🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 531
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 770
Мерси на момичетата за преразказите за Ивет. Тя в предаването ми направи впечатление на доста самостоятелно мислеща, като Адриана и Анета. Въпреки че Адриана нещо не мога да я харесвам.

Тия Анна Мария, Бранимира, Злюба и Косара освен, че са надушили, че Роси е по-финна в изказа, така да кажем, са я мачкали и защото тя беше първата с готина среща с Виктор след Брана. Плюс дългите крака, плюс някаква завист за Лас Вегас. Убедена съм. Недодялани комплексарки.

# 1 771
Аз не вярвам на всички думи на Ивет. Да бе всички завиждат на Роси. Има нещо друго непоказано.

# 1 772
С новия нос Ферай е загубила цялата хармония на лицето и сега прилича на мишчица Гризанка. Много пъти наблюдавам дори и цвета на косата, който е по рождение супер хармонира с тена на кожата, и обратното, нови цветове на косата просто не се връзват, чертите на лицето се загубват даже.
А за Косара, ако видите снимките на баба й в ФБ, същите очи, зелени и монголоидни, същите високи скули, копие й е. И това е бабата от страна на майка й.
Дайте, моля, профила на тази баба!

# 1 773
Аз не вярвам на всички думи на Ивет. Да бе всички завиждат на Роси. Има нещо друго непоказано.
Може и да има. Въпреки че аз мисля, че всичко се изчерпва и обяснява с натюрела на подигравачките. Такива типажи се дразнят на някого извън “тяхното село”.

# 1 774
От преразказа на Иветините впечатления, смятам, че съвсем точно сме се ориентирали, че Ана - Мария е топ були, злобна интригантка. Тя организира всички подмолни истории, включително и тази, че Даниела се държала различно пред Мартин. Косара е нейна последователка с по-малко мозък, но пък по-красива, та поне може да има, който иска мъж.  Роси е била обект на социална изолация като по-чувствителна и неуверена. А можеше да бъде главна героиня. За Клаудия не съм изненадана - на мен тя ми е много анти това момиче, усмихва се мило, но има нещо зловещо в нея. Виктор мисля, че съвсем не е чак такова сладурче, а си е вътре за известност и пари плюс инфантилизма, който проявява, превръщайки зорлем Бранимира в главна героиня.
Даниела е най на кяр - седи си чил, винаги ухилена, пише си нещо, Мартин го оплете в мрежата си, топ мразена е навън, но пък няма човек, който вече да не я познава. Ще бъде доволна, убедена съм.
Васил е фалшив герой за мен, от - до. При това скучен.

# 1 775
И аз искам да видя бабата на Козара.
Снимка поне.

# 1 776
На мен Клаудия ми прилича на Селваджа от приказката за Дезидерия ( сигурно сте гледали филмчето, наистина много прилича). Визуално е едно към едно, само че не е с тъмна коса, а и като характер е съвсем същата, дори израженията и фалшивата усмивка и мазнене, наистина ми дава вид на подмолна жена  и посъщия начин вдига виждата. Grinning  А иначе Злюба и Косара са най-злобните видно.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 22:25 от RoseofVersailles

# 1 777
Клаудия е антипатична. В излъчването й има нещо генерално не наред.
И репликите й винаги са някакви натегнати, странни и на ръба на провокативни и неприятни.

# 1 778
На Ивет гласът и в Надкаста беше мн.гаден ,един тънък ,леко тих  Frowning1 Иначе си беше инетересен.
Клаудия се е разбирала с Ивет в една стая са били ,но Клаудия се е присламчила към "по-големите "каки -Мартинките и вече  по-трудна била комуникацията.АМ наистина е била водещата във всички скандали и дрязги ,подкрепяна от Любомира и Косара ,докато Бранимира повече си мълчала.Роси са я отлъчили ,заради опита "уж" за целувка в началото с Викчо в басейна.Тази сцена голяма раздувка станала и групичката си я набедили вече ,а и също не искали Роси да краде ефирно време .Любомира дори им се развикала ,когато някой от момичетата преминали от тим Викчо към бат Васко.АМ и групичка и сега навън продължават все още да са във филма и да не контактуват с Ивет ,Роси ,Анета и Алекса.Ивет и тя се занимавала с някакви онлайн продажби на дрехи .

# 1 779
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Лично на мен ми допадат тоалетите на Косара.

Перфектни са в сравнение с тези на Любомира,която като гледам се облича най-евтино и семпло и всичко й стои като на закачалка ...
Ферай има ли ринопластика или носа й е заводска сиврия?

На Любимира дрехите й са все едно от най-евтиният битак.
От екрана изглеждат мизерни,представям си как са на живо.
На Ферай носа й го определям като спи писта за висок скок.

Няма нужда Ивет да ни казва,че всички интриги и скандали започват от АМ.На мен вече толкова много ми писна от нея,че започвам да харесвам Даниела. Поне тя не прави интриги и настройва момичетата една срещу друга.

# 1 780
Ферай прилича на Олив Ойл 😆

# 1 781
По-добре Олив Ойл, отколкото Волдемор. Данчето е перфектния Волдемор, съчетава филмовата версия (с носа) и този от книгите (със зъбната картина). И някой е платил пари за това, а от HBO дори не ѝ предложиха ролята за новия сериал по Хари Потър...

# 1 782
Ето я бабата по майчина линия. Нищо монголоидно няма в нея.

# 1 783
Мда..нищо монголоидно няма. Прилича си с майката и до там свършва приликата. Широки отворени очи. Прилича ми на Джоан Колинс..а тя е далеч далеч от монголоидни тесни очи.
Ето още една снимка на бабата

Джоан Колинс

# 1 784
  • София
Христос Воскресе! ✝
Много здраве и любов на всички съфорумки 🌹. Обичайте близките си и споделяйте щастливите мигове с тях ❤,
Скрит текст:
И стойте далеч от токсични булита 😉

Общи условия

Активация на акаунт