🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 326
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 160
Сега, кофти, че самата Роси няма грам флирт умения. Но принципно е нормално да се чуди. То не е много логично Виктор да харесва Любомира и ето, че се оказа, че му е резерва (или другарче-параван).

И групата на клюкарките се чудят как Мартин иска Даниела, пък как не се усещал, пък то какво ли не беше, всякакви акции, Силвета, юди, мними гаджета отвън, пеперуди... А Любомира много да не грачи, че тя с Косара клепаше Елвира пред Мартин, там на стълбите. Никакви претенции не може да има.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 12:05 от Linda*kiss

# 2 161
Като стана дума за рейтинги, имидж и т.н., се сетих за друг скорошен Надкаст, в който Неделчо описва капаните за риалити участниците, точно в това отношение. Накратко, накрая излиза - к'ва я мислихме, а к'ва стана  Smiley

На 1 час и 12 мин. е, в скритото линкче:
Скрит текст:

# 2 162
И групата на клюкарките се чудят как Мартин иска Даниела, пък как не се усещал, пък то какво ли не беше, всякакви акции, Силвета, юди, мними гаджета отвън, пеперуди...
Любомира много да не знае, че тя с Косара клепаше пред Мартин Елвира, там на стълбите. Никакви претенции не може да има.
Именно, де. Групата на клюкарките си отнасят коментарите, че говорят грозно и държат сметка едва ли не. А когато Росица го правим, я оправдаваме? Не е ок да се говори така в национален ефир, пък и откъде накъде някой ще държи сметка на друг защо харесва еди-коя-си, вместо теб? И без това ергените не си струват, та всяко зло за добро. Ще си намерят някой по-свестен.

# 2 163
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 15:31 от AnMary

# 2 164
И групата на клюкарките се чудят как Мартин иска Даниела, пък как не се усещал, пък то какво ли не беше, всякакви акции, Силвета, юди, мними гаджета отвън, пеперуди...
Любомира много да не знае, че тя с Косара клепаше пред Мартин Елвира, там на стълбите. Никакви претенции не може да има.
Именно, де. Групата на клюкарките си отнасят коментарите, че говорят грозно и държат сметка едва ли не. А когато Росица го правим, я оправдаваме? Не е ок да се говори така в национален ефир, пък и откъде накъде някой ще държи сметка на друг защо харесва еди-коя-си, вместо теб? И без това ергените не си струват, та всяко зло за добро. Ще си намерят някой по-свестен.
Миии не точно, защото "мащабите" са различни. Нерде мега-интригите на цяла една група, която се овълчва все повече всеки изминал ден, нерде негативно, или айде злобно, мнение, споделено пред "приятелки", които си остават в рамките на това - споделяне да минава времето. Роси не му е държала сметка на Виктор, така както май Косара се кани да държи сметка на Васил за Роси след последното розораздаване хаха (и както винаги на всяка среща го подпитва за другите момичета). За държането на сметка на Мартин за Даниела от тийм Марийка, има сравнително единодушие.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 12:17 от Linda*kiss

# 2 165
  • Обран бостан ;)
Как ли му е дошло наум на Наум да подготви "актьорска задача" ?  JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 2 166
Значи Роси се сдушава с Даниела и Ферай тази седмица? Не е учудващо… Нали бяха казали, че само те не се заяждат с нея.

Целувката на Виктор била неочаквана - значи ще е с Клаудия.

# 2 167
  • Обран бостан ;)

Или с Ферай Trollface

Е те това ще е най-неочакваната целувка, ако питате мен.

# 2 168
И според мен ще е с Кладуия. Тя е напориста. Той си мисли сигурно, че на гмуркането ще имат дистанция и шнорхели, но грабливата птица си го дебне ... Grinning

# 2 169
Клаудия с коя от момите е близка - защото пише, че целувката ще скара две близки приятелки. Любка и Бранка не са ли близички....

# 2 170
  • Обран бостан ;)
И според мен ще е с Кладуия. Тя е напориста. Той си мисли сигурно, че на гмуркането ще имат дистанция и шнорхели, но ... Grinning

Току объркала шнорхела Grinning

# 2 171
Осми епизод на “Баджанака”. 😁

# 2 172
Уф в статията има снимка на дамата на среща с ВикитУ

# 2 173
Аз съм от тези, които харесват Любомира - визуално, като се гримира, става много хубава, за мен лично. Но по-важното е, че и всички срещи, преди да се целунат с Виктор, минаваха видимо изключително леко и неангажиращо между тях. Приятно. Никой, нито мъж, нито жена, не обича да усеща напрежението от твърде високите очаквания към него или срещата. Роси, волно или неволно, малко напрегната ми се види. Така че въобще не съм изненадана, че Виктор се събра с Любомира - Бранимира му се прави на интересна, Клаудия е страховита, Косара, според мен, той инстиктивно усеща, че е от дърта коза яре и не би могъл да си кара леко с нея. Косара ще иска твърда ръка. Ивет е хубаво момиче, но когато си в такова шоу да правиш муцки, не е достатъчно. Вероятно не е и получила екранна възможност, но за мен тя беше масовка. Синтия ми изглежда готина мадама като цяло, за нея ме е по-яд, че остана встрани.

# 2 174
И на мен Синтия ми е симпатична и ми се искаше да получи поне една индивидуална среща. Почти нищо не сме видяли от нея, но си добута почти до финал… Новата Поли Цикатридина.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 12:43 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт