🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 401
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 665
Гледам на запис и още съм на епизода от сряда. Виктор наричайки Марти Даниела след играта им, на общата среща, направо с глас се смях 😀 и Мартин - с такива приятели врагове не ти трябват 😄😄😄
Виктор - Брана се разкрива бавно като костенурка, но това ми харесва… омфг 😅

Иначе Васил и Косара са ми адското мъчение, едва ги гледам 😒

# 1 666
  • Stockholm
Според мен Косара всъщност се притеснява на срещите с бат Васко, а и той също.

# 1 667
Не мисля, че Косара се притеснява от каквото и да е. На нея просто ѝ се печели, дрънкат ѝ се популистки приказки, хваща ѝ се тен и ѝ е през ''предните гърди'' за бат Васко.

# 1 668
Според мен Косара всъщност се притеснява на срещите с бат Васко, а и той също.

Тя го раздава ледена кралица, обаче бат Васко като я награби и й се спихна самочувствието. Установи, че никого не може да подведе и няма как хем да е ледена кралица, хем да мачка кревата с някого. За съжаление ще трябва да избира и ако избере първото, още от сега да си взима котки. Relieved

# 1 669
Някой спомена, че се съмнява това да е родната майка на Косара. Върнете си видео съобщението, но не го гледайте и все едно ще чуете, че говори Косара. Имат същия тембър, шъшкане и специфично изговаряне на някои звукове и диалекта. Още като я чух и нямах съмнение чия майка е това.

# 1 670
Аз бях. Майката е с големи и отворени очи. Косара е с цепки. За мен прилика няма .
А това за говора не го приимам за довод...  просто говорят на един диалект. Толкоз. Нищо не доказва освен че живеят на едно място където се говори така.
Аз не говоря нито като сестра ми .. нито като майка ми.
Иииии..тъй и не стана ясно каква е великата драма която я е застигнала на 3 годинки.

# 1 671
Момичетата приличат в много случаи на бащите си. Аз също, но пък гласът ми е едно към едно с майка ми. Даже често ни бъркат по телефона. Нямам съмнения, че това е майката на Косара. Между впрочем тя е много хубава жена.

# 1 672
  • Вестерос
Перфектни са.
Следващо?

Какво значение има драмата на Косара?

# 1 673
Ми няма значение драмата на Косара .... .трябва да има ли?
Мислех че тук си нищим и клюкарим шоОто...
Или пак на Даниела да се върнем....но и тогава имаше недоволни какво се обсъждало...
Последно?
Ай всеки да си пише да каквото иска и по-малко наклон да давате...става ли...

Какво значение има драмата на Косара?

# 1 674
Аз нещо за Мартин да кажа, което ми прави впечатление и което не харесвам в мъжете грам. Той е клюкар и се вълнува от интриги. Вярно, че е в такъв формат, но при него е видимо - той е ухилен и развълнуван като обсъжда чуждите драми, вре си носа тук и там, може да обсъжда дълго случващото се с една усмивка сякаш открива някаква голяма, любопитна тайна.  Много женска страна му е това, не съм забелязала досега друг ерген да е толкова вътре в случващото се. Обича да режисира и да задава тон, но по един нездрав начин като че ли.

# 1 675
Аз пък още чакам Косара да разясни как прави мъжете милионери за година и защо тя самата все още не е милионер. Вече после ще я направим министър на финансите (като преди това мине логопед, за да я разбират останалите членове на кабинета).

# 1 676
Като в стария виц, Виви. Всяка жена може да направи от мъжа си милионер… Ако преди това е бил милиардер.

# 1 677
RoseofVersailles...и ти като Бранимира...кво каза, едно нищо... не ти се разбра грам мисълта. ...блабла бла..ама такова ма не точно...Rolling Eyes wtf??

Това с драмата като е била на 3 наистина се радвам, че не го ровят, че от малкото, което спомена, мисля, че подразбрах и наистина не е нужно да се бута в такива травми. Дано не съм го разбрала правилно.

Когато четоха писмата си помислих, че е загубила майка си.

А това че баща й е загубил дете - от предишен брак явно?
Не знам дали правилно го разбрах и чух, но се спомена нещо за възрастен човек на който вярваш а той... нещо такова, което на едни много ужасни мисли ме наведе... Дано не е това и наистина да не съм разбрала правилно. И все пак се радвам, че не тръгнаха да цоцат тая тема, че предишния продуцент нямаше да я изпусне.

А за победителят реално не е ли Теа, не Наум - за разлика от него, тя дори не стъпа в тоя змиярник, нито се води на каква да е работа.

Това, че баща ѝ е загубил дете мисля, че не е това, за което бе писала в писмото. Чуйте думите и вижте реакцията ѝ.

https://ladyzone.bg/ergenat/sezon-2025/pismo-na-kosara-v-ergenat … oljana-video.html

Аз си помислих същото като дамата. И става дума за най-гадното и гнусно нещо, което някой може да причини на дете. Не искам да го пиша директно.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 03:25 от holly_mac

# 1 678
  • България
И аз разбрах писмото на Косара първосигнално като holly_mac, но нека мислим, че не е най-лошото. В този момент Косара ми се стори искрена както никога.

# 1 679
Записали са я в детска градина, били са ѝ B12 в продължение на 10 дни в дупето, казали са ѝ, че ще има братче – варианти много.

Общи условия

Активация на акаунт