🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 332
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 455
Не е вярно, че не набляга на краката си Росица, напротив, винаги е с къси полички, не е чак толкова захлюпена. Проблемът е, че набляга и на така модерните кроп топове и излага на показ средната си част, в коята трупа лесно.

Косара все по-смешна става, особено в последните синхрони в края на епизода, показа се като турбо селячка. Вече отминава ефекта на монголоидното й лице и си проличава колко е проста, по-далеч няма да стигне от дискотечна пръчка. Ще я вземе някой типаж като мартин, но малко по-млад и това и е максимума.

# 1 456
Сега си пуснах епизода от снощи и не мога да подмина изключително гротескната гледка на балоните на АМ, увити в този бански 😶😶

Наистина не знам с какъв акъл си ги е направила и кой би харесал подобно нещо.

Моля, мъжете в темата да кажат какво мислят, за мен гледката е отблъскваща, нищо секси или привлекателно не виждам.

# 1 457
  • София
На мен не ми се струва интимен актът да ме гримира мъжът, а по-скоро неприятен. Нали уж идеята на грима е да не се забелязва, да е като тайна, която скрива несъвършенствата и подчертава красивото. Така цялата магия отива. А пък в случая на Даниела става дума за шпакловка, замазка и две ръце фасадна боя, та хич не е добре мъж да е наясно с цялата тая процедура, ама евала, жената го изтърпя с достойнство Joy

Иначе Данка сигурно продължава да е най-хейтения човек на сезона, но на мен ми харесва, че се държи на положение. Никоя не мога истински да нахейтя този сезон. Бранка е ужасна, а Косара проста, ама толкова. Сигурно щото не чета темата Joy

ПП: В Хепи имат ново меню... Данке, не знам дали имаш нещо общо, ма ща та съпортна, да знайш Grin

# 1 458
Роската има твърде развит гръден кош и най-долните ѝ ребра не са "завити" навътре като на повечето хора, а стърчат, затова няма и талия. То и на снимките ѝ в инста се вижда, че дори и като в много слаба, тези ребра стърчат не особено приятно. И хич не е, горд собственик съм на същото.

# 1 459
Аз ако съм на Васко ще си взема Ферай да ми подскача наоколо и да ръси глупости. Косара само седи и се пъчи, много скучна. С Виктор по-добре и се получаваха нещата.
Много скучно взе да става. Единственото интересно е как Бранка ще отреже Викино.
Ферай е супер симпатична, когато е естествена, а не когато се пъне със заучени неща.
При розораздаването беше сладур като скокна веднага след римите на Васил “одобрявам!” 😄

# 1 460
  • София
Щом Ферай ми стана симпатична, смятай колко е зле положението. Чувството й за хумор и това, че поне говори нещо, а не мълчи като пукъл, я извади от дъното, където попадна с меркантилните заявки на първата среща с Вася.
За естествените специфики на телата няма да коментирам, но балоните на АМ и за мен са пълна гротеска. Чак ми беше жал за горнището дето с една презрамка едва ги удържаше. Моите двама мъже в къщи, на 15 и 50 г, също единодушно смятат, че са нелепо големи. На половина да бяха, щеше да е ок. За мен такъв размер гърди, монтирани де, са отчаян опит за привличане на мъжко внимание.

# 1 461
Това със самоделно направеният пръстен от Виктор говори за големи отклонения в отглеждането му. По някаква причина е решил, че момичето, за което е била предназначена халката, ще оцени средновековният елемент на творението.
Момчето определено не е имал подходящи модели на поведение в детството си.

Как това е отклонение в отглеждането му точно? Аз също съм на мнение, че не материалното е важно, а самият жест, старание, желание, положени грижи и т.н.. То е много лесно да купиш нещо вече готово, но е съвсем друго да направиш нещо със собствените си ръце. Ако наистина обичаш този човек, няма да се повлияеш от това. Нали ще сте в зло и добро, в трудно и лесно...
Отклонение е по отношение на адекватността му. Нека е романтичен, ама когато вече я е спечелил. Колко момичета ще разберат жеста му? Все пак трябва да знае в кой век живее.

P.S. Всички харесваме мили жестове от партньорите ни.
В крайна сметка Виктор не се е заявил като занаятчия. Със същия успех би могъл да очаква резултат и от капачка на бира, пригодена за пръстен. Момчето още се търси.

Аз лично се чувствам валидирана, когато ММ поправи контакт или благоволи да разходи кучето.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 11:45 от LadyCharming

# 1 462
Опитвам се да разбера защо Виктор е толкова непривлекателен. Един от неговите недостатъци е, че му липсва обраност. Жестовете му са преекспонирани, усмивката - широко озъбена, репликите и интонацията, с която ги произнася са помпозни, танците му в комбинация с физиономиите, които прави, са нелепи. Мартин печели искрените ми симпатии, ако го е взел за приятел след предаването. Това момче има нужда да бъде приемано и харесвано, а това за мен граничи с невъзможното.
Защото е льольо. Ок, ама две три попадения или хумористични изцепки, но пък няма стабилен характер.

Не харесвам злобарката Любомира и даже беше кеф да гледам как схвана, че е резервата, но постъпката му към нея беше доста унизителна и неадекватна принципно. Защото той го игра смотан, хихи хахо, целувки, нашето си нещо, ах какви сме арт и само ние си знаем, а накрая смотльото отива да й каже “Бранимира ми се усмихна и аз си имам там комплекси, които да запълвам. Много я харесвам Брани, ама реално не съм мъж нито да я изгоня, нито да й се харесам,  нито да я награбя, та я чакам тя да кандърдиса. Ти нали си ок с това, сори, обаче виж ме какъв съм доблестен, че ти показвам честно какъв съм ахмак.” И за капак “Леле колко ми е трудно, мани мани, голям смях.”

Много е неориентирано това момче. Той, ако действително имаше мъжко излъчване, дори без да й се обяснява на Злюба, тя щеше естествено да приеме, че той, като “мъжки” мъж има нужда да се увери, да си вземе мерака или подобни. И щеше да се надява, че това е част от процеса по взимане на решение. Докато при него е едно такова никакво и театрално, фалшиво.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 12:02 от Linda*kiss

# 1 463
Според мен Виктор има кинти, както и техните, но и той не е останал без някакви прилични доходи. Просто е стиснат, или по-скоро егоистично насочен. И аз бих върнала пръстен-самоделка, особено ако мотивът е, ще няма пари. Не говоря непременно за диаманти, но ако спести от две-три излизания по баровете, ще има за една люспа. Приоритети, сър.

Еее, недей така сега. Не всеки мъж може да измайстори пръстен - повечето са с ръце в задните части, мен ако ме питаш и един пирон не могат да забият, че ги мързи или са схватанаци. В брачния живот е изключително предимство един мъж да може да свърши и някоя техническа дейност сам. Според мен актът на създаването на пръстена говори много за Виктор - той е емоционален човек, отдава значение на духовното и е смятал, че показвайки любовта си по този начин, отсрещната страна ще го оцени. Еми не е. Ако някой мъж ми върне ръчно измайсторен от мен подарък за него ще ми стане ясно, че е материалист и съответно няма чувства към мен. Голяма обида е това, особено когато става въпрос за предложение за брак, любов и пр. Мацката му е върнала пръстена и го е белязала за цял живот защото първо, не го обича, за да приеме брак, второ, не оценява неговата любов, олицетворена в този лично направен от него пръстен и трето, явно е златотърсачка. Това последното е просто предположение, но доста вероятно.

# 1 464
  • Пловдив
Е щом е стигнал до предложение за брак, значи не са били от вчера заедно с момичето.

# 1 465
Зависи какво разбираме под “пръстен”. Опитал се е реално да направи нещо от злато или от сребро? Това си е майсторлък. И да не се получи много добре, е ясно че са положени много усилия. Или си е купил един хоби пистолет за пластмаса и формичка? Ако е това, бих останала като попарена.

# 1 466
Като го гледам с Бранимира почти си представям ситуацията с върнатия пръстен. Виктор май си търси поводи и причини да мине на другия бряг..щото ето на..как с жените не му се получава. Кво е виновен той.

# 1 467
Здравейте, момичета. За мен този сезон е най-интересният до момента. От ергените, като характер най-много ми допада Виктор -забавен, умен, с чувство за хумор. Мартин също ми е симпатичен, но е страшен женкар. Васил, не е лошо момче, но много дървен.
От жените, нямам силно изразена фаворитка. Това което ми допада този сезон, е че няма такива просташки скандали както в предните сезони, момичетата все пак успяват да запазят до колкото могат добрия тон. Относно фаворитките н ергените, Даниела, Косара и Бранимира. Даниела не ми допада нито като характер, нито като външност, същото се отнася и за Косара. И двете ми изглеждат състарени от пластичните операции, които са правили. Даниела е с такива назолабиялни гънки, а Косара е подута и подпухнала в лицето. Бранимира е симпатична на външен вид, личи си, че е съвсем младо момиче, но е твърде резервирана и със сигурност не харесва Виктор. Косара също не мисля, че харесва Васил, държа се изключително изкуствено на последната им среща. Даниела мисля, че има някакво привличане с Мартин, дали го харесва не знам, но със сигурност много държи да завърши, предаването като негова фаворитка.
Този сезон, не че и в предишните нямаше ми прави силно впечатление колко млади жени се подлагат на естетични хирургични процедури най вече цици и усти, които меко казано изглеждат гротескно. Направо ме е страх да не им се спукат силиконите. Според мен тези интервенции имат обратен ефект и много състаряват момичетата.

# 1 468
Зависи какво разбираме под “пръстен”. Опитал се е реално да направи нещо от злато или от сребро? Това си е майсторлък. И да не се получи много добре, е ясно че са положени много усилия. Или си е купил един хоби пистолет за пластмаса и формичка? Ако е това, бих останала като попарена.

Във визитката му показаха, че прави пръстен от някакъв метал. Това си е майсторлък.

# 1 469
  • Някъде там...
Доколкото си спомням обясненията му, връзката е била в криза и пръстенът е бил един вид опит за спасяването й. Обещание, че ще направи всичко възможно. Типично по викторски Simple Smile

Роси има къс торс, съответно широк гръден кош и талията не е ясно изразена поради липса на място. За компенсация има дълги крака. Аз съм със същата структура, зная за какво говоря. Това са природни дадености, не  идват по поръчка. Simple Smile На мен ми е много симпатична, една от малкото там. Различна е от останалите и й е трудно да се впише. Не е нейната среда.

Общи условия

Активация на акаунт