🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 431
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 650
Нищо чудно след време да се появи записът. Както беше с партито от първи сезон, в което Венета се опипваше и операторчето се обаждаше.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:32 от Lilly_85

# 1 651
Нищо чудно след време да се появи записът. Както беше с партито от първи сезон, в което Венета се опипваше и операторчето се обаждаше.
Това пък откъде се е появило? Как съм го изпуснала?

# 1 652
Аз толкова тъпи мъже не познавам, че да се хванат с Ферай. Пък познавам такива с доста въпросителен вкус за жени. Grinning

# 1 653
Аз толкова тъпи мъже не познавам, че да се хванат с Ферай. Пък познавам такива с доста въпросителен вкус за жени. Grinning
Никога не подценявай човешката глупост. 😁

# 1 654
Ферай е като нахален комар.
Идва ти да го пляснеш, че не спира да жужи, но знаеш, че е пълен с кръв, защото се е наял и ще се размаже грозно.

# 1 655
Защо си мислите, че Васил каза, че се разбират само с поглед? Намекна ѝ да мълчи и да хубавее, но тя не схвана. 😁

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 22:06 от Lilly_85

# 1 656
Кефи ме Ферай! И между другото може да извлече най-много дивиденти от семплото си участие,а именно:

Страхотно тяло ,визия и компания за човек без претенции-не натоварва и е искрена
Младичка ,без кой знае какви  претенции и тамън за човек ,който да я води в семейния живот
Води се,не е толкова претенциозна,малко подаръчета,внимание и 1-2 деца и си е семейната послушана
При добро желание и амбиции от двете страни може да се развива доста

Радва се на луканка и салам ,т.е оценява малките неша на ежедневна база
Няма злоба в нея,ако не й дуднат допълнително,мозъкът й няма да произведе нищо лошо

А, извън суперлативите, които сте написали, за какво ще си говорят с тази така симпатична девойка ? Не виждам, дори и наченък на някакъв елемтерен разговор помежду им, Васил или който и да е било. Тя , едно изречение не може да построи и да проведе разговор. Да, за всичко, което сте написали съм съгласна. А къде остават разговорите, споделянето, съветите, които един мъж би поискал от спътницата до себе си ?

# 1 657
  • # супернатурална #
Даа, Ферай е като бял лист-зависи на какъв писател ще попадне. Само дано не е някой гадняр.
Мартин беше рефер, защото си го "взе". Има лидерски качества, вероятно и нужната харизма. Интересни ще са ми на обща среща Мартин с Даниела и Мартина. В началото двете си бяха близки, имаше закачки и приятелски хумор между двете, но АМ и Силвия настроиха Мартина срещу Даниела. Даже не знам дали не е Силвия причината, изведнъж от оплакваща се от булито АМ се превърна в най-добрата и приятелка.

# 1 658
А, извън суперлативите, които сте написали, за какво ще си говорят с тази така симпатична девойка ? Не виждам, дори и наченък на някакъв елемтерен разговор помежду им, Васил или който и да е било.
Не стига, че трудно ѝ се разбира… Но дори да ѝ се, се оказва, че е глупост. Принципно разбирам всякакви диалекти и акценти, нищо не ме затруднява… Но ФераРито така плямпа - не стига, че е с акцент, но и бързо. На моменти цели изречения не мога да ѝ схвана.

Преди малко е качила това в Инстаграм. По-подходящо е за обява в Ало.бг, отколкото за стори. 🙄
Скрит текст:

# 1 659
  • Out of the Mix
Изказал съм си мнението за Ферай, но тя не осъзнава, че пътя, по който е поела е на зависима от мъж жена, а именно дерибей и слугиня.

Една жена много лесно може да бъде манипулирана и държана с пари, това само може лоша шега да й изиграе за в бъдеще. Още по тежко би й било раждайки млада, неосигурена, без образование и ден трудов стаж. Не знам родителите й какви са, що са, но такива са ми впечатленията.

Докато е младичка може да кокетничи, после...

Мисълта ми е, че сега точно й е моментът да се осъзнае и хване в ръце, ако ли не това да разчита, че ще хване богаташа и всичко ще е рози, е много наивно.

А пък интелигентен мъж с нея няма какво да си каже, аз ще затъпея покрай нея, и ще ме вкарва все в някакви драми, и ще трябва да ходя след нея да й оправям бакиите, не от друго, а от тъпота и глупост. Не знам кой би имал такива нерви.

Да се хваща нещо да учи, да се ограмотява, специализира...

Но пък и такива жени има, приказката за влака и пътниците...

# 1 660
Естествено, че това е майка ѝ, 100 пъти натърти какво задружно семейство, вие пък много фантазирате. Grinning

Въобще не мисля, че историята е толкова драматична, тя и фалитите на баща си разказва като края на света.
Тогава може и за задружното и розовото да е преувеличила.
А и по принцип се натъртва нещо 100 пъти или за да се манипулира отсрещната страна, или за да се убеди сам човек. Никаква гаранция дали е вярно.

# 1 661
Кефи ме Ферай! И между другото може да извлече най-много дивиденти от семплото си участие,а именно:

Страхотно тяло ,визия и компания за човек без претенции-не натоварва и е искрена
Младичка ,без кой знае какви  претенции и тамън за човек ,който да я води в семейния живот
Води се,не е толкова претенциозна,малко подаръчета,внимание и 1-2 деца и си е семейната послушана
При добро желание и амбиции от двете страни може да се развива доста

Радва се на луканка и салам ,т.е оценява малките неша на ежедневна база
Няма злоба в нея,ако не й дуднат допълнително,мозъкът й няма да произведе нищо лошо

Следя с интерес образа и й желая много щастие и късмет Hug
Аз нея я виждам с дългосрочен договор като рекламно лице на Орехите. Определено успя да си монетизира участието.

# 1 662
Аз пък не мисля, че Ферай е глупава. Тя е спонтанна и говори бързо, но умее и да "чува" чрез бърборенето си. Няма и дано да не си пришие фантасмагоричните вярвания на пишман-менторката си Даца.
На Даца поне едно нещо от проповедите й мога да валидирам и това е, че жената трябва сама да се уважава и да не позволява мъжът да я подценява и да я разиграва.
Самата Даца не е върха на интелигентността в предаването - тя не вижда по-далеч от носа си. Говори правилно и с приятен глас, не истерясва и до там.

# 1 663
Аз нея я виждам с дългосрочен договор като рекламно лице на Орехите. Определено успя да си монетизира участието.
Тц. Диана е тим Мартина - ще я резне на кастинга. 😁

# 1 664
Много е глупава Ферай. Нищо лично, но....
Там нещата ти идват от съжаление чак.

Общи условия

Активация на акаунт