🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 359
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 395
Хванах само края на епизода. Даже се чудя дали да си го пускам целия. Евентуално да видя защо се цупят Бубка, Брауни и Клоуи. Виктор раздава някакви рози, явно се е пощадил, че на промото за епизода нали беше готов да се самоубива 😵
Ще ти спестя мъките. Люба се сърди, защото Виктор искал да опита с Бранка. Бранка се цупи, защото цикълът ѝ закъснява и се поти. Клаудия се цупи, защото никой не ѝ обръща внимание. А Мартина се цупи, защото Мартин гримирал Даниела. Колко абсурдно звучи всичко…

# 1 396
  • софия
Днес за сефте съм мрън по сезона.
Убиха целия съспенс на черните рози значи Frowning1Даже не им дадоха думата. АнМари ми е от любимките, тамън се гласях да рева, като ще върне розата, пък то.....
Сега всяка вечер ще са на парти, щото изглежда няма друг начин да задържат статисти до финала.
Много тъпо силните образи на Мартина и Ана Мария да потънат така.
Роси потъна много рано и отдавна не я броя за силен образ.

От ААлекса и Ивет страшен контент извадиха за изпроводяк. Поне да бяхме го видели, не за друго, ама поне за радост на момчетата в темата Grinning , ама явно мнооооого пошло е било, хаххххх Joy

Виктор пък - "как да ти помогна, Брани, да ти паднат стените и да се отпуснеш" - олеллеее.......Joy
Ами например -"намери си друго гадже и изчезни, помагач!"

Васко уж дълго си говорил с всяко от момичетата, пък ние само по две три тъпи реплики виждаме, що така???

За следващия сезон - НН, намерете занимания за тия момичета, станаха по сто кила и умряха от скука.

За протокола - харесвам сезона.
Следващия ще стане и по-добре. Grinning

# 1 397
На Роси фигурата й е такава, почти няма талия. Трябва да подбира подходящи дрехи, нищо друго не може да се направи. Иначе за човек ще си намери някой свестен навън.
За Васил най-подходяща все повече ми се струва Ферай.
Марто да си взима Данка и да си ходят.
За Виктор спасение няма.

# 1 398
Косара как иззлобя, че Васил дал роза на Росица..учудена била щяла да го пита. И какво ще го пита? "Ти верно ли я харесваш тая?"
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ще го пита ''Чи вярну ли ъ хърьесвъш тая?''
...а Васил ще я погледне с каменното си изражение и през зъби сухо ще промълви - "Хмм, да... тук ситуацията е такава, че съм длъжен да опозная повече от момичетата. Дадох роза на Росица, но не мисля, че можеш да се чувстваш пренебрегната. Иии...мисля, че два пъти ти го доказах." (тук мазно се усмихва)
Косара: Тъй йе.. (обръща глава за секунда мълчание). Просту мьалку избурът ти мъ узъдъчи. Тъй си си прицинил, дубре.
Васил: Хмм...добре. Нещо друго имаш ли да ме питаш?
Косара: Всъщнуст йимам. Я ми кажи ся каквьи бяха тия думи за Ферай, тчи саму с поглед си я разбиръл? (тук се обръща с многозначителна усмивка към него)
Обаче Васил е старо куче медалист и ще запази самообладание, отвръщайки й с цитати от Фейсбук:
''Трябва да си глупак, ако си мислиш, че знаеш какво се върти в главата на една жена, просто защото на лицето й има усмивка. А твойта усмивка е много красива и аз искам да те целуна.''
И тук Косара ще му отвърне:
''Счига! Ни можи вечи. Чи другу знаиш ли, всье тува правишь! Я да тье питчам тчи къкво мислишь зъ Дъниела?''
Васил ще повдигне многозначително едната вежда и ще каже:
''Да, разбирам те защо ме питаш това. Марто е човек, който обича да си играе с огъня, но те си знаят.''
Косара, накланяйки глава:
''Да, дубрье. А чи имъш ли прутив къту взьемам рози ут Мърчин?''

''

# 1 399
На Роси тялото и е от този типаж без талия, тесен таз, а широк горен кокъл, дълги и тънки крака. След години ще има склонност и за паласки, този тип тела са с тези слаби страни и тялото започва да изглежда като ябълка.

# 1 400
Доколкото си спомням, Бранимира беше казала, че майка й е психиатър или психолог. Това момиче е такава буца лед, няма емоции, вълнения, радост от живота, типични за нейната възраст. Държи се като старица. Не е нормално да няма никакъв живец. Та се замислих майка й дали се е опитвала да й помогне, дали само за страничния наблюдател Бранка е твърде странна, но не и за семейството й. За мен не е нормално поведението й. Все повтаря "аз съм си такава". Ами не може така бе, момиче, поне с майка си да поговори за тези неща.

# 1 401
Не я обвинявам, даже напротив - реагирам на оплюванията на тялото на Роси.
За мен тя си изглежда чудесно.

# 1 402
Аз за втори път харесах, нещо което Виктор каза “тази вечер, когато и да се самоубия, все ще е късно” Joy Евала, Викса!

Мартин си е марка вече, след тази поезия. Прави шоу, поне това го умее.

А, иначе и аз съм на мнение, че Роси има кофти тяло, с изключение на краката. Никаква талия, а паласките си ги има и сега.

# 1 403
Доколкото си спомням, Бранимира беше казала, че майка й е психиатър или психолог. Това момиче е такава буца лед, няма емоции, вълнения, радост от живота, типични за нейната възраст. Държи се като старица. Не е нормално да няма никакъв живец. Та се замислих майка й дали се е опитвала да й помогне, дали само за страничния наблюдател Бранка е твърде странна, но не и за семейството й. За мен не е нормално поведението й. Все повтаря "аз съм си такава". Ами не може така бе, момиче, поне с майка си да поговори за тези неща.
1. Просто не харесва Виктор. То си личи от километри, че го има за слабак.
2. И просто много правилно се тросва на опитите на кудкудяк групата да й изкопчат клюка, която после да използват заедно с Любомира.  Много се изкефих как на стълбите се сопна на лигавата Мартина.
Хладна е, но съм убедена, че в нейния си елемент съвсем не е толкова.

В пъти по-ненормална и за терапия е злобата на четворката интригантки. Те не се спряха като някакви счетоводителки на всеки търсят сметка.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 02:06 от Linda*kiss

# 1 404
Линда, по принцип съм съгласна, ама като толкова не може да го трае - самолетчето и към България. Няма смисъл да седи и да се цупи цял сезон.

# 1 405
Е, да,  това вече е друга тема. Но понеже за психопатската й едва ли не дръпнатост стана въпрос.
Млада е, а и живее много в главата си - премисляне, лутане и сухи анализи. И сега ще се напъне класически експериментално - да е пробвала всичко с Виксъна, за да се убеди, че не бърка.

Според мен тя има добър инстинкт. Но е от онези хора, които се чудят “какво е това инстинкт, гъдел ли е, яде ли се?” И вместо това смята и “чувства” с ума си. А реално инстинктивно добре го е надушила Виктор. Обаче си мисли, че може и да бърка.

# 1 406
Не бях права за Васил. Когато се появи, имах големи надежди за него, но той потъна по-дълбоко и от другите двама. Пък с тая Косараа... Размени по някоя реплика със всичките и накрая като дойде Косара... нищо...щурци.. те двамата нямат какво да си кажат. Единия е доволен че е избран и считан за красив, другия само красотата гледа, най-вероятно защото и при него между ушите само вятър вее.
По едно време в началото се дразнех когато Марто го бъзикаше, сега ми се иска да го стъпче.
Не бях права и за Мартин. Права бях де, но прекалено строга. Не ме дразни толкова много вече. Не ми е отблъскващ. Даже е забавен. Е не със хумора му тип - водещ от '98ма.
Като човек и неговите избори...ами... няма аз да го взимам, така че..
Все още съм на същото мнение за Ана-Мария, пич е, но тва доносничене, това мърщене, тези физиономии, тези екипчета който едвам държат бозките ѝ, това самочувствие на най умната..
Не мога и не мога да харесам Мартина. Не. Просто не.
Даниела не ми е толкова грозна напоследък. За тва което го проповядва..не ми пречи. Не вреди на никого. По-скоро ме дразни злобата и интригите във групичката АМ, Мартина, Клюкара, Любомира. Но, не виждам никаква дълбочина, мисля че е прекалено скучна, без значение че тя самата се счита себе си за момиче за милиони. Прекалено постна ми се вижда. Е може зад затворени врати да е друга де.. Обаче въпреки всичките ѝ недостатъци, колкото повече групата интригантки интригантства, толкова повече съм на нейната страна.
Бранимира много ме кефи как тъпче Виктор. "Човек, за какво ме занимаваш? Аз тук се потя, корема ми е подут, краката са ми подути, закъснява ми с десет дни... какво искаш от мен?"(докато седи на пейка/диван в Ергенът. В Шри Ланка. По покана на Виктор. И приема рози.)
Любомира...ах това подло същество. Не мога да повярвам че по едно време я защитавах като някой я обиждаше на външен вид. Ъъъъ там външността се припокрива с вътрешността. Тя е изпита от злоба. И този епизод абе хич не ми стана жал за нея.
Виктор - оф леле. И аз като някои хора, през последните епизоди си казвах : "май ще се разгърне това момченце" ... И той наистина се разгърна...в нова глупост. Нацелува Любомира. След това ѝ каза че е гнусна (масажите). Отново я заведе в стаята си и пак я целува. И хоп изведнъж си казва : "абе трябва да опитам със Бранимира за 1024ти път, тя вчера се усмихна...май сега е време да опитам отново." Клаудия..просто я пази за пълнеж. Леле колко ми се иска всички да си тръгнат.
Ферай човек...добре, хайде, на 23г.е, май ще се оправи. В лице ми е много красива, в тяло клощава, в ума...май с годините ще се осъзнае доколкото е възможно. Може пък и да намери някой който да ѝ купува лъжици, тенджери... Някой глух май.
Александра не можеш да ме убедиш че не е на транквиланти.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 11:36 от Glutenfree

# 1 407
Бранимира не харесва Виктор, ама как да си каже, че й се седи още на почивката. Не искала да го залъгва иначе, което си е признание за истинските й намерения, но иначе от 10 кладенеца вода извади - аз съм си такава, то климатът... Виктор лапнал въдицата и се надява и буквално моли за някакъв сигнал просто, а сам знае, че щом навън не е станало, как изевднъж в шоуто може да стане. Много тъпашко постъпи към Любомира.

# 1 408
  • Варна
Здравейте, Извинявайте нова съм в тази тема и може и да се е коментирало това, ама понеже съм изненадана - навсякъде се коментира, че Косара е естествена хубавица
Ама тия скули изобщо не ми се струват естествени, тия бузи са дело на филъри... само аз ли мисля така?
Хм, може и  на медикаменти или алергии да са. Фолкпевицата Ивана изглеждаше така подпухнала и казваше  че е от алергия и медикаменти /кортикостероиди доколкото помня/.

Колкото повече време минава, толкова повече се потрисам от акцентите (не са диалекти) в това предаване Grin
На мен не ми пречат

# 1 409
  • София
Пореден много слаб и нелеп епизод.

Волейбола беше пълна пародия.
Тези хора или не знаят правилата или за първи път играят волейбол. Или и двете.

Офф, какъв театър разиграват Виктор и Любомира. Само не знам кой е сценарист и режисьор. Самият Виктор, който учи режисура или Ники Николов. Ама с тези тъпотии трудно ще залъжете хората. Освен платените клакьори по подкастовете, да има върху какво да разискват.

Виктор е много жалък. Добре, че е гей, иначе щеше да е срам за мъжкото съсловие.

Като цяло това бяха най-нелепите бързи разговори на диванчето. Слънцето ли ги удари всичките не знам, но уволнете моля сценариста. То бива, бива шизофрения, ама чак пък толкова.

Церемонията на розата истинска подигравка от страна на Ники Николов, ергените и момите с тази толкова специална церемония. Напушени ли бяха всичките не знам, но е негледаемо. Някакви хилежи, нулево напрежение, никаква тържественост.

Ааалекса много я забавиха. Ивет се отърва. Не е за тези мъже там, а явно връзките на Александра от Маями са много силни. Стои си там без никакво ефирно време. Виждаме я веднъж на седмица за 1 минута по време на церемонията на розата.

Общи условия

Активация на акаунт