🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 968
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 960
С Ферайчето шси паснат идеално, ма Васил не го вижда - тя ще говори, той ще отвръща през зъби с едносрични думи 😀 Това момче не си отваря устата като говори, ей 🤣
Мързи го да говори даже 🤣

# 961
Васил се оказа доста скучен. Направо може да умори някого от скука. Косара също няма кой знае какви социални умения и затова срещата беше такава.

Ако не беше Мартин да раздвижва обстановката, предаването щеше да е много отегчаващо. Добре че са неговите шеги и небрежно поведение за да внасят малко цвят. Каквото и да си говорим, той е главният герой този сезон и отношенията му с Даниела. Другите момичета много им помагат, като непрекъснато ги обсъждат. Реално всички разговори в къщата се въртят около Даниела. Те я правят важна и значима, а дори не го осъзнават. Реално, ако някой ти е неприятен, няма да седиш и да го обсъждаш непрекъснато, а по-скоро ще страниш от него.

Бранимира не издига стени, а просто е елементарна и няма с какво да привлече един мъж. В комбинация с киселия си характер не виждам какво толкова намира Виктор в нея. Той си отива с Любомира. Леко им върви комуникацията и има химия. На мен и тя също не ми допада, даже никак, но със сигурност ги виждам с Виктор като потенциална двойка.

И да попитам, как е възможно всички да ходят с бански с прашки с тези не особено красиви задни части? Grinning Направо съм потресена как може да показват тези дупета. Явно повечето нямат реална представа как им изглеждат задните части. Вместо да се стараят да ги прикрият, те ги развяват пред камерата. Това че една жена е слаба, не означава че отзад изглежда добре. Head Band

# 962
Пак ми беше доста скучен епизодът.

В Бранимира има нещо много детско и макар че имаме малка разлика понякога ми става някак мило като я гледам.

Виктор обикновено, като си отвори устата да се заобяснява, ме дразни.

А-М не знам влюбена ли е или не, но нещо не й понася климатът и атмосферата, вечно недоволна и злобееща.

На мен Васил всъщност ми хареса как се държа на срещата. Беше внимателен и търпелив, когато щяха да скачат във водата. После, когато я целуна, не беше грубиянски и припряно като вчера. Предполагам, че би могъл да говори и повече, ако някой му задава въпроси и го изслушва.

Тази вечер може и да ме ядоса той, де - ако наизгони момичета, с които хич и не си е говорил.

М/д, дори в Косара видях нещо симпатично - беше забавно като каза как не я е страх, но я притеснява, че не знае какво има вътре (в океана).

# 963
Като дългогодишен зрител, снощи да не кажа голяма дума, но ми беше първия път, в който доброволно не си направих труда да си пусна епизода. Върнах само да видя промото за следващия епизод, който уж е обещаващ за гледане, НО вече дори и надежди нямам да е така. В началото ми допадаше спокойната и не напрягаща динамика на събитията, без крясъци, скандали и вечно напрежение, но разбира се имах надежди за кулминация на събитията поне в средата на предаването. Аз по- монотонно предаване напоследък не съм гледала, не разбирам как може да позволят от продукцията лансирането на 2-3 дами, а останалите да бъдат пълнеж. Вече ми писна да гледам едни и същи персонажи, срещи, разговори… Дори Мартин можеше да повярва уж на момичетата, да изпита Даниела, да пожелае да прочете книгата, да се разчупи тая скука, която ни пробутват да гледаме. Поне игри между дамите да бяха направили, те два часа показват как си говорят на басейна празни приказки, пълен фарс и скука.

# 964
  • Обран бостан ;)
Коментар за вчера:

Най-хубавото в епизода беше банския на Ивет, както и факта, че нямаше кадри с водещ и психолог.

Като цяло нищо ново.

Срещата на Васил и Косара ми приличаше на аматьорски театър. И двамата едни обрани, гипсирани, сякаш са ги задължили да са там. Мъчеха се да изимитират някаква емоция, ама не им се получи. Не знам от камерите ли е, от малкото време заедно ли, но лично аз, не мога да повярвам, че им е добре заедно. 
Изненадата - добре, ама защо две вани, а не една голяма ? Поне да бяха по-близо, а то, все едно е ковидно време. И разбира се - розичка. Ми що да не. Целувка - розичка. К'о му плащаш. 

Двойната среща, освен мача, си беше тотална скука.
Така и не мога да разбера кое крепи интереса на Вктор към Гретхен. То нито емоция, нито чувство за хумор, нито кой знае каква външност, сексапил, чар - млада и толкова. Изпитвала някакви чувства, но не била допускала хора толкова бързо до себе си. Ако не знаех за 6-те месеца "подготвителен курс", можеше и да повярвам, ама сега съм сигурен, че е там на безплатен курорт и нищо повече.

Диди и Мартин са си Диди и Мартин. Щял да спи на палатка милия. Че те не живеят заедно. Какви ги плещи Куин-Диди ? Шели до го бият в София. Той нека първо да я вземе, та после ще го мисли боя. Много си е повярвала май, ама кот'-такоа.

Не знам защо тооолкова наблегнаха на лекцията на Ментор-Диди и Ферай. По принцип нищо ново и нищо интересно не и каза. Клишета, клишета, клишета, трябва ти да го харесаш, а не той теб, дъра бъра, енергия, ала бала, гледай ти да си добре - безполезно до нямай къде. Да не говорим, че когато не говори, Ферай е много нежна и фина мацка до която Диди изглежда, меко казано груба. 

Останалото си беше пълнеж, който все по трудно ми понася.
Пет минути лаф моабет, дрон, дрон, дрон. Синхрон, дрон, дрон, дрон. Пет минути среща, синхрон, още 5 минути среща, синхрон и тук там кадри на каданс и гледки от курорта. Не знам кой прави и кой одобрява монтажа, но в един момент става изнервящо това прескачане от едно в друго.

Това е накратко.

# 965
  • Пловдив
Извинявам се, ако някой го е поствал вече Joy

# 966
Този сезон наистина досадиха с каненето на едни и същи моми. Залагах надежди на Васил, но той се оказа най-скучният от тримата. И съм ужасно разочарована от избора му. Косара е хубава и екзотична, но да я гледаш на снимка само. Защо това момче си причинява тези толкова тъпи и изтормозени срещи? Целта на предаването е да гледаме интересни диалози, а не мучене и селски диалект. Вчера основният рефрен и на двамата беше колко им е приятно, а Косара е толкова елементарна, че един комплимент не може да приеме като хората.
Ана-Мария за мен вече съвсем изплиска легена, сега пък се надява Данчето да върне розата. Ужасна ми е тази жена, заради нея почти изпитвам симпатии към Даниела, която по принцип не харесвам. Мартина също ми е неприятна, не мисля, че е добра и чиста душа. Тя ми е еднаква с Косара, само дето се предлага по-настървено. Добре, че вчера Бранка беше на среща, а не Буба, защото щяха напълно да съсипят епизода.

# 967
Факт е,че Даниела ще си остане най-коментираната и най-запомнената от този сезон. Макар и да предизвика повече възмущение и подигравки, това пак си е реклама.. а със сигурност има и момичета,които я харесват и искат да са като нея,ето това вече е тъжното.

# 968
  • # супернатурална #
Даниела и Мартин стоят най-естествено заедно, а не е като той, поне, да не е дал шанс на всичките си момичета. Малко предобри Д с фръцкането пред другите двама. Данче, пиши в книгата, че тия мурафети минават само като сте насаме. Иначе ми харесва, че го хапе, май и на него.
Нищо лошо или невярно не каза Д на Ферай, много момичета в старанието си да бъдат харесани, пропускат възможността да опознаят и да преценят този, за когото толкова се боричкат. И да се запитат дали и защо ТЕ го харесват. Роси прави тази грешка. Като цяло адмирирам всеки пример за това, как да НЕ се слагаш в краката на мъжа. Но без да залиташ в другата крайност, тази на АМ.
Охх, някой да каже на Косара да спре да си пипа косата! Втора Йоана.

# 969
  • София
Даниела изглежда много възрастна и повехнала покрай Ферай. Може да мине даже за нейна майка.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:53 от gabiplus

# 970
До кога ще се излъчва Ергенът? Извинявам се ако е коментирано

# 971
До кога ще се излъчва Ергенът? Извинявам се ако е коментирано

До 15.05.

# 972
По-смешно от това, че Виктор нарече Даниела Мартина беше, че Даниела нарече Мартин "любов".

# 973
  • Обран бостан ;)
По-смешно от това, че Виктор нарече Даниела Мартина беше, че Даниела нарече Мартин "любов".

А как да го нарече ? Портфейл ?

# 974
Не е задължително да е портфейл, може "дебитна карта" или "Американ експрес"

Общи условия

Активация на акаунт