкръжението ѝ да е от американци. Да не говорим, че тя скоро е заминала - човек не се променя толкова бързо. Просто си е socially awkward и има депресивни наклонности - нищо лошо, но не ѝ е мястото в предаването. Може да се е опитвала да счупи бариерите, но не е нейното и това е. С годините може и да го израсне. Като се погледне отстрани също може да си даде сметка за някои неща. Постоянното търсене на “валидация” и меланхолията ѝ отблъскват мъжете и това е съвсем нормално. И аз бих стояла далеч от такава половинка.

Общи условия

Активация на акаунт