🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 512
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 635
Това за бащата е, според мен, защото по нашите ширини битува вярването, че детето е подарък за бащата, ще кажеш друга причина да родиш няма. Като започнат с тия постове…

# 1 636
Кое не разбрахте? Косара е дар за баща й, дар за света, зачената е на Малдивите, може да направи от всеки мъж милионер и е спИциална, 100 процента натурална. Joy
И само тя знае какво може да даде на мъжа до себе си, нещо уникално, разбира се - велика и неподозирана мистерия:)

# 1 637
Втори брак му е майката на Косара, 100% - в предния си брак е имал загубата на “дъщеря”, както се изрази Косара.
Дар божи е била за него, това е сигурно и съвсем нормално, ама тя е решила категорично, че това важи за целия свят 😁
Е, как?! Нормалните хора се будим и си лягаме с мисълта за Косара, но вие от простолюдието няма как да разберете що е класа, що е стил. 😁

# 1 638
Сега ми попадна статия, не знам дали сте я коментирали, където пише следното:
„Връзката им продължи само 10 дни. Тогава Даниела му каза, че го зарязва, и двамата приключват. Мартин не можеше да повярва, че му се случва. Опитваше да се свърже с Даниела, но тя вече се беше събрала с бившето си гадже“, разкриват хора, близки до двамата...
„Много тежко го прие. За хората около него е изненада, че толкова много страда. Макар да осъзна, че вероятно Даниела го е използвала, за да напише втората си книга, му е тежко от раздялата“, споделят още източниците.
Опитите на Мартин да възобнови контакт с Мартина също остават без успех – красавицата не откликва на поканите му.

Ето статията -
Струва ми се логично така да са се случили нещата, но се учудвам на това, че изкарват Мартин здраво хлътнал. Някак все ми се струваше режисирана тази близост между двамата.

# 1 639
Звучи логично, но няма как да повярвам, при положение, че втората част от статията е напълно грешна. Даниела не беше на Малдивите с гадже, а с приятелка (инфлуенсърката Вероника Михнева).

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 23:48 от Lilly_85

# 1 640
Тя Вероника Михнева нямаше ли и тя снимка с тая рокличка, с която беше Даниела? Пък най-малко вероятно в цялата история е Мартин да тръгне да търси Мартина, след като Даниела го отсвири. Едно време пишеха подобни статии за Евгени и Елена, пък и за Сашка ги четохме...

# 1 641
Роклето на Дана беше сладичко, но да излизам на обедно кафенце с него. Някъде из Крапец.
С най-красива рокля беше Синтия вечерта, червената на Александра също.

# 1 642
  • София
След вчерашния епизод:

Даниела и Мартин - през целия коктейл си се държаха, като официална двойка. Добре - харесват се, вече официално са си заедно. Обаче интересен разговор проведоха на дивана, но тъй като още са с розовите очила, най-вероятно нито един от двамата не осъзна какво му казва другия. Мартин каза на Даниела, че почивки много рядко ще вижда, а почивка сама - директно да забрави за това. Плюс, че масажи само от жени. Демек си показа, че е токсичен, обсебващ и ревнив, и Даниелка ще трябва да спре да прави доста неща, които харесва. Даниелка пък си му каза, че тя иска да пътува, иска масажи и няма да обикаля с него само по заведенията, а иска и почивки. Въпросът е кой от двамата ще надделее, ако случайно останат заедно след предаването. Аз залагам на Мартин, но за кратко. Даниела не вярвам да издържи дълго на това. Освен, ако бързо не я върже с някое бебе.
Абсолютно 👍🏻
Двамата нямат нищо общо. Тук, в Ергенът, си пасват най-добре, но в реалния живот - неее.
Дани не си пада по чалготеките, Мартин не обича да пътува… Каквито и компромиси да правят, не могат да се доближат 😉

Аз не харесвам Даниела нито физически, нито ментално - интересна ми беше играта й. Но колкото повече гледах, ми се струва, че Д. Или си е самодостатъчна, или е мъжемразка, или има някаква травма и си е издигнала не сени, а защитни крепости. Всичките и претенции, които поставя веднага на масата, имат за цел над 50% от мъжете да побегнат с  300 още на първата среща. Останалите след 2,3 срещи. Ако остане 1%, може да го допусне по-близо 😉

# 1 643
Не съм гледала още последните два епизода, прочетох в темата какво е стамало, мерси.

От обсъденото в темата:
На външен вид ми харесват най-много Синтия, Ива и Ивет.
Ферай не я намирам за красива, чак мигам като прочета такова нещо в темата. Различни сме наитина.

За Роси мисля, че умее добре да говори, но и идва енергия да се изкаже само като е ядосана, иначе не довършва, смрънква, съгласява се.

Ръчно изработен пръстен много ще ме зарадва, ако не е твърде в разрез с вкуса ми, т.е. ако е подохящ що годе. Но зависи как са били отношенията.

Чакам Надкат с Ивет, че Туджаров каза, че била много умна и много схващала нещата, да видим какво е имал предвид.

# 1 644
Дали не си пада по чалготеките Даниела... ''Стара каравана'... Щеше да е топ да се беше изцепила с нещо на Емануела Grinning

# 1 645
Плюс това всеки уикенд качва стори от някоя дискотека.

# 1 646
  • гр.Пловдив
Кефи ме Ферай! И между другото може да извлече най-много дивиденти от семплото си участие,а именно:

Страхотно тяло ,визия и компания за човек без претенции-не натоварва и е искрена
Младичка ,без кой знае какви  амбиции и тамън за човек ,който да я ръководи в семейния живот
Води се,не е хич взискателна,малко подаръчета,внимание и 1-2 деца и си е семейната послушана
При добро желание,подкрепа и амбиции от двете страни може да се развива доста

Радва се на луканка и салам ,т.е оценява малките неша на ежедневна база
Няма злоба в нея,ако не й дуднат допълнително,мозъкът й няма да произведе нищо лошо

Следя с интерес образа и й желая много щастие и късмет Hug

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 07:36 от teddynm

# 1 647
  • България
Мен ми харесват Даниела и Мартин като двойка, защото са единствените там с дар слово и имат какво да кажат. Предпочитам да гледам Даниела отколкото всичките от отбор Мартин, Васил и Виктор. Срещата с шопинга беше пийк смехория. Вчера на коктейла пак ми бяха забавни.

Защо Мартин беше рефер на волейбола? Защото единствен той има какво да каже и да не заспим. Представете си Виктор и Васил в същата роля.

Мартина и АМ изглеждаха ужасно с тези бюстове на плажа, аха, аха, да изскочи нещо.

Волейболът изяде 50 минути, очевидна творческа немощ.

Виктор и драмите с Любомира и Бранимира ги проспах, както винаги бяха скучни.

Продукцията не поясни коя с коя се е пипала, облизвала или каквото е станало. Бих съставила един епизод и бих разпитала трите какво точно са правили и бих ги накарала да пресъздадат заливането на Ивет, защото този сезон няма никакъв контент и компромат. Алекса могат да преместят от мома като 4-ти мераклия. Grinning Grinning

Ферай, Косара, Брана, Мартина, Люба са с болезнено липсващо сиво вещество, разбирам защо Данка лесно ги доминира.

# 1 648
Продукцията не поясни коя с коя се е пипала, облизвала или каквото е станало. Бих съставила един епизод и бих разпитала трите какво точно са правили и бих ги накарала да пресъздадат заливането на Ивет, защото този сезон няма никакъв контент и компромат. Алекса могат да преместят от мома като 4-ти мераклия. Grinning Grinning

Всичко е станало пред камерите на партито, така че няма нужда от продукцията да ги разпитват. Алекса е “пила” шампанско от деколтетата им. Сещайте се защо не могат да го излъчат. 😁

# 1 649
  • България
Предаването е твърде либерално и резултатът е налице.

Общи условия

Активация на акаунт