Тренировки в домашни условия - 123

• 34 355
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Ще споделиш ли с какви тежести си?
Гледах в Декатлон, но ми се сториха много дебели и неудобни.
Моите ги поръчах от амазон, аз живея в Англия, та не знам дали ще ти е полезно. Тези за глезените са наистина обемисти, но не ми пречат, аз ги стягам бая и така не се местят. https://amzn.eu/d/f8t2Kls
За ръцете са тези
 https://amzn.eu/d/buSK6GA
За днес отчитам бърз full body hiit с Хедър от първата й програма. И така приключвам седмицата с моя минимум стандарт от 4 тренировки. Grinning

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 13:40 от Costa

# 46
Може ли да ме насочите към програма с тренировки с тежести за отслабване в домашни условия.Програма направо която може да си следващ всеки ден, без да се чудя как да си комбинирам тренировките.

# 47
Sianna, много варианти. Пробвай нещо от Карълайн, Heather, МБФ, 80 Day Obsession или 21 Day Fix.  Ако имаш повече изисквания за време, ниво, т.н. кани и можем да дадем по-добри насоки.

Вчера направих козунаците, опитах и беше добър carb loading за 90 минути бягане. Днес ще се концентрирам на яйца и зелена салата. Отиваме на ски.

Ето и малко мотивация от любимия ми Витас:

The Resurrection
This Sunday, billions of people across the globe will celebrate Easter. Although I don't practice Christianity, the themes of hope and new life are foundational to any spiritual practice and ones that I can absolutely get behind.

Many of you know that my path to yoga came from the depths of addiction. After spending years hooked on heroin and living on the street, I spent a year in LA County Jail. I'm not sure what I did in this life or a past one to deserve a second chance, but in the 25 years that have followed, the grace of Spirit has given me a completely new experience in this world. Battling back from addiction was no small feat and it took a tremendous amount of determination and persistence to get where I am today.

I share this to say simply that a new life is possible for any of us. No matter what you want to change, you can do it right now. Easter is our springtime reminder that rebirth and renewal don't just happen at the new year. Hope springs eternal when we dedicate ourselves to a higher practice and follow through with the steps to implement change.

# 48
Може ли да ме насочите към програма с тренировки с тежести за отслабване в домашни условия.
Отслабването става с контролирано ядене ака диета, не със тренировки.

Hristos Возкресе и ми се развали часовника, но успях да си завърша Бряг до Бряг Ирландската серия!

92/99 Интервално ходене +  Saco do Mamangua Short Rowing Sprints
93/99 Leacanabuaile to Mountain Stage Tempo Ride

PS Следващото включване, живот и здраве, ще е от Дъблин!

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 22:28 от Agent Provocateur

# 49
  • Варна
Costa, благодаря ти!
Същите са за глезени като декатлонските, но добра идея ми даде да потърся в Амазон. При нас няма проблем с доставката от немския, а си има доста неща.

Днес празнично трябваше да сме на обяд в 12:30 като аз да правя десерта.
Оле, ама те тези обяди отиват до вечерта.. няма да стане, обядът ще е в 13:30. Станах по-рано, направих десерта и си осигурих едни 90мин. 8км за 74мин, душ и точно във времето.
Бях планирала поне 10км за днес, ноооо по-добре 8, от само ядене. Нямаше време за повече. Следващите дни ще горя повече козунака със само 120кал на парче, ама кой яде по 1 🙄

SianaNN, далеч не съм спец(надявам се просто още), но аз започнах с Руми Илиева, бързо се преориентирах към Хедър и програмата и 1.0 бързо би изпотила и вкарала в ритъм сега започващ човек с тренировките, а като чета момичетата и на последващ етап би била добра.

# 50
Може ли да ме насочите към програма с тренировки с тежести за отслабване в домашни условия. Програма направо която може да си следващ всеки ден, без да се чудя как да си комбинирам тренировките.

Препоръчвам с две ръце Т25 на Шон Т. Добра "стара" класика с весел Шон, без усукващи глупости и водещи към сецване упражнения.
За яденето се подразбира.
При неговите тренировки не се озверява от глад.

Вчера направих първа тренировка за долна част с тежести от месец насам.
Започвам Своя Програма, не ми се правят чужди.
Понеже неистово мразя тренировки за долна част, взаимствах жесток лайф хак от мой клиент- казвам им тренировка за ядро. Joy Не по врат, а по шия, но действа като магическа пръчка.

Вчера:
1. Суингове с пудовка 5х20
2. Гоблет клек 3х20
3. Тяга 4х15
4. staggered ? тяга 3х12
5. БГ сплит клек 3х15
6. латерален клек 3х12

Карах го кротко, с ниски тежести, днес нищо ми няма. Усещам глутеуса като добре трениран. Доволна съм.

Днес е понеделник, и по "традиция"  правя задна верига. Така че същото като вчера, но с вариации, повече глутеус и лицеви + трицепс.
Ще допълня поста след малко, след тренировката. Чудех се дали да не направя логично горна част, но така съм свикнала, че вторник означава рамо и бицепс, че ще си окепазя седмицата. Joy
Днес е почивен ден, и пей сърце! От утре ще е пак ужас.

Адмирации за всички трениращи късно вечер! Ще се поуча от вас, но да си призная, вечер съм като пребита с лопата. Не знам как се справяте. Ще трябва да се науча, нямам избор.

Айде на задната верига! Hands Muscle
Едит:
Супер тренировка се получи:
1 Суингове с пудовка 5х20
2. БГ сплит клек 3х12
3. Тяга на 1 крак 3х12
4. лицеви 20-15-15-15
5. ренегатско гребане 4х12
6. гребане с 1 ръка 3х15
7. отпад (rear lunge) 3x12
8. сумо тяга 3х12
9. трицепсово разгъване 3х13
10. трицепс кик-бек 3х15

Христос Воскресе!

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 12:51 от Dez

# 51
Успях да се организирам добре и петък и днес по близо два часа на открито кардио, леко силови и разтягане, а вчерашния ден три часа разходка.

За отслабване, по-малко калории.

# 52
  • Варна
Dez, златна си! Благодаря ти от сърце за тази програма!

Разписвам за днес 90мин силова и 15мин кардио на Шон от Т25.
Добре ме изпоти този човек!!!

Кардио след силова мисля, че ще е моята формула за още -3,4 кг освен стягане.
Супер програма!! Замотах се с 90мин силова, а не 75, но утре ще е така и Шон пълно видео-25мин.

Сега колаген, 200гр скир и събиране на сили за утре, че ще мъча вечерта и разходка освен тренировка, а е и първи работен ден след голямата почивка Sad

# 53
  • Bristol
Аз съвсем съм изпуснала новата тема! Намалих интензитета на тренировките нещо 😔 От 3 седмици не съм тичала и бавно, но славно вървя по HR12WEEKS Express.
Прекалих с карбс по Великден. Обичам да готвя и тъй като протестантски и православен Великден се събраха в едно и хот крос бънс правих и козунаци... Съответно хапвам от тях активно. Вчера, като си правих упражненията, точно като баба Меца се чувствах и съжалявах, че толкова ядох.
Аз обичам структурирани програми с включена загрявка и разтягане накрая. Не обичам сама да си търся и правя подходяща загрява и разтягане.
Въпреки, че съм с наднормени кила, тренирам основно заради фитнеса. За да отслабна, трябва хранителен режим.

Рано сутринта на Великден излязох с колелото. Бях си навила алармата за 7 сутринта, в 7:30 изхвърчах с колелото, за да успея да се прибера за обяд. Мъжът пече агнешкото 😊 Прекрасен ден беше, 56 километра преход, 500м денивелация.
Скрит текст:
Снимка направена от един от мостовете по които минах.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 15:14 от Merry

# 54
Здравейте и от мен чета ви редовно.Вчера започнах Fuel и днес съм с мускулна треска на дупето и краката ,но така е като не съм постоянна време е да променя това.Днес предстои ден 2 Simple Smile

# 55
Макс  ден 3 на Карълайн .20 мин гребане, довечера
Пускам днешната тренировка за цяло тяло на който му е интересно....
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 18:22 от No_frame bitch

# 56
Еха, цяла нова тема съм изпуснала. Благодаря за нея Simple Smile

Тези две седмици нямам с какво да се отчета, един брой скорпион у дома е болен. Бебе Духче и то прихвана кашлица и градински сополи.
Другата седмица се връщам в редиците Simple Smile

Аз не съм дисциплинирана и нямам особено силна дисплина. Но имам мотивация в началото, а после става като никотик, ако си изпусна дозата не се чувствам добре. Така ми действа спорта. Ако ми е трудно дс започна си представям целите си и ставам дс действам. Ако съм уморена избирам нешо по-леко, за да ме зареди, а не умори още повече.

# 57
  • Там където
Аз този месец направих още един плейлист на новата ми любимка 😄 https://youtube.com/playlist?list=PLCF2BO0t-_4q_t0vhXByvLrekk_q1 … =QNMBvMUMLCJxkIUH
Според мен нейните програми доста се доближават до формата на Каролайн. Чудя се дали да не тренирам до лятото двуразово, че здраво съм се нашишкала....Външно не личи особено, но аз си знам. Забежките със сладко (предимно шоколад и бонбони) на тази възраст хич не ми действат добре😁 иначе тренировките за мен са радост дори да съм супер уморена. Не знам какво би могло да ме откаже- за мен е най-доброто време от деня и само за мен

# 58
  • Варна
Отчитам се и аз днес.
60мин силова Горна част, 15мин кардио Шон и като сложим загрявката и разтягането станаха 90мин.
Оправих се на бързо, метнах детето на басейна и то на тренировка и 5,5км за 50мин.
Утре пак!
Долна част и разходка.
Умувам сега какво да помъкна с мен, че ако взема целия арсенал няма да е Ок, а 4 дни нищо да не правя направо вече ми се струва нереално.
Сууууупер заредена и енергична се чувствам Simple Smile
А колко програми съм запазила… по 10 часа на ден да тренирам няма да ми стигнат 🤣

# 59
Quaki, запазих си твоя плей лист, наистина добре са структурирани тези тренировки, макар и с горе долу леки тежести. Много ми допада full body split Благодаря Hug
И аз си имам моите любимци, и техните тренировки ми напомнят КГ Joy Новата програма почва на 6ти май, та дотогава си карам с Хедър.
За днес 45мин full body strength и 15мин кардио с Хедър. Плюс 1х4км ходене сутринта и 1х7км следобеда.
Едит: снимка от миналата седмица в Атина. И две от миналата година, в началото, когато започнах с диета и ходене.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:33 от Costa

Общи условия

Активация на акаунт