🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 378
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 815
Наистина подкастът с Ивет беше доста интересен, защото най-накрая имаше участничка, която си казва нещата открито и без да е политкоректна, изненада ме Ивет. Съжалявам, че Неделчо не присъства, защото той задава по-щекотливи въпроси и е по-обективен, докато Туджаров си го приемам за част от продукцията. Сигурна съм, че ще гостува и при Любо Жечев и там ще излязат още истини.

Много приятен и обективен обзор на сезона  направи  Ивет от личен ъгъл.
Зряло отношение към своето поведение, присъствие и очаквания, абсолютно честно и открито мнение за всяка участничка без злоба, просто като факт. Дори в неприятно резки ситуации с обичайно заподозрените булита, тя смекчи нюансите и ги оправдава с по-твърдия им характер.
Единствено доносът на Косара и отношението на Васил към него са я  разочаровали видимо.
Красиво момиче, интелигентен, спокоен изказ, малко в повече идват английските замествания на български думи, но като цяло много приятно впечатление остави в мен с това интервю.
Споделеното за Клаудия ме изненада, наистина доста неориентирано момиче, а и конформист при това, приемах я по-скоро като арт и бунтарка, но явно изначално е мек характер и пластичен под външно влияние.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 12:19 от проксима

# 1 816
Харесва ми Надкаста с Ивет, различни нюанси дава от дежурното “ами не искам да коментирам, те си знаят”, НО (не само към Ивет) какво е това цвъчкане до микрофона. Колкото успивен, спокоен глас има Ивет, толкова това примляскване с устни е супер дразнещо.
Ива беше още по-зле. И онази първата изгонена на Мартин/върнала розата заради мнимото гадже, която пък все едно беше прекосявала пустинята.

# 1 817

"Не говори с Росица, вика, защото тя ще излезе от тук с много лош имидж и ти ще си развалиш имиджа, a и взима екранно време"  Smiley
Това казва Клаудия на Ивет. Smiley
Абе, моме, аз не знам, с какъв имидж е Росица, ама вашия там, като гледам, не може да го хване скАлата Satisfied

Явно тези отворки си мислят, че зрителите сме лапнишарани и не можем да мислим сами или нямаме очи да видим дори от монтажа (който се опитва да ни дава уклон) кой какъв е всъщност.

Когато човек е токсичен, злобен, невъзпитан и елементарен, дори и Скорсезе да дойде от Холивуд да го режисира пак няма как да го изкара по-различен.

Малко са хората, които могат да "седят" в образ дълго време без той да се пропука, а тези пишман инфлуенсърки са много далеч от подобни сложни интерпретации.

Нека да ги солят по подкасти, не че има голямо значение за средите, към които са се устремили, но поне да не остават нещата скрити и напудрени.

# 1 818
  • София
Не мога да понасям Туджаров. До бива мазнене на продукцията, но неговото вече е нелепо. Ивет му обяснява, че без игри е скучно и повечето момичета нямат шанс - той ни обяснява колко НИ е интересни, че имат табла, на която гледахме как играят първите 20 епизода. Искам само Неделчо, след като Туджаров тотално си е затрил личното мнение.
Този дето вземаше интервюто на Ивет ли е Туджаров? Супер дразнещ глас, изказ... не разбирам защо е толкова известен в тази среда... Не знам кой е издържал час и 40мин...аз само 5мин и то само да чуя успокояващия тембър на Ивет.

# 1 819
На мен изключително неприятна ми е Косара. Любомира и Клаудия, са ми смотани и да, прави сте, че най-зле са облечени и гримирани те!
Много ми хареса едно изказване на Даниела, когато каза на Мартин, че иска да й покаже света, а не дискотеките. Тогава се сетих за Бранка и първата й среща в храма и слона и ето колко голяма разлика има в акъла при момичетата.
Данка е изключително нагла, с неоснователно самочувствие, но има друг мироглед и ясни амбиции. Използва хората, когато и както може, но по не ме дразни, колкото тъпата Косара. Нея като я гледам, все повече си мисля, че е осиновена.

# 1 820
,,Данка,, може всички други да ги купи и продаде както си стоят вкупом на пейките и диваните. Жени с детски акъл до една, начело с тарторките - големи на ръст но непораснали на ум

Другите ЦЯЛ живот ще са подметки на бъдещите си мъже, а Данка ще го направи улав избраника си който и да е той, а живота и с него ще бъде песен за нея - задоволена от всичко и обгрижвана. Точно такива хора успяват в живота. Но затова се иска много много ум, който много малко жени притежават

Ивет я мързи да говори в Надкаст, ергените щели да и обърнат внимание

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 12:50 от dsfds

# 1 821
Да пази господ от акълии, като Данка калпазнка . Такъв дзвер и на най-големия си враг не пожелавам

# 1 822
…..
Много ми хареса едно изказване на Даниела, когато каза на Мартин, че иска да й покаже света, а не дискотеките.
…………
Данка е изключително нагла, с неоснователно самочувствие, но има друг мироглед и ясни амбиции. Използва хората, когато и както може, но по не ме дразни, колкото тъпата Косара.
……

Причините според мен са мноооого по-тривиални, а не възвишен мироглед на Даниела😉 Като я видях в ретро автомобил от 50- те години да щрака с пръсти и да пее за някаква Стара каравана, ми стана още по- ясно:
Даниела е елементарна чалга баница, с 😉неоснователни претенции за френски милфьой🙃🤣😀.
Иска от Мартин да види света, защото току що е излязла от чалготеките и смята, че трябва да вдигне левъла, заради заветната цел- Мъж- портомоне, без претенции, достатъчно зает със сериозен бизнес, за да не ѝ досажда много. Щото батките от чалготеките, имат прекалено свободно време, но освен това са и много самовлюбени, та пари и инвестиции в жена са само временни.

Абсолютно еманципирано /все пак е на 32-33г./ чалга клише е Даниела. Като се започне от корекциите, хихикането, дори баналните фрази и теми, изпети с придихание…

Та толкова за възвишената Дама Данка- за следващ път да научи за “ колата без покрив”🤣/ това са нейни думи, доказващи колко е …амбициозна😉/,  поне Sunshine Reggae, може и без ямайския акцент, 😀че да заблуждава по- качествено.

# 1 823
Ивет не я съдя, че се опитваше да се прави на жената вамп белким нещо по-интересно се случи там ама то трябва да има и кой да приеме предизвикателството...а то..заспала работа. Явно няколко ролички са били резервирани за определени хора и дотам. А най-интересното са го рязали. Как е вързала дръжката на черешата, как Алекса я облизва..За сметка на това ни се пробутват тъпите срещи на нейно височество Косара с ВасЯта при които извръщаме глава от криндж. Сори за думата ама е много подходяща.
Туджарката май се издаде, че следващата при него ще е Роси. Каза "Роси като дойде СЕГА..." при което се усети и почна да замазва...

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 12:44 от pandorina

# 1 824
  • София
Роси е пътник - получи последна роза, но след като е в ЛА, на видео-връзка ли ще е под каста ?

# 1 825
Може да са хо снимали след като е излязла .

# 1 826
Определено им спестиха много интригуващи надпревари на девойките, каквито имаше за момичетата в трети сезон. И във физически план, а и в интелектуален, щеше да бъде оспорвано и забавно за тях, а още повече за зрителите.  И лидерките в групата можеха да бъдат изместени от първите места.
А то плажни волейболи, крикети, тъпизми, в които се открояваха само ергените , най-вече Мартин с вокално участие.
И тия непрекъснати запои...
Естествен хабитат за доста участници, за останалите пълна скука и лигавщини. А Виктор се открои като клоун с танци и странни движения в комплект с червеното си лице.

# 1 827
На мен Виктор ми е забавен как танцува , да кажем, че е колоритен 😂
Христос Воскресе ! Бъдете  щастливи и благословени .

# 1 828
Воистина воскресе!
Живи и здрави всички пишещи и четящи!
Господ и тази година ни спусна благоволението си с искрата на свещения огън, и даде нов шанс на всеки според същността си да се изявява и твори  опит чрез грешки.

# 1 829
Много и е по-високо нивото на Дичето от Богушево, , да -тя магазини иска да гледа по света- не музеи и култура. Едва завършила училище, с желание да си обогати знанията и културата-  шъ я обидиш.
Всичките са от един дол дренки.

На мен изключително неприятна ми е Косара. Любомира и Клаудия, са ми смотани и да, прави сте, че най-зле са облечени и гримирани те!
Много ми хареса едно изказване на Даниела, когато каза на Мартин, че иска да й покаже света, а не дискотеките. Тогава се сетих за Бранка и първата й среща в храма и слона и ето колко голяма разлика има в акъла при момичетата.
Данка е изключително нагла, с неоснователно самочувствие, но има друг мироглед и ясни амбиции. Използва хората, когато и както може, но по не ме дразни, колкото тъпата Косара. Нея като я гледам, все повече си мисля, че е осиновена.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 15:43 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт