🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 431
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 680
Искрено се надявам да греша и да е било нещо съвсем друго.
Честно казано, аз тогава си мислех, че Виктор ще извика нея на среща.

# 1 681
Какви са тези очаквания от момичета от типажа на Косара да имат умения да водят приятен диалог на различни теми, да са вълнуващ събеседник и да предизвикват интерес в партньора си чрез думи и разговори? ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ТОВА, ДЖАНЪМ?

Виждаме резултатът от години повтаряне на "ти си топ мацка, ти си наградата, те ш'са борат за тебе, никога не се променяй, съвършенство със съвършенство такова".
Лоол хахаха, абсолютно съм съгласна, вървя малко назад с четенето, но нямаше как да не “валидирам” това мнение😅много тъпо парче тази Косара, ако ще неземна хубавица да е, ако е толкова ограничена и скучна една жена халал да му е на този, който си я е избрал.

# 1 682
И какво е това тайнствено и ужасно нещо, което всички си мислите? Защо изобщо сте решили, че е нещо много ужасно, че чак не можете да го кажете? Тригодишно дете най-вероятно е преживяло неприятна медицинска манипулация.

# 1 683
В началото си мислех, че Косара копира поведението на някоя дама от обкръжението на родителите ѝ, а  то се оказа, че била собствената ѝ майка. Първо тежкия диалект – как да се научи да говори правилно, когато собствената ѝ майка  говори така?
Родителката ми се видя доста авторитарна, с големи очаквания от челядта.

Това че била готвила дюнер показва менталното ѝ ниво. За да стане вкусен дюнер на първо място е грила. Да не иска да каже, че са си монтирали истински грил в кухнята? То и аз така правя барбекю на грил-тигана SmileSmileSmile.

# 1 684
Скрит текст:
Кефи ме Ферай! И между другото може да извлече най-много дивиденти от семплото си участие,а именно:

Страхотно тяло ,визия и компания за човек без претенции-не натоварва и е искрена
Младичка ,без кой знае какви  претенции и тамън за човек ,който да я води в семейния живот
Води се,не е толкова претенциозна,малко подаръчета,внимание и 1-2 деца и си е семейната послушана
При добро желание и амбиции от двете страни може да се развива доста

Радва се на луканка и салам ,т.е оценява малките неша на ежедневна база
Няма злоба в нея,ако не й дуднат допълнително,мозъкът й няма да произведе нищо лошо

Следя с интерес образа и й желая много щастие и късмет Hug
Аз нея я виждам с дългосрочен договор като рекламно лице на Орехите. Определено успя да си монетизира участието.

Идеална е за всякакви реклами на хранителни продукти и вериги. От Била да я взимат, като конкуренция на Дара и Кауфланд Grinning

Относно срещите на Васил - явно яко ги орязват, защото почти нищо не дават от тях, а момичетата няколко пъти казаха, че продължават по 30 - 40 минути. Ако толкова нищо нямат да си кажат, едва ли щяха да стоят на пейката и да се зяпат толкова време. И е тъпо, защото у хората остава впечатление, че нищо не си говорят, а явно реално не е така.

За Косара - загледайте снимката с родителите й. Според мен тя прилича основно на баща си, а формата и контура на лицето е на майка й. Поне по това, което аз видях е взела и от двамата.

# 1 685
Ехаа, срещи 30-40 мин. и ни показват най-доброто от тях! Ники Николов в Надкаст преди Остовът на 100-те гривни обясни, че е поощрявал играчите да си казват всичко пред камера, за да стане интересен формата. Всички имали интерес от това и продуценти, и участници. За да гледаме толкова скучни разговори сигурно в 90% от времето са ръсили пълни тъпотии.

# 1 686
Представяте ли си как Васил и Косара са обсъждали 30 мин. екзистенциални въпроси, философия, политика и накрая оставят "Ох, то мноо горещо тая вечер."

# 1 687
  • ВАРНА
Продукцията си има любимки и от тях показва всяко кихване,от останалите орязват 90 процента.Представете си интересни и съдържателни разговори и после цвъртенето и мученето на фаворитките?
Мисля,че майката на Ферай работи в Германия и издържа семейството,а детето е отглеждано от някоя баба тук.Затова е неглижирано образованието и.Поставя се в много опасна зависимост от бъдещ партньор,като не се развива поне малко.

# 1 688
  • София
Прави ми впечатление, че Даниела става за политик - говори бързо и много, без да каже нещо съществено. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 689
Има и друг прочит – на момичетата толкова са им били досадни разговорите с Васил и Виктор, че са им се сторили като цяла вечност.

Дъщеря ми имаше съученичка турче, чийто баща беше строител, довел семейството в София. Според учителката в основното голям успех било да я научат да чете и да пише на български в края на 4-ти клас. Важно е в какви условия е отраснала Ферай.

Във визитката се заяви като героиня от турски сериал. Сега виждаме, че следва учението на Писателката. Единственото, което знае е, че не иска да я третират като майка ѝ. Това все пак е добра начална позиция. На 23 е.

# 1 690
Стана ми интересно, коя е Лепа Брена , на която Дичето не иска да прилича и я потърсих в нета…..хм едната е на 64 години, другото твърди , че е 32…. без думи , направо паднах😀

Скрит текст:
] [/spoiler

# 1 691
E, все пак снимката на Лепа е от фотосесия и е бая обработена.

# 1 692
И какво е това тайнствено и ужасно нещо, което всички си мислите? Защо изобщо сте решили, че е нещо много ужасно, че чак не можете да го кажете? Тригодишно дете най-вероятно е преживяло неприятна медицинска манипулация.
Мислят си за сексуално посегателство над дете. И аз това си помислих първоначално. Но после като прочетох описанието от линка, мисля, че не е това. Смятам обаче, че е по-добре да се каже в прав текст тук, за да се има предвид от хората, че такива рискове има.
Ако Косара е казала повече и по-ясно нещата, не прави чест на продукцията, че са го оставили така недомислено. Дано да е просто драматизацията на Косара и този път бедните й изразни средства да са единственото негативно нещо в историята.
Хубаво е че на някои даже през акъла ви не минава, но, без нотка заяждане, имайте го предвид за децата и внуците си. Повечето такива неща стават от роднини и приятелски семейства.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 10:32 от Linda*kiss

# 1 693
На Дичето и с филтър и обработена пак и е по-зле😀

E, все пак снимката на Лепа е от фотосесия и е бая обработена.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 17:15 от Labubu8

# 1 694
Тя със сигурност имаше предвид по-ранните години на Лепа Брена. Тогава не е била толкова стилна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт