🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 401
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 785
Лично на мен ми допадат тоалетите на Косара.

Перфектни са в сравнение с тези на Любомира,която като гледам се облича най-евтино и семпло и всичко й стои като на закачалка ...
Ферай има ли ринопластика или носа й е заводска сиврия?

Най-ужасно се облича Клаудия за мен, едни ужасни роклета, все с едни грозни чехлички, като манекен на Бурда, толкова нафталинено …

# 1 786
  • София
Затова ми харесва предаването, защото е много добра извадка на това,  което се случва в реалния живот сред група млади момичета/жени, които са събрани да прекарват време заедно по някаква причина - училище, лагер, работа. Булита, изолиране, клюки, приятелства, приемане, отхвърляне, от всичко има. Някои играят роля, други са естествени донякъде.

# 1 787
Аз днес изгледах епизода от четвъртък  - еми от няколко епизода насам Виктор не ме дразни изобщо, а постъпката му да каже на Люба, че има тръпка към друга беше много достойна. Имам такава случка и някак се припознах.
Даниела ми хареса с въз късата рокличка и грима. Мартин, ако не е закачливият характер и лекотата, с която общува трудно да му вържат толкова мацки. Мартина много пошла.

# 1 788
  • Вестерос
Ми няма значение драмата на Косара .... .трябва да има ли?
Мислех че тук си нищим и клюкарим шоОто...
Или пак на Даниела да се върнем....но и тогава имаше недоволни какво се обсъждало...
Последно?
Ай всеки да си пише да каквото иска и по-малко наклон да давате...става ли...

Какво значение има драмата на Косара?
Задаване на въпрос се нарича, не наклон. Хайде да не търсим под вола теле!

# 1 789
Нищо общо няма бабата на Косара с майката като черти. Очите й не са кръгли, а скулите високи азиатски тип, носът, устата са си точно като на Косара. Като си рисувал 5 години черепи, очи, носове и живи модели можеш да го видиш.

# 1 790
Ивет яко нахейти Васил, Виктор, Ана Мария, Косара, Бранимира, Любомира

# 1 791
Като Данка - я срещне човек един-два пътЕ през живота си, я - не срещне.

Но булита - колкото щеш. Нахални, оядени, самодоволни и подкрепящи се.

И все пак борим Данките упорито Grinning

# 1 792
Нищо общо няма бабата на Косара с майката като черти. Очите й не са кръгли, а скулите високи азиатски тип, носът, устата са си точно като на Косара. Като си рисувал 5 години черепи, очи, носове и живи модели можеш да го видиш.
Майката и бабата са 1:1 на различни възрасти и с различни прически. Нищо общо с тях няма Косара. Големи специалисти! Аз на очите си ли да вярвам или на рисували не знам си колко време?! 😆

# 1 793
Аз не виждам какво странно има, че Даниела е в по-добро настроение около Мартин , те си имат закачка , разсмива я той.

# 1 794
Препоръчвам този Надкаст с Ивет. Интересни неща са се случвали зад кадър.

"Не говори с Росица, вика, защото тя ще излезе от тук с много лош имидж и ти ще си развалиш имиджа, a и взима екранно време"  Smiley
Това казва Клаудия на Ивет. Smiley
Абе, моме, аз не знам, с какъв имидж е Росица, ама вашия там, като гледам, не може да го хване скАлата Satisfied

Направо не вярвах, че на едно и също място, по едно и също време, може да се събере такова количество големи  бели птици, ама не лебеди Satisfied

# 1 795
Най-ужасно се облича Клаудия за мен, едни ужасни роклета, все с едни грозни чехлички, като манекен на Бурда, толкова нафталинено …
Как Бурда!? Клаудия си е като тийн конфекцията във всеки мол и празничната серия на Forever 21. Вечерта е с дрехи за подрастващи, а през деня е с йога-мързеливата домакиня и прическа “търкам пода”.

# 1 796
Клауддия да си боядиса косата като хората, че през цялото и екранно време я гледаме с тая плоскубана косица. Вместо да мисли за останалите.

# 1 797
Като Данка - я срещне човек един-два пътЕ през живота си, я - не срещне.

Но булита - колкото щеш. Нахални, оядени, самодоволни и подкрепящи се.

И все пак борим Данките упорито Grinning
Защото някои си пазят “амбициозните” мъже от Данките уж …
Обаче невъзпитаните нахални комплексарки като Злюба и сие са много повече и доста пречат.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 09:36 от Linda*kiss

# 1 798
Тази седмица не можах да гледам...
Но разбирам, че Ивет си е тръгнала. Може ли някой да каже каква среща е имала Роси и защо Люба казва, че е приключила с Виктор?

# 1 799
Не мога да понасям Туджаров. До бива мазнене на продукцията, но неговото вече е нелепо. Ивет му обяснява, че без игри е скучно и повечето момичета нямат шанс - той ни обяснява колко НИ е интересни, че имат табла, на която гледахме как играят първите 20 епизода. Искам само Неделчо, след като Туджаров тотално си е затрил личното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт