🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 763
  • 2 199
  •   2
Отговори
# 975
Аз още в началото не харесах Васил, то му личи сковаността и скуката по лицето, тялото, позите, говора...
Чак се учудих на екзалтираните мнения по отношение на него в темата.

За Косара е измислен лафът - По дрехите посрещат, по ума изпращат.

Анна-Мария е страшно негативен образ. Ще черпя този, който ми изрови нейно положително изказване/мнение за някой/нещо до сега в сезона.

# 976
Ивет е сексапилна, но флиртува много пошло и вулгарно, докато останалите го правят по-закачливо.

На мен Ивет ми е много странна. Не ми е сексапилна (Мартина е сексапилната в този сезон за мен), но много се опитва да бъде. Винаги облича бански, които са й по-малки и почти нищо не скриват, опитва се да го играе "фаталната жена", обаче няма такова излъчване и отстрани изглежда доста нелепо, и смешно. А иначе има нещо в нея и просто трябва да открия своя начин на поведение, което да я разкрива в пълния й блясък. Сексапилът, еротиката и пошлостта не са нейните неща. С облизване на сламки в басейна няма да стане. По-скоро със загадъчност, сдържаност и елегантност би предизвикала сериозен интерес към нея. Иначе е красива, има много приятен и топъл глас, и много ми прилича на една актриса, но сега не мога да се сетя името й.

# 977
Гледах до отегчителното плаване с катамаран. Но явно нищо не съм изпуснала.

# 978
Виктор към Бранимира, 6 години по-късно: “започваш да се откриваш към мен”

На 20 годишно момиче да повтаряш постоянно това, че е затворена и издигнала стени, сигурно я кара да се чувства все едно няма какво да покаже повече и за това не може да го хареса толкова време

Иначе смятам, че редакторите работят с Бранимира, защото в началото не можеше да каже едно свързано изречение на синхрон, беше много отчайващо да я слушаш. Сега изглежда като да рецитира някакви неща, имаше едно “чувствах се спокойно в прегръдките на Виктор” като коментар за танците им на партито, доста смешно беше

# 979
Между другото, ако на Мартин основният избор му е бил между Даниела и Мартина, е разбираемо защо избра Даниела. Извън сбърканите й приоритети в живота, тя умее да го омайва с приказки, да му влиза в тона, както и да си подрежда мисълта. На фона на повечето, които не могат да вържат няколко смислени изречения, тя успява да изпъкне. Докато Мартина само се хили фалшиво и си прилича на лека жена. Чудя се как ходи облечена зимата, когато не може да покаже минимум половината силикон. Бяхме виждали всякакви голотии в предаването, но мисля че тя счупи всички рекорди. После се чуди защо Мартин я вижда като сексуален обект. Направо им се чудя на такива жени. Тя излъчва само секс и нищо друго, а искала Мартин да опознае душевността й. Жените като Мартина трябва да разберат, че никой никога няма да ги взима насериозно с такава визия и поведение. Такива като нея мъжете ги искат за една вечер или за кратко, но за по-дълга връзка биха предпочели съвсем друг тип жена. Така че на този фон не мисля, че има нещо странно, че Мартин предпочита Даниела, макар и видимо да е привлечен сексуално от Мартина.

# 980
Косара и Васил визуално много си отиват. Млади, привлекателни хора и по вайб изглеждат съвместими - той дава вид на стабилен и сериозен, тя на хубавелка, която го подкрепя, но уж има мнение.
Косара опредлено се смущава от Васил и то в хубавия смисъл. Предполагам, че досега е излизала с момченца, а във Васил има нещо властно. Хем иска пред него да изглежда мацка, хем жена на ниво и със самочувствие, хем да е достатъчно забавна. И от старание да изглежда именно така, но непознавайки такъв тип мъже, примесено с притеснението, се раждат нейните бисери и недодялано на моменти поведение. Много ми стана смешно, когато Васил на няколко пъти й намекна доста настояелно, как с целувката е освободил насъбралото се сексуално напрежение, а тя: "напрегнах се, защото не очаквах и беше прибързано". Облизва се около нея Васил, видно е, че е привлечен. Изобщо не го интересува какво му говори Косара, на него други са му намеренията. И целувката на катамарана (макар за мен това да не беше баш катамаран) беше по-естествена и гледаема някак. Щеше да е още по-естествено да я целуне и във водата, но тя отплува бързо-бързо надалеч от опасността. Swimmer
Странното е, че забелязах някаква несъзнателна близост и между Мартин и Даниела. Той я държи и прегръща все едно му е гадже, тя гледа да се облегне на него, да го докосне. Иначе продължава да ми издиша прословутата влюбеност на Мартин в нея.
Другото в епизода не ми беше интересно.
ПП: Ивет за мен е всичко, но не и изкусителка или ходеща секс-бомба като Мартина. С тая вечно провиснала над лицето й гарванова коса, тъмното червило и пошлите бански, повече ми навява други асоциации. Тяло има, вчера специално се загледах, защото тук масово е считана за топ тялото на сезона. Но визията разваля всичко. Няма да забравя колко нелепа беше с някакво подобие на танц с маска с Виктор и как заучено по прелъстителски облизваше сламката пред Васил. Ами, беше всичко друго, но не и секси.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 10:35 от FreakOnALeash

# 981
  • София
От тазгодишните моми, коя в крайна сметка е най-красива според вашата лична класация?

# 982
От тазгодишните моми, коя в крайна сметка е най-красива според вашата лична класация?

Анета и Йоана.

# 983
Според мен нещо не е наред във вида й и това е червеното червило, което постоянно носи.
Ивет е сексапилна, но флиртува много пошло и вулгарно, докато останалите го правят по-закачливо.

На мен Ивет ми е много странна. Не ми е сексапилна (Мартина е сексапилната в този сезон за мен), но много се опитва да бъде. Винаги облича бански, които са й по-малки и почти нищо не скриват, опитва се да го играе "фаталната жена", обаче няма такова излъчване и отстрани изглежда доста нелепо, и смешно. А иначе има нещо в нея и просто трябва да открия своя начин на поведение, което да я разкрива в пълния й блясък. Сексапилът, еротиката и пошлостта не са нейните неща. С облизване на сламки в басейна няма да стане. По-скоро със загадъчност, сдържаност и елегантност би предизвикала сериозен интерес към нея. Иначе е красива, има много приятен и топъл глас, и много ми прилича на една актриса, но сега не мога да се сетя името й.

# 984
Какво прочетох по-горе. Косара била прекалено интелигентна и затова не ѝ се получавали разговорите? Мда, добре.

# 985
1. Елвира
2. Анета
3. Ивет

# 986
Според мен нещо не е наред във вида й и това е червеното червило, което постоянно носи.

Не, не, червеното червило е супер. Ето на тази актриса ми прилича Ивет, но не мога да се сетя името й. Само че разликата е, че тази дама излъчва фина, мистериозна елегантност, а Ивет - пошлост. Ако малко се коригира, ще е много по-добре

Скрит текст:

# 987
След снощния епизод вече спокойно мога да кажа, че и аз да бях Ергена, и аз щях да избера Даниела.

# 988
Ако Косара беше интелигентна (поради което не можела да се отпусне, заради камерите), нямаше да сплетничи интриги, да ръси простотии на килограм. И от начина на изразяване щеше да личи тази интелигентност. Обаче, няма как да покажеш нещо, което не съществува.

# 989

Не, не, червеното червило е супер. Ето на тази актриса ми прилича Ивет, но не мога да се сетя името й. Само че разликата е, че тази дама излъчва фина, мистериозна елегантност, а Ивет - пошлост. Ако малко се коригира, ще е много по-добре

Скрит текст:

Ивет и Дита? О, не, това са различни вселени.
Въобще, този имидж изобщо не й отива на Ивет, най-малкото, защото няма увереността да го носи. Мисля, че тя би разцъфнала с по-непринудена и младежка визия и определено с по-светла коса.

Общи условия

Активация на акаунт