🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 407
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 350
Според мен е Клаудия, но нека да видим.

Ей за това е дошъл Мартин. Парти, алкохол и мацки. И най-хубавото - някой друг плаща.
Това беше добро, дали ще влезе в ролята на психолог за другите мацки? Живот си живее.

Харесва ми Мартин как го играе психолог, даже ме кефи повече от 'професионалната' психо. Скучно му е на него, да вкарат още мацки.  Тази Силвия, като е толкова зряла, че съветва Марто, а дамите защо не съветва, направо да се опита да свали някой ерген? И тя трябва да ходи при психоложката, не е уверена в себе си.

# 1 351
Синтия май се е взела и тя на сериозно откакто се присламчи към групата на "готините" Приглася като ехо на шефките, чувства се валидирана от тях 👌👍 Бранимира ще е следващата жертва на интригите на приятелката си Любка, която е готова в капка вода да я удави, но за по-лесно ще се направи на жертва пред булитата и ще ги насъска срещу Брана

# 1 352
  • София
Като Анета се прави. Казваш, че сте "несъвместими" и чао! Няма щях, ще, и други несбъднати спрежения на "връщам".
Точно и Николинка постъпи правилно като си каза, че не е усетила нещата и си тръгна още в началото.

С нетърпение очаквам Биг Брадъра там имаше повече смях
Има нещо вярно, дано да не го прецакат и него. Интересно на есен този новия вариант на предаването дали ще бъде интересен с повечето жени и мъже.

Мда.. Мартин иска още мацки, а Викито и с тези не може да се оправи.

# 1 353
Адриана, която коментирах положително преди няколко поста, отново днес на срещата с Васил беше дразнеща. Какви бяха тези въпроси - какво е целувката за теб?! Някакви дървени философии за супер естествени неща… не знам, ако аз съм мъж, няма да ми хареса хич. Васил, за жалост, не умее да предразполага жените, това ги подтиква към подобна логорея.  Единствено към Косара е по-разчупен и закачлив, защото го привлича, което значи, че въобще не е за такова предаване. Към другите е сякаш на викторина  някаква,  но Адриана го бие по точки в желанието си да се свърже с него. Днес даже игра дръзко, това с очите ми хареса.
За мен линията с уж желанието на Виктор да опознава други е сценарийно, защото скуката би станала пълна. Любомира добре го играе, все пак има опит от “ Съдби на кръстопът”. Марто вече не издържа на половото въздържание, така го  усещам аз. Ана-Мария ми става все по-неприятна как върти очи и се лензи покрай него.

# 1 354
  • here and now
Като Анета се прави. Казваш, че сте "несъвместими" и чао! Няма щях, ще, и други несбъднати спрежения на "връщам".
Точно и Николинка постъпи правилно като си каза, че не е усетила нещата и си тръгна още в началото.

Аааа тази каза, че си е намерила друг навън.

# 1 355
Косара как иззлобя, че Васил дал роза на Росица..учудена била щяла да го пита. И какво ще го пита? "Ти верно ли я харесваш тая?"

# 1 356
Косара и Бранимира са един тип жени. Вирнали носове, свикнали на комплименти, недостатъчно умни, с голямо самочувствие. Много натоварващи, защото са скучни и с доста нереалистична представа за себе си.
Да, нямат какво да кажат/разкажат на ергените. Дошли са да изживеят каквото им е приготвено от сценаристите. Да ходят на курсовете на Кобилкина и Капитонова.
Косара една крачка напред, че поне се облича с някакъв вкус.

# 1 357
Добре, че е Керана, да ми оправи настроението.
Мартина много, ама много ми прилича на младата Аня Пенчева и не мога да й се зарадвам. Освен това е като Аня и по държание и поведение.
Благодаря, все се чудех с тоя поглед и маниер на коя бг мацка ми напомня, Аня на вид добре, на характер нз, но да, и аз не съм въодушевена от приликата.

# 1 358
След този епизод Васил ми е на дъното. Първо, че в разговоря с Косара това за червилото и как щял да го изяде или устните да изяде - иу, прозвуча като загорял тийн. После изкопа ново дъно с това, че Ферай му допадала. Заключението - по-тъп е от всички ергени взети заедно, а конкуренцията е силна.

# 1 359
А интимностите между 2 жени, които Мартин даже проучвал, между кого и кого бяха?

# 1 360
  • София

Аааа тази каза, че си е намерила друг навън.
Именно, то и други може да си имат друг навън, ама да им е хубаво на вилата в Шри Ланка, не го изключвам като опция.

Езикът на тялото на някои моми говори, че искат просто да са на финал и са там за купона, предаването, ама не и за ергените.
А интимностите между 2 жени, които Мартин даже проучвал, между кого и кого бяха?
Алекса и Ивет - намекна за тях, както и за Алекса - Ана Мария.

Йоана на Мартин нали не търсила известност, какво прави тогава в чалга клип?

# 1 361
Между Алекса с АМ и Ивет

# 1 362
Добре, че е Керана, да ми оправи настроението.
Мартина много, ама много ми прилича на младата Аня Пенчева и не мога да й се зарадвам. Освен това е като Аня и по държание и поведение.
Благодаря, все се чудех с тоя поглед и маниер на коя бг мацка ми напомня, Аня на вид добре, на характер нз, но да, и аз не съм въодушевена от приликата.

Ами Аня навремето беше секс бомбата на бг киното и то не само метафорично, ако ме разбираш...Wink Мартина изключително много ми напомня на нея и за това някак не мога да я харесам. Все пак, аз съм от старата генерация и такива секс бомби бяха NO NO за всяка уважаваща себе си жена тогава. Сакън, направо ще те кенсълне квартала и после си аут, хехе. Казах ли го по съвременно, та и младите да ме разберат?

# 1 363
Ми то при такива ергени нищо чудно, че момичетата са се почнали.

# 1 364
След този епизод Васил ми е на дъното. Първо, че в разговоря с Косара това за червилото и как щял да го изяде или устните да изяде - иу, прозвуча като загорял тийн. После изкопа ново дъно с това, че Ферай му допадала. Заключението - по-тъп е от всички ергени взети заедно, а конкуренцията е силна.
Васил и друг път е пускал такива заучени, силно клиширани фразички. Има една категория мъже, които си имат свалки по тефтер и си ги вадят от ръкава. Мноооого скучен тип, с никакво чувство за хумор е той.

Общи условия

Активация на акаунт