🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 736
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 935
Кого ще целуне Виктор следващия епизод. Струва ми се абсурдно това да е Бранимира. По-скоро Клаудия. Дали пък няма да е Мартина? Ако са се напили..
Роси вероятно ще е следващата излязла. Личи си, че Васил вече и се дразни и даже ми е странно, че Ивет си тръгна преди нея.

# 1 936
Как разбирате майката на Косара “това, за което те наричам моя дъщеря…”?
Чи съ гурдей с нея. 🤗

Аз го разбирам, че както и при Косара изразяването не й се отдава и четейки какво е казала (защото превъртях тази сцена) ме хваща криндж.

Косара е израствала с родителите, които са й.павтяле колко уникална, умна, красива, способна и невероятна е, истинско чудо, дар.

Разбира се, няма нещо по-нормално от това един родител да поощрява детето си и да го възпита да има самочувствие и да е уверена в себе си, но не и на всяка цена без да има база или покритие.

А при нея май нещо такова се е получило, принцесата на мама и тати, глезанка, всичко получава без много усилия и на мига.

# 1 937
Ето нещо кратко за разнообразие да разсеем скуката..
Дами и господа, Косара Тончева преди година.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 938
  • София
Най-краткия начин да представиш отношението на Бранка към Виксата
https://www.facebook.com/reel/1131892138715213/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 1 939
  • # супернатурална #
Гледайте...ама не можах. Стигнах до : много обичам да се занимавам с мода, защото майка ми още от бебе рокличката, обувките, чорапите. Ето от кого е наследила маниера тривиални неща да се представят като променящи съдбата. Подозирам преекспониране и драматизъм в цялостното и представяне. Дано, всъщност. По-добре всичките и травми да са силно преувеличени.

# 1 940
Момичетата от шоОто се групират по манталитет. Тези от чужбина, или които са живяли там в една група,тези с чалга живот в друга и двете по уонаби паразит идеология в трета. Няма нищо странно. По-добре и е на Роси без подобни приятелки. Изобщо не излъчва отчаяние, ходи си по Коачела, частни самолети, шик места, забавлява се с хора на нейното ниво.

Има нещо дразнещо в Роси, толкова е просто, не е някакъв велик заговор. Хора, като нея, излъчват отчаяние, в същото време е пренавита, в същото време говори странни неща, за да звучи готина (това от тикток/инстаграм видеата), та, не знам кое ви изненадва, че не е топ избор за приятелче. Както се вижда, след предаването се е сближила само с американките, които са странни птици и Ива, която е много красива, но убива всичко в мен с тоя телешки поглед. Та, да си “добър човек” и “скромен” не означава, че си добра компания.
Ох, не знам да се смея ли, да плача ли, наистина не мога да си обясня как си представяте Америка и каква интелигенция си представяте там, ама накрая ще излезе, че всеки ходил на бригада по ония земи е преминал през мистично Пробуждане, такъв манталитет, такова уникално чудо. Grinning

edit: те всичките ни чалга звезди поживяха в Дубай, явно не са успели да прихванат нещо…

# 1 941
Тете , мила разбирам, че поетичната ти творческа душа търси дълбини и скрити съкровища...ма не търси марианската падина в гьол. Девойката (поради младост) е яко във филма , играе роли и тя като Ивет , драматични интересни , романтични , ретро . Ивет Виктор Косара са най-отявлено във филм

# 1 942
За Косара и драмата - баща й е загубил една дъщеря, но от друга жена, не настоящата му. Иначе тя щеше са е подарък и за майката, не само за бащата. Косара винаги натъртва че е подарък само за таткото!

Сегашната жена до бащата е втора жена - тя е и видимо по-млада от съпруга си. Тъй като намирам прилика вежду Косара и баща й, но никаква със сегашната му жена, допескам че тя е мащеха за Косара..а не родна майка.

Родната майка липсва по някаква причина - тя излиза от живота на Косара когато послидната е на 3г.

Аз данни за насилие не разчетох грам да е имало. Изобщо нищо в тази насока не виждам и чувам.

# 1 943
  • София
Не знам къде и с кого обикаля Роси, но ми е трудно да си я представя да се забавлява.
Живота, който демонстрират хората в инстаграм рядко съвпада с реалния. Да, може да ходи по-хубави места, но по скоро си я представям как си качва сторито и гледа през 5 мин кой го е видял и харесал. Ако случайно някой, който трябва да я отрази пропусне, се почва с мрънкането и жалването.

Само ще припомня че и хората в Америка не бяха нейните, не успявала и там да създаде взаимоотношения, тя така си каза. Явно и там не са и на нивото.

# 1 944
Ми нали Ива е живяла в Дубай, а тезата е, че чужбинаТА ражда класа и заради това Роси се е присламчила точно към тях?

Не говоря за американците, въпреки че и за тях имам мнение, защото работя с тях, но ти твърдиш, че всеки, който живее в чужбина претърпява някаква невероятна метаморфоза и не може да се държи отчаяно и криндж, защото ходи на Коачела. Grinning

# 1 945
Дубай и Америка ли са топ местата за най-най голямата работа, класа, вкус и т.н? Коя е Коачела, че се споменава редовно вече?

Ако е за най-тежък ланец или най-скъп пръстен или друго най, може, ама са далеч и двете места от истината.

# 1 946
Това, че е представена по-един начин в предаването не значи, че е такава. Лили от този форум ми каза, че в първия сезон всички съчувствали на едно момиче пък като излезнала тя се видяла наистина каква била. Монтажът може да те изкара какъвто не си определено.

Явно всички виждаме различни неща. Аз Роси не я виждам като отчаян човек. Да, трудно е да си с хора от дъното, това, че не им отговаря и не се хаби по скандали с тях всъщност е хубаво. Най-вероятно никога няма да ги види повече през живота си.

# 1 947
Коя е Коачела, че се споменава редовно вече?
Един прост клик в гугъл:

# 1 948
Не, аз и на Александра не съчувствах, то си личеше, че е истеричка. Grinning

Ми, тя Роси изглежда същата и в социални мрежи, значи да работи и над своя монтаж. Да плачеш и да се тръшкаш, че мъже, с които си си обелил две думи, не ти обръщат внимание, си е отчаяно и трябва да работи над това. Като се има предвид, че тя едва ли харесва тези мъже наистина, просто е отчаяна за внимание, без значение от кого ще дойде то.

# 1 949
Според мен също е незряла във взаимоотношенията с другия пол.
Но като ги гледам нашите 3 ергена и те са много нефелни та не знам.

Не, аз и на Александра не съчувствах, то си личеше, че е истеричка. Grinning

Ми, тя Роси изглежда същата и в социални мрежи, значи да работи и над своя монтаж. Да плачеш и да се тръшкаш, че мъже, с които си си обелил две думи, не ти обръщат внимание, си е отчаяно и трябва да работи над това. Като се има предвид, че тя едва ли харесва тези мъже наистина, просто е отчаяна за внимание, без значение от кого ще дойде то.

Общи условия

Активация на акаунт