🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 339
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 130
Не ви настигам, но това клипче ми попадна в инстаграм и много се смях:

https://www.instagram.com/reel/DHoM5zsIC7U/?igsh=YnZ6aGYxeHdjaTBv

# 2 131
И не мога да се начудя защо това предаване се казва ‘Ергенът’:))... Тук нито има ‘борба’ за определен мъж, който по подразбиране трябва да е свръх харизматичен , готин, мачо и т.н,

Значи и предните сезони не е трябвало да се казва Ергенът, защото нито Виктор 1, нито Генчо, нито Алек бяха свръх харизматични, готини и мачо-та JoyJoyJoy

# 2 132
На една от срещите в началото, ВикитУ покани Роси, Ивет и Клаудия да карат джетове. После седнаха да си говорят и Ивет каза уж на шега на Клаудия “аз знам, че ти решаваш нещата с бой” и Клаудия се беше нахилила и потвърди. Духаше вятър и не се чуваше хубаво, та не чух останалите неща, но ми направи лошо впечатление. Тук не се коментира след това и си мислех, че не съм чула правилно, но май точно така е казала. Клаудия ми идва гето мъжкарана. Като по-млада версия на АМ. Дрехите са и много драб, в телосложение ми идва много едра, в лице ми прилича на Италианка от картините на Тициан. Липсва и финес , но то това им липсва на всичките там.

# 2 133
  • Ню Йорк
На една от срещите в началото, ВикитУ покани Роси, Ивет и Клаудия да карат джетове. После седнаха да си говорят и Ивет каза уж на шега на Клаудия “аз знам, че ти решаваш нещата с бой” и Клаудия се беше нахилила и потвърди. Духаше вятър и не се чуваше хубаво, та не чух останалите неща, но ми направи лошо впечатление. Тук не се коментира след това и си мислех, че не съм чула правилно, но май точно така е казала. Клаудия ми идва гето мъжкарана. Като по-млада версия на АМ. Дрехите са и много драб, в телосложение ми идва много едра, в лице ми прилича на Италианка от картините на Тициан. Липсва и финес , но то това им липсва на всичките там.

Тя Клаудия не само, че е мъжкарана, но и е доста грозничка. Да не говорим, че е напълно лишена от всякаква харизма.

# 2 134
Браво на Ивет, че беше смела и разказа повече неща от случващото се извън камерите.
Значи от секатата си позволяват даже да разпределят екранно време и да мислят какво ще излезе навън, но иначе другите са Юди, а те, завалийките, са там за любовта Joy

# 2 135
Сигурно е изкоментирано вече, но в подкаста на Ивет, тя казва, че Клаудия я предупреждавала да не дружи Grinning с Роси, защото тя нямало да бъде харесвана от публиката и това щяло да се отрази и на Ивет, ако са приятелки.. такива разсъждения и опити да познаят мнението на зрителите..просто падам...
Роси приятна- неприятна, не знам какво трябва да направи, за да ги задмине по лош имидидж много от тях, пък и може би скоро ще си ходи и тя.
И аз изгледах подкаста с Ивет доста смело от нейна страна да сподели как групичката се държи и след предаването и още живее във филма. Мисля, че г-н Мартин ще се надиграе след предаването, я не в него. Явно за него говореха Ивет и Туджаров, като казаха че и навън кани само тези които групичката му каже.

# 2 136
Косара се е снимала в главната роля в чалга клипа на песента Перфектна на Антонио, не знам дали е коментирано. Там е по-слаба и със силикона.
Сега си пуснах клипа без звук - нищо перфектно няма в лице Косара там. Тези сами ли си плащат, за да участват в подобни клипове? Rolling Eyes

И аз си го пуснах без звук, не можах да го изтърпя-от най-жалките чалгии е това. Какви са тия новоизлюпили се Антонио, Мантонио..нищо общо с добрата стара чалга от моето поколение🤷♀😂
Косара обаче уууу много хубава ми се видя в клипа, но там е изпипана, филтри, по -слабичка, не така подпухнала. Чудя се защо си е махнала изобщо силикона, така и така е тръгнала по тоя път, бута се в тия среди, останалите там в тези среди ще й се подиграват сега като е без силикон😂да си го слага пак, да седи, да си мълчи, ако може и да хубавее.
На срещата на катамарана се личеше много по шията й някакъв изкуствен тен, който беше почнал да се стича, особено на фона на белите дрехи, сигурно е коментирано вече и е направило впечатление и на други. Бляк🫣

# 2 137
Роси, та Роси. Коачела, та Коачела. Все едно е на червения килим в Кан и ще ѝ връчват оскар.

Не мога да се сетя за нито едно нещо в Роси, което бих искала за себе си. Въпросният фестивал пък за мен е сбирщина на наркомани, да се клатят там като изоглавени. Това, че ходят голям брой хора, не го прави нито престижен, нито за завиждане. Дори да живеех там, не бих отишла. Та, не разбирам какво е това превъзнасяне. От друга страна, ако я видя на червения килим, тогава мога да я призная Роси Grinning
А, откъде дойде, че била пътувала с джета на Чейнсмокърс? Grinning

От самото начало недоумявах какво хубаво видя Виктор в нея. Особено коментарите, че имала хубаво тяло пък съвсем не ги разбирам. Тя е като тюленче - с най-голяма обиколка точно там, където женските форми предполагат най-малка обиколка. Най-Неженствено тяло има точно тя. А, всъщност сетих се за нещо хубаво в нея - краката Grinning Добре, че има поне тях.

# 2 138
  • София
Цитат на: BobbyDyl link=topic=1766873.msg49627092#msg49627092 date=1745265776

[/quote
Със сигурност Бранимира е най-умна от тройката на Виктор, тя първа в света откри ,че слона има пипало Joy
Със сигурност, след като му се дърпа и не иска да има нещо с него 😉

# 2 139

Тя Клаудия не само, че е мъжкарана, но и е доста грозничка. Да не говорим, че е напълно лишена от всякаква харизма.
Тази Клаудия защо си мисля, че присъстваше в едно видео на Цанов, че е работила като онлайн сексуални услуги? Или бъркам момичето? Много приличаше на нея и изглеждаше доста скромна.

# 2 140
Бъркаш се, но си приличат.

# 2 141
  • София
Коачела, та коачела - какво да му е интересно…
нЕма чалга, наркомани, откачалки от загниващия запад 😉.,. Друго си е Джанъм 😂

# 2 142
Е, наркомани си има доста.

# 2 143
  • Обран бостан ;)
Коментар за последния излъчен епизод 17.04.

Малко закъснял, но все пак.

Целия епизод мога да сведа до две неща:

1. Гретхен за пореден път получи роза.
2. Отпадна една от най-харизматичните за мен жени - Ивет.

Вече ми е трудно да намеря логика защо една пълна егоистка продължава да е сред фаворитките на, уж не толкова глупавия, Виктор.
Една от причините може да е подкрепа от продукцията за да има коментари като този.
Признавам, че това работи.

Другото, за което не съм много сигурен е, ако Виктор е поканил другите жени като масовка. Може би в разговорите в къщата се е разчуло, че Гретхен има 6 месечна предистория с Виктор. Учстничките поканени от Виктор може да са всичко, но не са тъпи. Предполагам доста лесно са достигнали до извода, че са масовка, а няма жена, която да приеме ролята на фон за любовната история на мъжа, който харесва. НЯ МА !
Това обяснява донякъде "миграцията" на Викториянките към Васил. Не, че е кой знае колко по-красив и харизмитичен, но там поне ще са на равни начала, а не като при Виктор.

Иначе Виктор търсел отговори. Ще ги намериш Викторе, ама вече няма да ти трябват.

Доколкото за Ивет - ще има да я сънуват ергените. Знам, пристрастен съм донякъде, но поне за мен, няма логика мъжете да не забележат такава жена, пък било и между 20 други жени.

Такива мисли се въртят в главата ми. Дали съм прав - не знам.

# 2 144
Бъркаш се, но си приличат.
Възможно е.. просто изглежда същото момиче, че дори и това и беше псевдонима мисля.. Преди време го бях гледала и сега не мога да го намеря. Искаше да става актриса..

Общи условия

Активация на акаунт