🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 526
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 620
Не разбрах много от историята на Косара - само че баща ѝ е имал дъщеря, която е загубил. Самата Косара се е родила 3 години по-късно и е била един вид като дар за него. Тежка история.

# 1 621
Ферай е най- тъпото същество, което съм срещала в живота си.
Косара ми е симпатична.
Много странно, без да съм търсила, ми  излезе реклама на снощната рокля на Даниела - 312 лв.

# 1 622
Май нещо с майката на Косара се е случило тя когято е била на 3г.
Сегашната майка ми изглежда твърде млада, за да е биологична на Косара.
И прилика не намирам. Само с бащата

Ето и Люска от преден сезон и тя с туй рокле.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 19:30 от teta75

# 1 623
Aз го разбрах като едва ли не е била на 3, когато възрастен доверен човек й е направил нещо ( или се е опитал, така ми прозвуча, трябва да го чуя пак). Ама то на нея не й се разбра, беше странно и като цяло по-добре, че не го зачепкаха.

# 1 624
Айде пак Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Ми аз го зачепквам.

# 1 625
Кое не разбрахте? Косара е дар за баща й, дар за света, зачената е на Малдивите, може да направи от всеки мъж милионер и е спИциална, 100 процента натурална. Joy

# 1 626
Как да е, важното е, че си е добре момичето и си мълчи с Васята.

# 1 627
Май нещо с майката на Косара се е случило тя когято е била на 3г.
Сегашната майка ми изглежда твърде млада, за да е биологична на Косара.
На мен си ми изглежда като в края на 40-те.

# 1 628
Гледах профила във фейса на вайката във фейса...там 2013г е доооста млада. А Косара е родена 1999г май...

# 1 629
Естествено, че това е майка ѝ, 100 пъти натърти какво задружно семейство, вие пък много фантазирате. Grinning

Въобще не мисля, че историята е толкова драматична, тя и фалитите на баща си разказва като края на света.

# 1 630
Може би е била на 3 като е разбрала за починалата си сестра, наистина няма как да знаем, но и аз мисля, че ако това не беше майка ѝ, щеше да се разбере. Пък и виждам някаква прилика.

# 1 631
Има ли промо за следващите епизоди?

# 1 632
Смисълът на словоизлиянието беше, че Косара е била много чакано дете, затова мисля, че няма нищо общо с майката, а със сестрата. Както и да е.

Репорт от ИГ: Росица, Ива и сестрите са в Лос Анджелис. Явно купонясват и са се понапили, има някакви постове за текила.

# 1 633
Представи го като нещо голямо когато си чете писмото..за това си помислих че наистина е нещо сериозно.
Може да е преиграла...и вие сте прави. Не знам .

Но винаги казва че е подарък само за бащата..майката не се спомева в този контекст. Тоест твърде е вероятно той да е във втори брак...

Иначе тя писа в писмото до младото ки аз че на 3г е била гневна, ядосана..защо на мен - този въпрос си е задавала.
От всичко това ми се струва, че има и нещо друго, по-лично....освен загубата на дете за бащата..

# 1 634
  • Be realistic - plan for a miracle.
Втори брак му е майката на Косара, 100% - в предния си брак е имал загубата на “дъщеря”, както се изрази Косара.
Дар божи е била за него, това е сигурно и съвсем нормално, ама тя е решила категорично, че това важи за целия свят 😁

Общи условия

Активация на акаунт