🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 453
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 380
Здравейте, Извинявайте нова съм в тази тема и може и да се е коментирало това, ама понеже съм изненадана - навсякъде се коментира, че Косара е естествена хубавица
Ама тия скули изобщо не ми се струват естествени, тия бузи са дело на филъри... само аз ли мисля така?

# 1 381
  • Out of the Mix
Епа, една жена няма лошо да е "лесна".
Да не се разбира да си ляга с всеки, без да подбира и за облаги, тогава е друга терминологията, а да се общува леко с нея, да е отворена и ведра, аз затова толкова я харесвам, не е боцуняк, ще ти каже всичко право куме в очи, няма да се назландисва и да хитрее, уж, въпреки че номерца не минават при всеки, но те разчитат на балъци.

Като цяло обществото се е затворило, и се е надуло до пръсване, особено по-хубавките, които са ербап зад дисплеите, а на 4 очи не могат да вържат две изречения, нали ги виждаме...

# 1 382
След този епизод Васил ми е на дъното. Първо, че в разговоря с Косара това за червилото и как щял да го изяде или устните да изяде - иу, прозвуча като загорял тийн. После изкопа ново дъно с това, че Ферай му допадала. Заключението - по-тъп е от всички ергени взети заедно, а конкуренцията е силна.
Ферай отвреме на време забравя за клишетата и уроците на Даниела  и е себе си. И ергенът на това се кефи. Според мен, Ферай не го привлича  сексуално. Васил не обича  да го свалят, иска той да си ги вика, той да ги заговаря.
То сред толкова жени, ако не се покажеш загорял, трябва да си повреден нещо. На Косара не и го каза това, само в синхроните.
Ама тя като е себе си не става по-умна, просто мълчи повече и само се хили като зелка. Grinning

# 1 383
Епа, една жена няма лошо да е "лесна".
Да не се разбира да си ляга с всеки, без да подбира и за облаги, тогава е друга терминологията, а да се общува леко с нея, да е отворена и ведра, аз затова толкова я харесвам, не е боцуняк, ще ти каже всичко право куме в очи, няма да се назландисва и да хитрее, уж, въпреки че номерца не минават при всеки, но те разчитат на балъци.

Като цяло обществото се е затворило, и се е надуло до пръсване, особено по-хубавките, които са ербап зад дисплеите, а на 4 очи не могат да вържат две изречения, нали ги виждаме...
Харесвай си я колкото искаш. Сложи розовите очила. Даа, точно лесна за комуникация имах предвид. Wink

# 1 384
Толкова скучно и изтъркано стана вече, всеки ден партита и запои ли ще правим. Защото май няма друго какво да даваме.

# 1 385
Да бъдем обективни - Роси показа кофти тяло на плажа.
Онзи ден беше качила една снимка с изрязана рокличка - имаше си паласки, та не е в перфектна форма. Но има нормално тяло.

На мен ми се струва, че Васил си харесва Ферай. Човекът гледа опаковката и не му пука много много за другото. Тя и Косара са ужас в комуникацията, но са хубави.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:43 от Lilly_85

# 1 386
Колкото повече време минава, толкова повече се потрисам от акцентите (не са диалекти) в това предаване Grin
Косара особено...всичко ми разваля, трябва да пробвам да гледам без звук. Може би ще имам по-обективни наблюдения, че така се подвеждам.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:42 от zlatenceto

# 1 387
  • София
Добре де, и аз като Мартин да питам - Защо Брани на танците с Виктор е една, а в разговорите е корено различна? Е, като не можете да си го изговорите - изтанцувайте го 😂 Изиграйте една пантомима 😉

На катамарана трябваше да карат на платна - губи му се усещането за плаване, романтиката, адреналинът. Е, тогава операторите могат да дадат фира, но… 😂

На Васил и Синтия им вървеше много добре приказката. А тя беше много красива на коктейла 😊

# 1 388
Най-отегчинелният коктейл евър... и срещите са им такива!
Само аз ли помня срещите от първи сезон? Примерно срещата на Марта и Виктор,когато готвиха-имаше си и страст,и закачки,общо взето си беше доста приятно за гледане.

# 1 389
Според мен. Роси е напълняла в Шри Ланка, ето ѝ снимки преди, първата е скрийн шот от видео.

# 1 390
Може, всички са качили по няколко килца. А и този алкохол си е калоричен. Догодина предлагам бюджетът за шампанско да се преразпредели към някакви занимания. Срещите са много еднообразни.

# 1 391
Как реши по тези снимки, че е напълняла?!

# 1 392
Как реши по тези снимки, че е напълняла?!
Снимките, които Холи е качила, са отпреди почти година. А на миналата страница Телесила постна няколки скрийншота на Роси от днешния епизод. Определено има разлика.

# 1 393
Понякога и самите дрехи си оказват разлика. Има размери и модели, които хич не си отговарят и може да изглеждаш по-друго. Момичето си е много добре. Естествено и красиво. Няма никакви паласки.

# 1 394
Според мен Роси трябва тренира за талия. Краката й са хубави. Само в средната част е леко по-квадратна самата и конструкция.

Хванах само края на епизода. Даже се чудя дали да си го пускам целия. Евентуално да видя защо се цупят Бубка, Брауни и Клоуи. Виктор раздава някакви рози, явно се е пощадил, че на промото за епизода нали беше готов да се самоубива 😵

Очаквах да си тръгне и Александра днес. Хаха, направи ми впечатление Ивет, като чу нейното име (на Алекс), че й стана ясно, че самата тя ще е тази, която ще остане без роза. Изглеждаше ядосана. То след тези измишльотини "искам да те опозная, ала бала, не сме имали време, ама имай търпение..." на Викито и Васил и след обърканите и трудно изказани напътствия на психоложката да чака и гони Михаля и аз бих била ядосана накрая.
На Алекса работата беше малко - дойдох, попекох се и... и си тръгнах...

Васил не прави услуга на Росица, че я оставя - той не изглежда да я харесва, само й дава празни надежди, че "предизвикателството продължава" за нея.

Общи условия

Активация на акаунт