🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 332
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 845
Колко сме различни хората. На мен Ферай хич не ми харесва визуално, асоциирам я с коза. А Косара ми е симпатична като визия.

# 1 846
Ох, срещнах този колаж във ФБ преди малко, имаше и реална снимка, от която са направени тези ... не знам как се казва... cartoon-изирани снимки, но не я копирах?
Скрит текст:

# 1 847
Защо тогава така ни мъчи?
Глава ме заболява докато се опитвам да и разбера. Много пъти го връщам и на края пак не и разбирам!

Quote от DiaMia
Обърна ли внимание на последната ѝ публикация в инста с някакъв гивауей за процедура, как изоообщо не говори на диалект и дори не и меко. Скрита лимонка е Косара и не разбирам защо си избра тази роля... Но ще разберем. Няма да я изпуснат, твърде е атрактивна, за да изпадне в забвение.
[/quote]

# 1 848
  • Sofia
Ох, срещнах този колаж във ФБ преди малко, имаше и реална снимка, от която са направени тези ... не знам как се казва... cartoon-изирани снимки, но не я копирах?
Скрит текст:
Ха ха! 😂😂 Данка е 1:1, а другата Любка ли е?

# 1 849
Ферай си вее с ветрило, но дали е тя на карикатурата. Носът е нейния.
А какъв е този номер с дръжката на черешата от Туин Пийкс?

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 12:44 от anra

# 1 850
Ето снимката
Скрит текст:

# 1 851
  • София

А какъв е този номер с дръжката на черешата от Туин Пийкс?
С език да направи фльонга- възел на дръжката 😂 Имам колежка, която може 😉

# 1 852
Мартина е качила своя снимка с Джия. Абе, да няма някакъв клуб на гаджетата на Динев? 😁

# 1 853
Доколкото си спомням обясненията му, връзката е била в криза и пръстенът е бил един вид опит за спасяването й. Обещание, че ще направи всичко възможно. Типично по викторски Simple Smile
Връзката е в криза, а той предлага брак? Много лоша идея. Но да, типично в негов стил.

Когато правеше масаж на Любомира, каза че за първи път докосва жена.Е как няма да е в криза връзката му.Освен ако пръстена не е бил за жена.Не знам дали уточниха пола, когато говориха за пръстена😜🤣

# 1 854
Аз се чудя на продуцентите, вкарват Бранка, която Виктор харесва много. Представете си следният сценарии Виктор с Бранка, Мартин с Даниела от ден едно. Какво щяхме да гледаме, то сега е скучно, много недомислено. Колко и зрителите да казват че искат да гледат любов, толкова искат и интрига. История тип пепеляшка, не как някакви средностатистически хора се влюбват.

# 1 855
Виктор си беше набелязал 2 момичета - не само Бранка. Втората обаче отказа розата. Може би продуцентите са искали да си гарантират поне един щастлив завършек… Откъде да знаят, че тя е такава. 😁

Според мен са очаквали историята на Виктор и Бранка да е романтична, а Мартин да е плейбой и накрая да си тръгне с 2-3. 😁

# 1 856
Косара се е снимала в главната роля в чалга клипа на песента Перфектна на Антонио, не знам дали е коментирано. Там е по-слаба и със силикона.
Сега си пуснах клипа без звук - нищо перфектно няма в лице Косара там. Тези сами ли си плащат, за да участват в подобни клипове? Rolling Eyes

Още нещо за Косара - в спойлерната тема пишеше, че Косара била постоянно на инжекции за меланин в предаването, за да поддържа перфектен тен. Не помня в каква връзка наскоро попаднах на информация, че такива препарати, като например Melanotan, могат да доведат до проблеми с щитовидната жлеза, особено при продължителна употреба. Веднага се сетих за дебелата ѝ издадена гуша.

# 1 857
Още нещо за Косара - в спойлерната тема пишеше, че Косара била постоянно на инжекции за меланин в предаването, за да поддържа перфектен тен. Не помня в каква връзка наскоро попаднах на информация, че такива препарати, като например Melanotan, могат да доведат до проблеми с щитовидната жлеза, особено при продължителна употреба. Веднага се сетих за дебелата ѝ издадена гуша.
Играе си със здравето си. Меланотан все още не е одобрен за употреба от нито една медицинска комисия / институция.

# 1 858
  • София
Много вълнения и догадки влагате в тоя пръстен. Кой знае каква измислица е това. Може и да е замислено да се покаже нещо по-така от 25-годишния му живот. Аз лично я подминах тази глупост и я забравих, докато не почнахте да я развивате тука.

# 1 859
  • София
Това с инжекциите не го вярвам - не е толкова тъпа. Тя има матова кожа, която лесно потъмнява. Има си и солариуми, не толкова вредни, ако ги ползваш разумно 😉

Общи условия

Активация на акаунт