🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 450
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 725
Отварям ИГ и това ми набутват в очите…аз не само, че не я следвам тази, но и акаунта и не знам кой е🥺

Скрит текст:
[/spoiler

# 1 726
На пяна партито за части от секундата показаха Алекса да облизва деколтето на някое от момичетата. Но беше толкова внезапно и бързо, че дори не видях коя точно беше.
Не е някаква тайна.

# 1 727
Отварям ИГ и това ми набутват в очите…аз не само, че не я следвам тази, но и акаунта и не знам кой е🥺

Скрит текст:
[/spoiler
И на мен в момента.
Разгледах бутика и пише за роклята:

Моделът/Косара/ е висок 173см. с мерки 88/64/93 и позира с размер “S”

# 1 728
Малко ми се вижда нереално Косара да е 173см, но добре

# 1 729
Малко ми се вижда нереално Косара да е 173см, но добре
Това е сигурно с обувките😂

# 1 730
Хубави черти има, гримът е в стил 80 те-90те ?!но то кой не е хубав в сравнение с нашия астралопитек…
Тя със сигурност имаше предвид по-ранните години на Лепа Брена. Тогава не е била толкова стилна.
Скрит текст:
Мил коментар.

# 1 731
  • София
Моля ви за помощ! Мира не ми дава - Ферай какво се пошегува с Мартин? Седяха си три-четири момичета на стълбите, той дойде при тях, започнаха да обсъждат колко рози има да даде, Ферай подметна няма ли да даде една и на нея, завъртяха разговора около това, че той бил чичо Марти, и тогава Ферай каза нещо: Щом е бил с Йоана……. Десет пъти връщах да чуя какво казва, но нищо не разбрах, а те се скъсаха да се смеят.

# 1 732
Нещо за годините ѝ, че е малка за Мартин, а тя каза: щом е бил с Йоана...

# 1 733
Аз също бях на мнение, че Анна-Мария изобщо не си пада по Мартин, докато не видях сцената в басейна. В тоя момент такава химия протече, жалко, че Мартин никога не би ѝ дал шанс. А за Ясмин в Чакал каст - заради нея не ги гледам вече, много ми е антипатична, не млъква, а плещи само глупости.
Анна-Мария според мен щеше точно да целуне Мартин, но той дали се усети и я бутна във водата или просто така му дойде...

# 1 734
  • Stockholm
Бяха толкова пияни, че на всеки се искаше с всеки. Партито беше супер, но изводи от случките на него няма как да правим.

# 1 735
Косара уж с мода се занимава, а все гадни модели рекламира, като тази с воланите отдолу, а имаше и една много намачкана/ не изгладена, от нейния бутик. А банския и мрежата отгоре, на яхтата....от 80-те години на миналия век.

# 1 736
Лично на мен ми допадат тоалетите на Косара.

# 1 737
Туджаров каза, че изгонените са в една хотелска стая, преди да отлетят обратно за България.

Щом пред камери се заиграват - смятай без Simple Smile но нека, харесват си се.

# 1 738
Най-после открих отговора на въпроса какво хубаво намира Мартин в Даниела. Балдъзата😜

# 1 739
  • гр.Пловдив
Лично на мен ми допадат тоалетите на Косара.

Перфектни са в сравнение с тези на Любомира,която като гледам се облича най-евтино и семпло и всичко й стои като на закачалка ...
Ферай има ли ринопластика или носа й е заводска сиврия?

Общи условия

Активация на акаунт