🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 977
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 945
  • # супернатурална #
Да, да, точно притеснението пречи на Косара да проведе елементарен разговор с Васил. За щастие пред момичетата си показа сичкото възпитание и култура, че и начетеност, та не остави съмнение за нивото. Пък после Даниела се държала различно пред тях и пред Мартин.

# 946
Скрит текст:
Оставихте Даниела , започнахте Косара. На 63 години съм , от старото поколение , което четеше книги и гледаше стойностно кино. Магистър съм и първата работа ми беше по разпределение . От седем жени само аз. Аз съм много, много общителна , но когато познавам хората . От колежките ми имаше една , която толкова лесно и се получаваше диалога , просто ще помислиш , че е завършила със златен медал или прочела хиляди книги . Нито едно от това . Просто не и пукаше какво ще си помислим за нея , не , че е толкова ерудирана . И сега е така  . Дъщеря ми в първи клас , в първия учебен ден я заведоха в четвърти клас да им покаже как се чете . Тя пише невероятно , беше приета във всичките седем чужди университета , защото на Тойфел имаше максимум точки , а на САТ - 1390 през 2003 година. В седми  клас и  писаха шестица , защото само тя знаеше коя е Джейн Остин и романа и  - Гордост и предразсъдъци . Освен изпитите , тя пишеше различни есета по зададени теми в университетите в които кандидатстваше . Тя и до ден днешен пише така. Защо пиша за това - дъщеря ми в разговор е толкова притеснена , че никой няма да си помисли , че е учила в Америка , че тук седем години младостта  и отлетя в работа , включая и събота и неделя и си купи сама апартамента в София .
 Професията ми беше такава , че срещах много хора. И смятате ли , че разговора ми е започвал с това как ми е въздействал даден филм и то изгледан в студийно кино. В комунизма имаше такова в което не се излъчваха комедии. Не искам да разводнявам , само едно ще Ви кажа , колкото е по-културен е човек , толкова е по-обран.  Косара на срещите си не проявява никакво чувство за хумор , но погледнете я как се държи пред момичетата. На Васил му пречи десетгодишния престой в Англия , имам поглед върху това , защото виждам на мой приятел сина му как е променен след дванадесет години в Англия . Ако Ви "заврат" камерата в устата много искам да видя Вие какъв диалог ще водите !? От годините на опита Ви казвам , колкото си по-знаещ и културен , толкова по-трудно се отпускаш . И  още нещо в защита на Косара , тя каза на Васил - опознай другите момичета . Това е изключително умна постъпка , която не показва, че е тъпа . Тя иска той след като е опознал и другите и след това избора му е тя , точно това ще и подскаже , че Васил я заслужава. По дрехите посрещаме , но в една изкуствена среда с микрофон в лицето Ви не можем да завършим - по ума изпращаме . Отдавна съм забелязала шията и , още от първия ден . Тя не само долу е удебелена, но и отгоре. Това показва, че не е щитовидна жлеза. Виждате колко е пухкаво лицето и , дори нослето и е "пухкаво" , но и отива . Тази пухкавост в лицето е пренесена в шията . И това говори за нея добре , че е натурална ,защото това при доктор Джак ще го махне за един час операция . Вие смятате  , че и Бранимира е дърво . Не , просто и тя не може да се отпусне пред камера. Знанието ни подхранва комплекси, особено, когато сме млади . Този епизод най-грозно ми беше след играта , вечерята , когато се разкарваха скелети кучета отзад и никой не им подаде една хапка. С риск да ме изгонят , аз  щях да го направя. На мен лично тази храна щеше да ми присяда .  И продължавам с примера за дъщеря ми. В разговор с нея , дори след месеци няма да Ви сподели , че е учила в Америка. Вие няма да го разберете , защото тя още по-трудно се отпуска . Пише невероятно , има изключителен изказ в писането ,но не и в комуникация с нея. За мен и нея важи  мисълта на гръцкия философ - "Аз знам , че нищо не знам"!? Но, това го осъзнаваме четящите хора, не посредствените.
Толкова напоителни несвързани самохвалебствия само Косара ги може 😂 Милиони хора се дипломират, не всеки е качествен професионалист и аналитичен човек. И накрая за най-скъсалата с реалността намахана простакеса да се предположи, че е свенлива и затова не сме били чули нищо от широката й обща култура….

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 08:06 от Linda*kiss

# 947
Да не забравяме, че Косара се похвали, че е чела книгата на Даниела. Може да е чувала за Джейн Остин (въпреки, че  не ѝ личи), но явно повече се интересува от тактики и стратегии за омайване на милионери.

# 948

Съгласна съм, че сякаш се пази покрай Васето - я да не се издъни, я отвън как ще изглежда....

Ето това е - за мен Косара през целия сезон играе някаква игра, с която цели да се представи на обществото по определен начин. Колко изискана дама е. Не знам каква й е целта, но е нещо свързано със самата нея. Или иска да стане популярна за да си намери определен тип мъж - да е нещо като "първа дама" на някой известен или богат или иска да стане инфлуенсър и да продава себе си като продукт. За това хем иска да е най-харесваната - хем да не задълбава с никого. Може дори да си има някой, който да я чака.

Иначе социалните умения нямат нищо общо със знанията и това кой - къде е учил. Даже често хора, които посвещават много време на работа и обучение трудно общуват и имат сериозни проблеми с интеграцията. Косара е далеч от подобна ситуация.

# 949
И аз мисля,че Косара не е естествена.Имам чувството ,че преди да влезне  в предаването е репетирала вкъщи пред огледалото всяко свое действие как ще изглежда пред аудиторията 😃

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 08:43 от Еличка 123

# 950
Aко Васил по собствено желание кани Косара агейн....ми това момче показва тотална липса, най-малкото, на въображение и креативност... Разочарована съм. Косара все по-малко ми допада((((

Тя, горката, една изречение не може да свърже, освен ако не е за да напада и обижда.

Васил й прави комплименти, а нейните отговори са свеждат да "Ами, така си е", "Ами, правилно".

По-сухарска среща даже и Вико е нямал, на това момиче добре, че са й очите и по-екзотичните черти, че иначе не знам кой сериозен мъж би могла да впечатли.

Самочувствието й и държанието ала кралица Елизабет са абсолютно без покритие.

Жалко, че и Васил (като голям процент от мъжете) залитна по външния вид веднага, не знам за какво биха могли да си говорят тези двамата, повече го виждам със Синтия, ако търси the whole package.

# 951
  • София
Сега изгледах серията, с превъртане разбира се. По-скучни хора от Бранимира и Виктор ня-ма. Ужас.

# 952
Това е татуировка

Зловещи белези има Ана М от поставянето на имплантанти и не ги крие. Така ли са видни белезите по принцип,  знаете ли? Или скоро е била операцията?

# 953
Направи ми впечатление на купоните, че Синтия е много пластична – танцува си лекичко, без претенции, без ориенталските пози на  Даниела, изключителна женственост. НО, като няма самочувствието на прелъстителка, никой не я отразява.
От друга страна Бранимира е доста скована, въпреки визитката в балетната зала.

# 954
  • София
За тъпата среща не е виновна само Косара. Васил също не умее да предразполага и да води разговор. На него му трябва някоя латерна да не млъква и той да мх- ка.

# 955
Сега изгледах серията, с превъртане разбира се. По-скучни хора от Бранимира и Виктор ня-ма. Ужас.
Има, има - Косара и Васко.
Аз за пръв път виждам такъв бюст като на АМ- огромен, и хем увиснал, хем се мъчи някак да застане перпендикулярно на тялото.

# 956
С Ферайчето шси паснат идеално, ма Васил не го вижда - тя ще говори, той ще отвръща през зъби с едносрични думи 😀 Това момче не си отваря устата като говори, ей 🤣

# 957
  • # супернатурална #
Гледам със закъснение. След поканата към Даниела, Силвия каза, че ако нямала чувства (Д) най-достойно било да върне розата? Силве, душа, баш ти ли за достойнство каканижеш? АМ: "100% няма чувства" Бленуват Даниела да върне розата. Бая са отчаяни Grinning
Косара пак блести с клюкарщини. Това момиче да не е отгледано от бабите си?
Синнтия има много подредена мисъл и разсъждава зряло. Ивет е толкова нежна, а при психоложка проговори и никак не беше зле. С малко школовка и след естественото израстване ще е топ мадама. И в Роси виждам потенциал. На Брани много и отива този загар, за мен е сладко дете и и прощавам "пипалото". Искаше ми се да видя повече от Алекса, Александра....Продукцията, вкарайте още един ерген!

# 958
  • някъде другаде
Е , тя на Силвия ролята от начало е различна , тя е просто приятелка и докладва , кой какво е казал.

# 959
  • # супернатурална #
Ми да вкарат тогава бяла роза за приятелство/доносничество.

Общи условия

Активация на акаунт