🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 777
  • 2 199
  •   2
Отговори
# 1 110
Така е. И аз виждам във всеки нещо красиво.
Много ми хареса майката на Синтия. Ако бях мъж, който гледа майката и си представя, че така ще остарее момичето, нея бих избрала. Двете много си приличат.
Майката на Мартина също ми хареса, учудвам се на ограничената дъщеря.
На Клаудия и Александра майките също бяха хубави 🙂

# 1 111
Адриана наистина е много красиво, натурално красиво момиче, но при нея има една политкоректност, която не пасва на подобен формат. Тя много държеше да бъде честна с ергените, като преминава от един към друг, цялостно е обективна и държи да се изказва справедливо. Това е, което изглежда сякаш я обезличава, което е много несправедливо само по себе си. Хората сме изкривени и искаме наистина да гледаме сеир - в нея няма такъв, може би с изключение на момента, в който беше на среща с Васил и се държа като учителка. Пак казвам, несправедливо е, защото тя е много по-готина цялостно от Косара - като начин на изразяване, като интелект, обаче мъжът гледа с долното око и всичко отива по дяловите.
Даниела все повече ми харесва. Сега, доглеждайки епизода, много харесах какво каза на Ферай - виж, дали мъжът на теб ще ти хареса, виждаш ли се с него, имай изисквания и ти. И съвсем адекватно общува, както на груповите срещи, така и с Мартин, в шеговит и закачлив тон. Абсолютно смятам, че има какво той да харесва в нея.
И все повече не ми харесва Ана-Мария, която първоначално изглеждаше като мъжко момиче, което ще влиза с бутонките, но сега ми изглежда само злобна. Това ми е едно от най-неприятните човешки слабости - злобата и затова й АМ, която харесвах, в момента ми стои най-ниско в класацията.

# 1 112
Леле, как го харесвате този Вико 1,с тези изкуствени фасети, как му личеше присадената коса, с толкова издължено лице и си приличаше на 40-45 годишен. 😁 Алеко беше само симпатичен, не хубав. На Гено лицето беше много сладко, с топъл кафяв поглед, но само това. Сегашните трима са ми сладки. Вико като е сериозен(и с очилата) и е с най-хубавото тяло от всички ергени. Марто има хубава усмивка, устни и когато е рошав е сладък,височината му е топ. Васко е с много дълбок замечтан поглед, но най - сладък е когато се усмихва. Когато го агитираха за баса и се смееше непрекъснато беше хубав. И тримата тогава - отпуснати, нахилени и подпийнали бяха супер.

# 1 113
Напълно съм съгласна с мненията, че с външността се свиква. Някои ми харесват в началото, някои не, сега вече са ми еднакви като физика и съдя само по поведението им. От всички ергени досега в лицето най-много ми е харесвал Генчо, но в момента ми държи първенството по най-противен ерген. Виктор 1 и Алеко не ми харесват със сигурност, но и не ми предизвикват такива неприятни усещания като виртуоза на пианото. Васил ми хареса, когато влезе, но след заигравките му с Косара ми става неприятен и той. Засега се колебая между Мартин и Виктор 2 и като че ли Виктор ми е по-симпатичен.

# 1 114
Аз вече четвърти сезон не съм видяла мома да се облече подходящо за лодка. Няма да давам жокери какъв е дрескодът, ще чакам някоя да ме изненада със светски опит Wink
Сподели де.
Не ми се вярва повечето жени - българки  да са се качвали повече от 2-3 пъти на такъв тип лодки, а голяма част дори никога не са.
Едва ли не, е нещо супер разпространено, като ходене на театър.

Контингентът от “Ергенът” най-вероятно се е качвал на доста повече лодки от средната българка. То не е до това колко пъти си се качвал, а до това да се сетиш да прочетеш какво се прави, носи, облича преди да отидеш някъде, дори да ти е за пръв път. Същото като с аутфитите им в храмовете.

————

Васил и на мен ми е най-секси от всички сезони. Но то не е никак трудно, защото другите изобщо не ме вълнуват. Само гласът му не ми харесва хич, но пък има заразителен и чаровен смях. А, и погледът на теле в железница ме ликвидира просто. Харесвам мъже с жив, проницателен, огнен поглед. То кой не харесва, де. И понеже глас+поглед са ми сред най-важните неща, става инстантна дисквалификация.

Мистерията от първите епизоди се оказа просто мудност. Мисли бавно, говори провлачено. За малко става, ама за нещо сериозно — твърд пас. Наистина си отиват с Косара. Ще имат най-спокойните деца Sleeping

# 1 115
Забравих жените. Най - сладка в лице ми беше Ива. Елвира, Мартина, Косара пак ги намирам хубави, но не напълно. Косара без тези хъски очи няма да е толкова ефектна. В тяло май Ивет и Мартина. Ана също има хубаво тяло, но бомбите развалят всичко.
Аз не я намирам за толкова злобна, а разочаровано влюбено момиче. И беснее, че не може да достигне до обекта на чувствата си и ѝ пречат всички, които стоят между нея и него. Това е.
Даниела в началото не ми правеше толкова впечатление гледах ѝ играта с Марто, а сега.. Не мога да я гледам толкова черна, как бърчи това двупръсто чело, като се направи на път и като почне да каканиже.. пък като покаже зъбаците.. Сори, непоносима.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:43 от *Амбър*

# 1 116
  • Вестерос
Aз външно подреждам така ергените:
1.Васил
2. Виктор 2
3. Алек
4. Евгени
5. Виктор 1
6. Мартин

Най-красива този сезон ми е Александра, после са Адриана и Росица. Също ми харесваха Елвира с хубав грим като е и Ива.

А като цяло от всички сезони Екатерина

# 1 117
За Класация на Ергените съм и аз :
Виктор 1 класирам  аз на първо място.

# 1 118
Elpida, как да се въртим? Laughing Като Брана и Люба?

# 1 119
Адриана ми е много красива с разпусната коса. Има и ясен, звънлив глас и хубава фигура.

Но малко разваля нещата със стайлинга си — често си връзва косата, а това ѝ е най-красивото и женствено нещо. И винаги носи някакви ужасни ниски и груби сандали тип “германка на море” и инфантилни къси роклета, които много нисички жени смятат, че трябва да носят, защото са чули конвенционалната мъдрост, че дългите рокли уж ги захлупвали (категорично не е така, и всъщност постигат обратния ефект — смаляват си вертикала визуално и изглеждат като деца). Ниските жени трябва да бягат от широчини, не от дължини.

Освен това има самодоволен и нравоучителен маниер на говорене, който е едновременно маниер на лелка и на отличничка от малкия град. Мъжете никак не обичат такива праволинейни и оправни жени, най кълват на леко откачени.

# 1 120
Васил сега напира да целува Косара за да оправдае гафа с облога когато се разбере. Но когато първо го натиснаха той буквално уплашено  погледна и каза НЕ! Изобщо не искаше и после кандиса а и питаше "Аз какво ще спечеля". Сега го играе страстно привлечен. Ама за който се връзва.

# 1 121
Къде я видяхте тази гъста коса на Бранимира? За цял сезон видях два косъма.
Съжалявам за кадъра, но от снощния епизод този беше най-добрият, до който успях да се докопам в You Tube. Има нормална гъстота, в никакъв случай косата ѝ не е рядка. Много ми харесва на мен, особено цветът.🙂
Скрит текст:

# 1 122
Аз вземам татко Танко Joy
Чакаме значи в скоро време да ти посвети стихотворение. 😁

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 19:36 от Lilly_85

# 1 123
Моята класация на ергените:

1. Виктор 1 - категоричен фаворит. И в Денскиг старс ми спираше дъха.
2. Алек
3. Евгени
4. Виктор 2 - ако нямаше такива щръкнали ушаци можеше да е по-напред. Като сложи очилата става страшно секси
5. Васил
6. Мартин

# 1 124
На снимка:

1. Алек
2. Виктор 2
3. Мартин
4. Евгени
5. Васил
6. Виктор 1

Но - Виктор 2 не е харизматичен - ако оценявам и маниер, начин на говорене и т.н., щеше да отиде след Евгени в класацията.

Общи условия

Активация на акаунт