🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 418
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 365

Аааа тази каза, че си е намерила друг навън.
Именно, то и други може да си имат друг навън, ама да им е хубаво на вилата в Шри Ланка, не го изключвам като опция.

Езикът на тялото на някои моми говори, че искат просто да са на финал и са там за купона, предаването, ама не и за ергените.
А интимностите между 2 жени, които Мартин даже проучвал, между кого и кого бяха?
Алекса и Ивет - намекна за тях, както и за Алекса - Ана Мария.

Йоана на Мартин нали не търсила известност, какво прави тогава в чалга клип?
Всичко вече напомня за истински харем там, а Мартин вече издиве, не може да се спре, още малко ще ги потърпи,  АМ му е най- отговаряща на вайба,и двамата им пише на челото, че яко са загоряли.

# 1 366
  • ПАЗАРДЖИК
Имаше една мисъл, която преразказвам- “една мечта спира да бъде такава само ако й се отдадеш напълно”. За Виктор Бранимира е точно това. Ако направи още една крачка ще си даде много отговори. Според мен Виктор не иска да нарани никой, не иска да дава и празни надежди, затова му е толкова трудно. Няма начин да няма наранени

# 1 367
Да, май накрая Виктор ще си тръгне с кака /да го отрака/ Мартина. Нали долната й граница е 25 👌😏

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:11 от Catfish

# 1 368
  • София
Да, май накрая Виктор ще си тръгне с кака Мартина. Нали долната й граница е 25 👌😏
Мартина е забавна, може да са си останали добри познати и да си танцуват заедно. Трябва да му предаде няколко урока.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 00:34 от Не се сърди, човече

# 1 369
Да, май накрая Виктор ще си тръгне с кака Мартина. Нали долната й граница е 25 👌😏
Кака Мартина най-много да му прочете приказка за лека нощ и да му загаси лампата.

# 1 370
След този епизод Васил ми е на дъното. Първо, че в разговоря с Косара това за червилото и как щял да го изяде или устните да изяде - иу, прозвуча като загорял тийн. После изкопа ново дъно с това, че Ферай му допадала. Заключението - по-тъп е от всички ергени взети заедно, а конкуренцията е силна.
Ферай отвреме на време забравя за клишетата и уроците на Даниела  и е себе си. И ергенът на това се кефи. Според мен, Ферай не го привлича  сексуално. Васил не обича  да го свалят, иска той да си ги вика, той да ги заговаря.
То сред толкова жени, ако не се покажеш загорял, трябва да си повреден нещо. На Косара не и го каза това, само в синхроните.

# 1 371
Ами Виктор, ако не беше бисексуален, както ми се чини, щеше да я завърти в някой храст таз малката незнаещата и неразбиращата и да се свършва тая мъка. Голяма мъка да си до нея 1 час, да говорите за близост и да не се надвесиш да я погледнеш в очите, да я натиснеш, нз явно новото поколение ми е прекалено пасивно на мен.

# 1 372
Само в този сезон, в предните сезони и гащичките си събуваха, и срещите си прекъсваха.

# 1 373
  • Out of the Mix
И кво, най-хубавото дупе си отиде.
Пасивна беше Ивет, нещо не я харесваха ергените за нещо повече.
Значи не е само тяло една жена... Mr. Green

Татуираната Алекса беше ясна.

Не знам Александра (ще й казвам "Транквиланта" вече, че е като дрогирана, клати се странно) какво прави още, ама сигурно другата седмица ще лети за Щатите. Airplane

Бранка с една отегчителна физиономия тръгна да вземе цвекето. Joy

Мартина и Анна-Мария не получиха заради черните рози ли, поне не видях...?

# 1 374
Косара и Бранимира са един тип жени. Вирнали носове, свикнали на комплименти, недостатъчно умни, с голямо самочувствие. Много натоварващи, защото са скучни и с доста нереалистична представа за себе си.
Да, нямат какво да кажат/разкажат на ергените. Дошли са да изживеят каквото им е приготвено от сценаристите. Да ходят на курсовете на Кобилкина и Капитонова.
Косара една крачка напред, че поне се облича с някакъв вкус.
Половината от всичките 4 сезона са ходили, гаранция! Ана Мария я помня от видео с Кобилкина, споделяше за връзката си, май 8 години беше, и това септември месец, просот съм я запомнила, защото и там не я слушаше главата..

# 1 375
Да не беше това предаването на двойните стандарти, Анна-Мария и Косара трябваше да си тръгнат.

# 1 376
Да бъдем обективни - Роси показа кофти тяло на плажа.

И да, очевидно Васил не я харесва като жена, а я възприема само за приятелче. Роси би било добре да подбира по-внимателно дрехите си спрямо фигурата си.

# 1 377
Върти ми се нещо в главата: Да не би Мартин и Даниела да са си консумирали брака - както се казва? Изведнъж езикът на тялото им заговори друго. Той си слага свойски ръце на коленете й, тя му се висва на рамото, подпира се - преди не правеха така. Имат някаква близост такава естествена и без да влагат нищо особено в тези жестове. Все едно вече не им прави впечатление, че се докосват. Отделно тя му каза: "Ще спиш на палатка!???".

На мен лично ми харесва държанието на Мартин - пърха около нея като влюбен ученик - сладко е. Сега не било възпитано, не било редно, обидно било за другите......................алоу - а възпитано ли е Мартина да реже другите ергени още в началото, че никой друг не я бил интересувал или пък да посреща новите девойки като пъчи гърдите си и да твърди, че Мартин само това харесвал? Никой не е длъжен да се съобразява с всички - Мартин си прави каквото му харесва не него и на жената, към която има интерес. Другите да се оправят. Не е обидил или излъгал никоя.

Това, което Виктор сътворява е пълна простотия - от 3 девойки - две ще се откажат сами, а третата той ще я откаже - щото аз първо ще ходя да проверя една друга, пък после ако не стане се връщам..............

Бранимира започвам да я харесвам - какво точно очаква Виктор от нея - "ти не ме допускаш" - ми той ако чака някой да го допусне, ще си чака цял живот. Мъжът е този който трябва да каже - да аз смятам, че ще се получи - искам те, ще направи всичко да си с мен. Той трябва да я целуне, да търси близост и т.н. А такъв чакащ...............

Роси има специфична фигура и аз го забелязах - няма талия - даже сякаш като трапец е тялото - горе тясно и постепенно се разширява надолу. Краката са й хубави, но като цяло в общата визия има нещо смущаващо. Може би на фона на другите момичета изглежда не до там красиво.

# 1 378
Ами Виктор, ако не беше бисексуален, както ми се чини, щеше да я завърти в някой храст таз малката незнаещата и неразбиращата и да се свършва тая мъка. Голяма мъка да си до нея 1 час, да говорите за близост и да не се надвесиш да я погледнеш в очите, да я натиснеш, нз явно новото поколение ми е прекалено пасивно на мен.
Много е възможно да е би, с този вкус към кльощави жени. Rolling Eyes

# 1 379
Бранимира ми е толков неприятно същество. Направо непоносимо. Младо момиче, което изглежда и се държи като студено, равно....
Като не и харесва Виктор да си заминава.
Като се държала така и такъв и бил характерът Виктор да и бие шута.
Не разбирам, това изкуствено бутане, напъване, то пък беше зор, зор, че на човек чак му се отщя.
Да, не говоря, че ако бях мъж, съвсем щеше да ми се отще, с такава студена и равна " стиерва ".
Не разбирам някои коментиращи във форума, които казват " Брани всъщност е сладка ".Кое и е сладко  ? Студеното излъчване ? Ами ако не и кеф, да напуска, какъв е проблема ?

Общи условия

Активация на акаунт