🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 431
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 575
Косара я гледам се връща от някаква среща, където е била във вана за изненада? Нещо романтично на нейния фронт?

# 1 576
Силвето поне си признава, че благодарение на договорката с Мартин все още е на терен. Но на мен лично ми е чудно за чий е там. Ако целта е да се обяви на пазара на булките втора ръка, вече я оценихме. Какво още чака? И тя ли е инфлуенсър?

# 1 577
Бранимира непрекъснато си противоречи и вече наистина съвсем не мога да я хвана кога казва истината, а някои твърдят, че била много себе си. Първо твърдеше, че бившият ѝ я бил носил на ръце и много високо поставил летвата, а на заданието с писмата излиянията ѝ бяха в посока на мачкана рогоноска, на която непрекъснато са ѝ набивали едва ли не комплекс за малоценност. Ту харесва Виктор, ту не го харесва. На Мартин каза, че не се получавало нищо, после пак приема роза. Ту се цупи, ту се муси, беше тръгнала да се оплаква като някоя баба пред блока от болежките си, после се спуква от танци. На партита е супер в синхрон с Виктор и наистина на моменти приличат на двойка, после е жив пън на коктейли и срещи. Непрекъснато говори някакви неща, после казва тъкмо обратното и някак си и двете версии са верни в главата ѝ, сякаш живее в паралелни вселени едновременно. Злобомира тотално изгуби всякакво самоуважение бетер Елена... Клаудия ми е като че ли най-адекватна. Говоря за тройката на Виктор, защото само там има някакви интересни неща, които се случват. Мартин е ясен, Васил... Ми той си е хванал Косера, те си мълчат там заедно. Все се подиграват на Виктор как танцувал постоянно, а тоя селяндур каот се разпее. Изобщо аз продължавам да се правя, че го няма тоя Grinning

# 1 578
Имам два въпроса, дами...моля за разяснение:

1. Алекса е ...гей, би или трето?
2. Тъй и не разбрах драмата на Козара - какъв подарък е, какво се е случило..някой е починал в семействота ли..кой...изобщо нищо нищо не схванАх.

Бранито ми иде да го валидирам с един задвратник и да я питам бе ти искаш ли го Викчо или не ?!? Давай с да и не...трети отговор не ща.
Аз обичам конкретиката и тия локуми бранкини напраО ме подлудяват!!!!

Бащата на Косара е загубил една дъщеря преди тя да се роди. Затова тя му е била като подарък.

Има явно и още нещо, което се е случило, когато е била на 3, спомена нещо такова в писмото към малкото си аз, още, когато беше в отбор Виктор. Но не е казвала за какво става дума, помня, че обаче беше видимо много, много разстроена.

# 1 579
Това с драмата като е била на 3 наистина се радвам, че не го ровят, че от малкото, което спомена, мисля, че подразбрах и наистина не е нужно да се бута в такива травми. Дано не съм го разбрала правилно.

# 1 580
Силвето поне си признава, че благодарение на договорката с Мартин все още е на терен. Но на мен лично ми е чудно за чий е там. Ако целта е да се обяви на пазара на булките втора ръка, вече я оценихме. Какво още чака? И тя ли е инфлуенсър?
Как какво чака? Откара си 1 месец на безплатен ол инклузив в екзотична страна. Да не е луда да си ходи? 😁 Е, от време на време трябва да пълни чашката на Мартин, това ѝ е работата. Но той за награда я заведе на братски обяд. 😁

Labubu, поцелуваха се малко с Васил, ама на нея и е толкова все тая, че не е истина. Иска да спечели момичето, но не и да задържи ергена.

# 1 581
Силва , ако може ще остане и след предаването там.
Косара определено се готви за финал.
Благодаря за ъпдейта.

Как какво чака? Откара си 1 месец на безплатен ол инклузив в екзотична страна. Да не е луда да си ходи? 😁 Е, от време на време трябва да пълни чашката на Мартин, това ѝ е работата. Но той за награда я заведе на братски обяд. 😁

Labubu, поцелуваха се малко с Васил, ама на нея и е толкова все тая, че не е истина. Иска да спечели момичето, но не и да задържи ергена.

# 1 582
  • Бургас
Бранка не е харесвала Виктор още в София, поканата е приела, защото е видяла възможност за изява на екрана и популярност, тя е във Шри Ланка за същото, за което са и другите - последователи, реклама, качване на цената, начесване на его колко са неотразими, никой не е за любов там. Виктор обаче много си я харесва и атакува и тя сега се чуди как хем да се оттърве от него, хем да се позадържи в шоуто като главно действащо лице, та затова е такава, той я дразни, но не смее в очите да му каже, че няма шанс, защото това ще означава веднага край на изявите й и негативно отношение от зрителите, че коравосърдечно е отблъснала този сладък влюбен момък

# 1 583
Коя е темата за сполейри?

# 1 584
Бранка не е харесвала Виктор още в София, поканата е приела, защото е видяла възможност за изява на екрана и популярност, тя е във Шри Ланка за същото, за което са и другите - последователи, реклама, качване на цената, начесване на его колко са неотразими, никой не е за любов там. Виктор обаче много си я харесва и атакува и тя сега се чуди как хем да се оттърве от него, хем да се позадържи в шоуто като главно действащо лице, та затова е такава, той я дразни, но не смее в очите да му каже, че няма шанс, защото това ще означава веднага край на изявите й и негативно отношение от зрителите, че коравосърдечно е отблъснала този сладък влюбен момък

Мда, и за някакви осем месеца спомена Виктор, в които той я канел на срещи, а тя била  заета, но сега намерила два месеца време за Шри Ланка WinkWinkWink  Това по думите му. А отделно като ги гледам как танцуват с еднакви движения все повече им се дразня, че ни правят на глупаци.

# 1 585
# 1 586
И аз не вярвам, че ще го кажа, но на фона на всички вътре Даниела взе да ми изглежда нормална. То бива простотия и откровена тъпота на фона на претенции и самочувствие до небето ама такова чудо, ум да ти зайде. И злоба, злоба, просто хвани едната - удари другата. И Мартин изглежда най-свестния за тоя формат, поне разчупва атмосферата. Какви са тия умрели, заспали, млади хора под 30 не мога да проумея. Къде изпуснахме така рязко нещата, че създадохме това объркано и апатично поколение??

# 1 587
Туджаров в Надкаст каза какво е ставало между момичетата. Алекса е изливала шампанско върху някои части на Ивет и АМ и го е близала от там. Ана Мария жестоко се е напила и "е спала в тоалетната".
Това, че на писмата от близките да Алекса говори най-добрата и приятелка още тогава ме наведе на някои мисли.

# 1 588
Даниела,, вместо за 50000-60000, се продаде за няколко евтини парцалки от Шри Ланка. Забрави как му се правеше на недостъпна.

# 1 589
Бранимира, милата, мечтае да е на мястото на Силвия, ама Виктор ни й дава
Хахаха да, само дето не е клюкарка като Злюба и Силвето.

Общи условия

Активация на акаунт