🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 846
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 095
Чак сега гледам серията от снощи. Косара е много, много недодялана.  Трудно ми е да повярвам колко зле се изразява и начинът, по който общува с Васил. Простено й, ако го харесва и се смущава. Но на лодката беше много зле диалогът. Стана ми чак неудобно да я гледам какви ги говори. После защо Мартин харесал Даниела - ами, че тя наистина е единствената, която умее да образува горе-долу добре подредени смислени изречения.
Бранимира е много голяма киселячка и с такъв характер ще й бъде трудно в живота.

99,99 % от бг жените вече са Косари и Бранимири- киселячки. Вчерашен пример с една кака на гишетата на ДСКаса. Уникална Простотия. Едва минаха две минути, скочи от стола като ужилена и тръгна. А исках да я питам някои други неща. Тръгнах си за пореден път разочарован и обиден от поредната изнервена бг лелка

Толкова ненормални жени като в България няма никъде другаде по света. И ,,Ергенът,, го доказва безупречно. Единствената що годе нормална жена която си знае цената и защо е там, лудите я изкараха луда. Даже Любомира и го каза в лицето - ( Всички твърдим едно, ти твърдиш друго. Кой тук е лудия?)

# 1 096
На Косара бившето гадже от Казакстан, заради което каза че говори руски, е бивш футболист. Нали не се очаква да са водили разговори тип анализ на руската класическа литература. Може пък на руски да говори по–добре, нали казват, че език се учи най–добре в леглото.

Виктор не харсева Косара. Той си каза, че харесва много слаби жени, то и се вижда.

# 1 097
Точно за забавления Васил хич не е топ.

# 1 098
Така е - Даниела се държи най-нормално. И въпреки, че те я обвиняват, че страни от тях и не ги харесва, тя успява все пак да се държи възпитано и нормално. На двойната среща поддържаше някак разговора и се държеше добре с Бранимира. То всеки може да е любезен с тези, които харесва - въпроса е как се държи с тези, с които взаимно са си несимпатични. Даниела спазва приличие и добри обноски.

# 1 099
  • София
"Виктор не харсева Косара. Той си каза, че харесва много слаби жени, то и се вижда"

И харесва чистоплътни жени ха-ха. Трудно ще му е.

# 1 100
Коя от жените ми харесва най-много?

Бранимира - има много хубава гъста коса и хубави чувствени устни. Спомням си, че на първата им "злополучна" среща с Виктор си помислих каква хубава коса има това момиче. И не е просто някакъв обикновен кестеняв цвят, а кафява с кехлибарени отблясъци. Снощи, докато говореше на синхрон, си мислех същото.
Александра има хубаво лице.
Любомира - тя ми е пример за това, когато родителите ти са дали хубава генетична основа, но от непретенциозност би си проиграл шанса, който животът ти е дал, да надградиш това, което вече имаш. Мисля, че няма кифла, която да не мечтае за малкия, перфектен нос на Люба. Smiley
Мартина има много хубаво тяло. Бедрата й са много добре оформени, а за мен това е частта, която аз определям като най-секси в една жена. Излишно е да казвам, че имплантите, които си е сложила, надхвърлят в пъти границите на естетичното. В тази жена има енергия. Когато танцуваше на партито, показа, че може да бъде истински изкусителна. Според мен тя е жена, която има потенциал да завърти главата на всеки мъж, така че изкуствените ц*ци са й напълно излишни... Може би, ако впряга енергията в себе си и развитието си, а не в мисли как да плени и върже поредния мъж, би било интересно да се наблюдава такава стихия отстрани.
Адриана - на пръв поглед ми е най-красива оттам, само че пиша това с едно огромно "но". Има всички физически данни да е харесвана жена и въпреки това стои някак обикновена и невзрачна на фона вътре. Ако мога да го дефинирам по най-точния начин, ще го кажа така - Нали с раждането Бог дарява всеки човек с нещо уникално, което го откроява от всеки друг? Simple Smile В Адриана ми липсва харизмата. Сякаш в сремежа си да е част от някаква група и да се впише, доброволно се е отказала от тази частица индивидуализъм. Дори в Роси, Ива и Ивет, въпреки че го играят фикусчета, личат характерните особености на личността им.

# 1 101
А така, някой да каже и по нещо добро за всеки, няма само да хейтим. 😅

# 1 102
"Виктор не харсева Косара. Той си каза, че харесва много слаби жени, то и се вижда"

И харесва чистоплътни жени ха-ха. Трудно ще му е.
Много е "тактичен", да Laughing

Още е на етап да си избира гаджетата, като консерви от рафта на супермаркет.

# 1 103
Майката на Мартина също ми хареса, учудвам се на ограничената дъщеря.

И на мен майка й много ми хареса. Като я видях се сетих за снимките на Мартина от бала и направо се учудих как може тази жена да е позволила на дъщеря си да изглежда по този начин на бала си.

# 1 104
Ааа, не знам кой не харесва Васил и защо, на мен ми е най-секси ергенът за всички сезони.

# 1 105
  • София
Даниела може да е много възпитана и като цяло да се владее, но се опитва да приключи играта за Мартин и да изолира напълно конкуренцията. А това прави предаването скучно и не е в интерес на продуцентите и рейтингите.
Разбирам я, че иска връзка и гаранции за вярност, ама точно в Ергенът да ги търси, смешно е. Като излезе, ако иска веднага да му заповяда да и надене халката. Но вътре в играта конкуренцията е част от правилата, а тя превърна останалите в скучаещи статистки или душеприказчици.
Аз ако съм на останалите три, ще откажа роза и си излизам. Да ги видим тогава какво ще правят Даниела и Мартин, без антуража. И те трябва да си ходят щом са се избрали. Много е неприятно като се опитват да надиграят формАта и да кесят в шоуто напук на правилата. Не са интересни грам, не ми се гледат двойки на почивка. Ако исках нещо такова, щях да отида на ол инклузив в Банско или да си пусна “Белият лотус”. Аман от хитри свраки, дето си мислят, че трябва да са на екран на всяка цена.

# 1 106
  • София
И на мен ми е секси Васил, особено сега като гледа с премрежения леко усмихнат поглед. Емоцията, която изпитва и показва, го одухотворява. Дано се освести бързо и му мине мерака към Косара. То тя доста допринася за това като например с репликата на лодката "и сега какво, ще си мълчим ли?. Вместо да се напъне да каже или го попита нещо смислено, закачливо.

# 1 107
Аз вече четвърти сезон не съм видяла мома да се облече подходящо за лодка. Няма да давам жокери какъв е дрескодът, ще чакам някоя да ме изненада със светски опит Wink
Сподели де.
Не ми се вярва повечето жени - българки  да са се качвали повече от 2-3 пъти на такъв тип лодки, а голяма част дори никога не са.
Едва ли не, е нещо супер разпространено, като ходене на театър.

# 1 108
Ааа, не знам кой не харесва Васил и защо, на мен ми е най-секси ергенът за всички сезони.

Да пуснем въпрос в анкетата за следващата тема: Кой намирате за най–секси ерген от всички сезони досега? Simple Smile

# 1 109
  • България
Къде я видяхте тази гъста коса на Бранимира? За цял сезон видях два косъма.

Общи условия

Активация на акаунт