🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 498
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 695
Хубави черти има, гримът е в стил 80 те-90те ?!но то кой не е хубав в сравнение с нашия астралопитек…
Тя със сигурност имаше предвид по-ранните години на Лепа Брена. Тогава не е била толкова стилна.
Скрит текст:

# 1 696
Във визитката се заяви като героиня от турски сериал. Сега виждаме, че следва учението на Писателката. Единственото, което знае е, че не иска да я третират като майка ѝ. Това все пак е добра начална позиция. На 23 е.
Какво значи " на 23 е" ? Да не е на 13? Нормалният човек на тази възраст е завършил висшето си образование и започва да работи. Някои стават и родители. 23 е сериозна възраст, вече трябва да си се поосъзнал и да започваш да береш плодове от прекарано в обучение време. Тая кокошка е неуместно и непростимо инфантилна, повърхностна и безкрайно мързелива. Майка и вероятно изнемогва в Германия, а това недоразумение пилее трудно изкарани гастарбайтерски пари по кафета, процедурки и парцалки в очакване да се овеси на врата на следващ и по-заможен спонсор. Няма извинение за това поведение.Изобщо не е малка.Срам.

# 1 697
И какво е това тайнствено и ужасно нещо, което всички си мислите? Защо изобщо сте решили, че е нещо много ужасно, че чак не можете да го кажете? Тригодишно дете най-вероятно е преживяло неприятна медицинска манипулация.

Да бе....

Тя беше дълбоко разстроена.
Ти ще ревеш ли така че са те боднали по пръстчето...аз дори не ги помня...камо ли да ме разстройват до такава степен!!

# 1 698
Във визитката се заяви като героиня от турски сериал. Сега виждаме, че следва учението на Писателката. Единственото, което знае е, че не иска да я третират като майка ѝ. Това все пак е добра начална позиция. На 23 е.
Какво значи " на 23 е" Да не е на 13? Нормалния човек на тази възраст е завършил висшето си образование и започва да работи. Някои стават и родители. 23 е сериозна възраст, вече трябва да си се поосъзнал и да започваш да береш плодове от прекарано в обучение време. Тая кокошка е неуместно и непростимо инфантилна, повърхностна и безкрайно мързеливи. Майка и вероятно изнемогва в Германия, а това недоразумение пилее трудно изкарани гастарбайтерски пари по каменна, процедурки и парцалки в очакване да се овеси на врата на следващ и по-заможен спонсор. Срам.
Винаги съм си мислела, че позицията на бягане от нещо е по-неефективна от позицията на движение в посока нещо.

Кой какво и как в Германия вече не се наемам да коментирам. Това ми звучи като коментара на Анна Мария за отношенията между две сестри.

# 1 699
Исках да кажа, че не е редно да сравняваме момиче, отраснало в неандерталски условия с нашите деца. Не всеки има образовани родители.

# 1 700
Какво значи " на 23 е" ? Да не е на 13? Нормалният човек на тази възраст е завършил висшето си образование и започва да работи. Някои стават и родители. 23 е сериозна възраст, вече трябва да си се поосъзнал и да започваш да береш плодове от прекарано в обучение време. Тая кокошка е неуместно и непростимо инфантилна, повърхностна и безкрайно мързеливи. Майка и вероятно изнемогва в Германия, а това недоразумение пилее трудно изкарани гастарбайтерски пари по кафета, процедурки и парцалки в очакване да се овеси на врата на следващ и по-заможен спонсор. Срам.

Не е точно така. Има страшни инфантили, които доста по-късно съзряват и се осъзнават. Аз самата съм такава - чак, като минах 30 започнах бавно да осъзнавам на коя планета съм, нищо че на 26 станах майка за пръв път. Ферай е абсолютно същата - много сладка, много бъбрива и страшно инфантилна. Затова и се поддава на влиянието на Даниела - иска й се да бъде по-зряла. Обаче не може.

# 1 701
Даниела имаше предвид грима на младата Лепа Брена, който е твърде шарен и комичен от сегашна гледна точка.
С една дума - Мартин да не я гримира като клоун.

# 1 702
Да довърша за тая Ферай и да приключвам - майка и била тормозена. А тя какво прави - използва я за пари вместо да отиде да работи, за да я облекчи. Не, не я бие, използва да и плаща, за да лежи и очевидно не изпитва уважение и съжаление към майка си.

Lady Casiopeia, винаги има изключения, но това не променя нищо. Всички знаем кое е редно, а че има хора, които не могат или не искат, не променя факта, че на 23 си пълнолетен. По закон издръжка се дава докато учиш или навършиш 25, което се случи първо. Даже законодателят е преценил, че дори да си започнал обучението си по - късно, 25 е пределния срок, до който родителите трябва да те търпят. Но само в случай, че междувременно все пак учиш. Ако лежиш, задълженията им да те издържат приключват на 18.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 10:51 от NOmerci

# 1 703
Мартин е далтонист.

# 1 704
Май Диана наистина е тъпа. Злобна също.
Отговаряла за продуктово позициониране на продуктите??? Проучване на пазара?
Даже и няма нужда да проучва.
До сега щеше да има реклама с Ферай. Та тя стана символ за хапване луканка в България. На всеки ъгъл мемета, забавни коментари по всички социални мрежи, снимки......Хората свързват Ферай с луканката.
Но май доста се охарчиха в Ергенът, нямат допълнителен бюджет...разчитат на снимките от предаването да направят своето...или...Диана все пак е тъпа... четвърто няма.

# 1 705
Май Диана наистина е тъпа. Злобна също.
Отговаряла за продуктово позициониране на продуктите??? Проучване на пазара?
Даже и няма нужда да проучва.
До сега щеше да има реклама с Ферай. Та тя стана символ за хапване луканка в България. На всеки ъгъл мемета, забавни коментари по всички социални мрежи, снимки......Хората свързват Ферай с луканката.
Но май доста се охарчиха в Ергенът, нямат допълнителен бюджет...разчитат на снимките от предаването да направят своето...или...Диана все пак е тъпа... четвърто няма.
Че и не дебелее малката лисица хаха
Не знам дали е решение на Диана, но определено в надкаст тя ми се стори изключително заспала и не особено креативна. На нея все трябваше нещо да й се обяснява супер буквално, не го схваща от намек, не навързва неща. Доста е праволинейна и скучна. Само се хилоти и тресе.

# 1 706
Как кара кола тогава?

# 1 707
Дана на 32 много знае за Лепа Брена, манивели. Поне на 42 е.

# 1 708
  • София
Не мога да повярвам, че Даниела е на 32 години.

# 1 709
Чакалкаст с Анета, ако на някой му се гледа:
https://youtu.be/QZ8JK9DpSSs?si=FweZRH57fkZN3urO

Общи условия

Активация на акаунт