🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 346
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
На мен ми беше забавен този епизод като цяло.

Мартин с тая ризка много съсухрен ми изглежда. Не знам  какво му харесват, ама вкусове всякакви. Летния Дядо Мраз, хахаха! Joy

Виктор, горкия, колко му е трудно с разговорите, жените, отношенията, дано порасне това момче. Голяма драма, голямо чудо.

Радвам се, че нелепата Ивет и излишната Алекса си тръгнаха.

# 1 411
Ивет всъщност много прилича на певицата от близкото минало Ани Лозанова.

# 1 412
Аз ако съм на Васко ще си взема Ферай да ми подскача наоколо и да ръси глупости. Косара само седи и се пъчи, много скучна. С Виктор по-добре и се получаваха нещата.
Много скучно взе да става. Единственото интересно е как Бранка ще отреже Викино.

# 1 413
Тази Брани да си ходи, не виждам защо стои. Какви аргументи извади - точно баба. Всички се чудят защо Мартин се връзва на Даниела. Че какво ще загуби, забавлява се, може и до някакъв Кекс да се стигне. На мен за първи път ми харесва предаването. Този сезон го гледам с интерес.

# 1 414
Малиии, Данка колко е дървена, как не й се отдават танците, кофти. На фона на Мартина още по-куц кон изглежда.

# 1 415
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скучен епизод.Снощи ви казах,че промото ще е подвеждащо..сякаш не им знаем номерата.

Въобще сезона започна обещаващо и в момента,в които ергените (в последствие тримата) направиха избора,сезона е негледаем.Знаем им репликите,знаем кои ще са поканени и как ще се развият срещите.Ооо,уау!

Др седмица пак ще гледаме парти с алкохол и музика,защото излиза евтино на продукцията. А аз съм сигурна,че в Шри Ланка има неща за правене,дори да се преповтарят са за предпочитане пред поредното парти.

Васил с избора си на Косара,която 2 изречения не може да сглоби в разговорите им и как деликатно го отбягва да я целува (а той или не вижда или се прави) категорично ме загуби.

За килограмите,аз смятам,че някои момичета мнооого са отслабнали (АМ се е стопила на половина, пуснете си еп 1 и 2 и ще се уаунете от разликата, Даниела също е отслабнала, Бранимира,Мартина..) Роси обаче е качила,защото тя никъде не ходи и сигурно нагъва храна и спи по цял ден.

Александра от Маями ми се струва,че е на хапчета някакви.В началото не беше толкова "заспала".
Хубава е,но много крийпи вайб ми дава.Кога ще си ходи?!

# 1 416
Много ми хареса роклята на Данка.Че даже и тя ми хареса. Ако изключа лицето, фигурата й в тази рокля е перфектна. На фона на тъпотиите в клуба на Виктор, тя и Мартин са супер забавни и ненатоварващи.
Косара и Васил, ми те няма какво да си кажат- "оф, ногу топлу тази вечер". Хич не им върви диалога, пълна скука.
Виктор има някакви липси. Нямам друго обяснение. Любомира да черпи, че се отърва.
На Бранимира толкова пък да й личи, че е там само заради безплатната екскурзия. "Не го усещам, ще поговоря с него."
Говори с него -"оф, потя се, топло ми е.." Точно като стара баба, която си мрънка за болежките.
Онзи льольо я зяпнал, тя нито веднъж не го погледна. Толкова пък да не се усеща, че тя няма никакъв интерес към него... Но му взе розата, щото иначе чао Шри Ланка. Мъка е да ги гледам, тя вечно кисела, вечно недоволна.

# 1 417
Да, Даниела ми хареса и на мен, че даже и в лице взех да свиквам. Но какви бръчки има около очите, много странно за тази възраст. Състарено и е лицето.

# 1 418
  • София
Бранимира, та Бранимира. Що не си ходела? Поне участва в това реалити. Преди нея за изгонване има статистки, Александра например. Силвия е напълно излишна, на Синтия и без това не й дават ефирно време, може и нея да запратят обратно към дома. Бранимира трудно борави с думите, скучна и безинтересна е и тя, но си има роля и  я играе, доколкото колкото жегата, влагата, закъснелият цикъл и досадата й от Виктор й позволят Simple Smile
Опитвам се да разбера защо Виктор е толкова непривлекателен. Един от неговите недостатъци е, че му липсва обраност. Жестовете му са преекспонирани, усмивката - широко озъбена, репликите и интонацията, с която ги произнася са помпозни, танците му в комбинация с физиономиите, които прави, са нелепи. Мартин печели искрените ми симпатии, ако го е взел за приятел след предаването. Това момче има нужда да бъде приемано и харесвано, а това за мен граничи с невъзможното.

# 1 419
  • някъде другаде
Мартин с тая ризка много съсухрен ми изглежда. Не знам  какво му харесват, ама вкусове всякакви. Летния Дядо Мраз, хахаха! Joy
Това му го избра Даниела от шопинга. Хванаха се на бас , и който загуби играта на волейбол го облича.

# 1 420
Много ми хареса роклята на Данка.Че даже и тя ми хареса. Ако изключа лицето, фигурата й в тази рокля е перфектна.

Викаш с чувал на главата си е супер 😂 Ама за Мартин си е точна, той да не би да е красавец, бил е симпатяга на младини ,сега в лице подпухнал ми изглежда, отегчен.

# 1 421
Аз мечтая за изглеждам като Росица,защото тялото ми е далеч от перфектно. Като цяло самата тя нямаше кой знае каква роля в сезона, а ние тук я разкостихме. Но аз съм с положително мнение за външността й,но не и за държанието й.

# 1 422
Аз помня заявката на Косара при финалния ѝ отказ от Виктор : “Аз ЗНАМ какво предлагам”, с апломб на “знам”. Чудех се тогава какво ще да е то?…Та сега, гледайки я с Васил, донякъде разбирам какво предлага Косара: предлага добър урок - жената не е само физическа красота, а и съдържание, емоция, топлота, интелект….
Косара, с този тежък дефицит на обща култура и способност за качествена комуникация, е нагледно помагало за осъзнаване на това, как красивият ум , красивата душа се изграждат и не са даденост.

# 1 423
Ферай с ВасЯта може и да ръси глупости, но поне разчупва скуката, която с Косара може да се реже с нож. Поне е смешно.

# 1 424
Аз понеже гледам предаването на запис и разговорите с Ферай винаги ги превъртам,защото просто не мога да я разбера какво говори, но това с Васята беше върхът,звучи много просташки.

Общи условия

Активация на акаунт