🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 332
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 830
Мартина ми писна с тази отегчена и злобна физиномия .

# 1 831
Мартина обаче е много социална. Много лесно се вписва в социума и веднага заема лидерски позиции сред себеподобните. Ако Роси ...или Брана (не знам коя от двете е по-зле) е на единия полюс то Мартина е на другия. И то без да е тартор. Каквато е АМ.

# 1 832
  • София
Може да са хо снимали след като е излязла .
Не, снимат ги, след като излъчат обезрозяването😉 Когато излезе първата сестра, Александра беше зад кадър.

# 1 833
Гледах снимките на Косара във ФБ. Много красиво момиче, перфектен подчертаващ грим, открояваща се визия от всички останали и не мога да се начудя на контраста, който присъства в нея като  външно и вътрешно съдържание.
Тя трябва само да мълчи, защото цялата ѝ магия изчезва с първата дума и действие.
Като Пепеляшка, на която удря часовникът в полунощ, и рокля, и каляска, и чисто лице изчезват яко дим...
Какъв дисонанс между ФБ излъчване, и това което видяхме на живо.

# 1 834
Косара в инста е като моделирана от AI. Напълнила си е гърдите, смалила е ханша, изтънила е лицето.. Е нали се гордееше с естествената си красота! Така и баба знае. Всъщност не знае, ами е смешно.

# 1 835
  • София
Попаднах на едно скорошно интервю на Евгени / Ерген2/- декември 2024, в което казва, че с Валерия им било много трудно да не се показват заедно 2 месеца, докато не свърши Ергенът.
Скрит текст:
Друго интересно - на няколко пъти задаваните въпроси от водещата за сегашният им статус, не отговори пряко. Само каза, че в гардероба му има повече нейни дрехи, отколкото негови 🤔

# 1 836
Гледах снимките на Косара във ФБ. Много красиво момиче, перфектен подчертаващ грим, открояваща се визия от всички останали и не мога да се начудя на контраста, който присъства в нея като  външно и вътрешно съдържание.
Тя трябва само да мълчи, защото цялата ѝ магия изчезва с първата дума и действие.
Като Пепеляшка, на която удря часовникът в полунощ, и рокля, и каляска, и чисто лице изчезват яко дим...

Много са като Косара - красиво а вътре кухо та дрънка, стига човек само да излезе от тях навън

Простата жена може да убие желанието и на най - големия си ухажор и да го направи свой враг. Две приказки не може да каже, ако не са клюка. Не всичко е само красота и красиви дрехи. Като и видях снимките в Инстаграм не можах да я позная - нищо общо с Косара в Ергенът

Не става само с ядене, иска се и акъл

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 14:15 от dsfds

# 1 837
  • Sofia
Има надкаст и с Алекса: https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/nadcast/nadkast-s-aleksa-n … zvan-kontrol.html
Не ми беше позната от предходни тв програми, но в Ергенът имаше някакво предизвикателно излъчване и в комбинация със силно загрозено тяло с татуировки, не ми беше приятна. В този подкаст се държи що-годе нормално, изглежда доста по-добре и като говореше за момичетата, момичетата, не изглеждаше така враждебна и агресивна като в предаването.
Нищо ново особено не каза, което не бяхме видели, усетили и дискутирали, освен че с тактика разкрещяване срещу опитите на АМ и сие им е хванала страха да не я превръщат в жертва като Роси.
За облизването - каза, че била много пияна и нищо не си спомняла, а че Ивет й е казала за случката на другия ден. Освен това, даде ясно да се разбере, че е бисексуална, което вие вероятно знаете от други предавания.

# 1 838
На мен ми е приятен разговора между Ивет и Туджаров. Дори мисля, че върви известна свалка между тях. Има привличане. Той определено води по - леко и готино от винаги отегчения Неделчо. А тя в това интервю определено ми е по - симпатична от колкото участието и в Ергена. Каза някои важни неща особено за измисления конфликт и отношение към Роси. Защото и за мен това беше по - скоро желанието на някои момичета да им се обърне повече ефирно внимание. Съвпада и оценката и на Косара с моята. Като цяло Ивет беше деликатна, но с реалистичен, сравнително обективен анализ на характерите в шоуто.
И да вметна - номера с черешовата дръжка е култов момент от Туин Пийкс - гениалния сериал на Дейвид Линч. Героинята на Шерилин Фен прави този номер и той е известен почти толкова, колкото еротичните сцени в Девет седмици и половина.  И не мисля, че Ивет се справи лошо с демонстрацията в предаването. Не разбирам нападателността към нея относно това действие. Напротив беше забавно и сладко провокативно. Но уви - няма мъже които да го разберат, а на останалите женки им липсва култура от къде идва.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 14:46 от Tilda.M.

# 1 839
Разбира се, че Данка е тъпо парче. Няма образование, няма сериозна работа, иска само да паразитира. Не я надценявам, но ми е в пъти по атрактивна да я гледам нея, отколкото Козара, АМ или Мартина. Тази година, всички Ергени избраха най-мразените от зрителите моми.  Съвсем нормално и самите ергени, олекнаха много. Като излязат навън, ще има да чистят имидж, дъъъъълго време.

# 1 840
Въобще не ми е приятен разговорът между Ивет и Туджаров. Виждам я от една по-интересна страна, защото във формата изглеждаше като луда, или кукувица.
Тук си говори и дори пуска по някой лаф.
Но, използва прекалено много чуждици докато говори и това е меко казано отвратително. Ако се смята за интересна така, не е .
Когато говори също така, не артикулира добре и половината от думите ги насмита и не се чуват. Не знам, кофти впечатление ми направи с тези чуждици.

# 1 841
Гледах снимките на Косара във ФБ. Много красиво момиче, перфектен подчертаващ грим, открояваща се визия от всички останали и не мога да се начудя на контраста, който присъства в нея като  външно и вътрешно съдържание.
Обърна ли внимание на последната ѝ публикация в инста с някакъв гивауей за процедура, как изоообщо не говори на диалект и дори не и меко. Скрита лимонка е Косара и не разбирам защо си избра тази роля... Но ще разберем. Няма да я изпуснат, твърде е атрактивна, за да изпадне в забвение.

# 1 842
Ивет много напомня на тази японска актриса с орловия нос. Чиаки Курияма
Скрит текст:
[/spoiler

# 1 843
Обърна ли внимание на последната ѝ публикация в инста с някакъв гивауей за процедура, как изоообщо не говори на диалект и дори не и меко. Скрита лимонка е Косара и не разбирам защо си избра тази роля... Но ще разберем. Няма да я изпуснат, твърде е атрактивна, за да изпадне в забвение.
Всеки може да си обере акцента за няколко секунди във видео, особено след няколко тейка. Аз съм от Варна, мякам средно, не съм краен случай като Ферай или Косара, но  за подобни кратки изяви мога да направя импресия на Силвия Лулчева Grinning  В предаването ги снимат постоянно, те забравят за камерата и си пляскат както дойде.

# 1 844
Косара се е снимала в главната роля в чалга клипа на песента Перфектна на Антонио, не знам дали е коментирано. Там е по-слаба и със силикона.

Общи условия

Активация на акаунт