Тренировки в домашни условия - 123

• 34 361
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Costa, отвя ме твоята трансформация! Браво!

# 61
Браво Коста! Невероятна трансформация ! ❤️

# 62
Costa, невероятна трансформация! Браво и благодаря за споделеното!

След отчета на Коста, отивам да се срамувам и да преосмисля за пореден път лакомията си. Днес имах време само да силова. Утре имам план за силова и бягане.

# 63
  • Там където
Costa,  прекрасна си....на втората снимка мислех, че това е дъщеря ти! Респект. Даваш ми добра идея за Крис и Еди. Много ги харесвам и мога да почна от 6ти с тях. Аз си ходя пак на групови тренировки, но ми трябва нещо за дните когато не ходя

# 64
COSTA Heart EyesHugHeart
Браво, момиче!! Шапка ти свалям, страхотна!!

По Великден не тренирах. Въобще.
Гостувахме на малкото чедо в Мюнхен и ми се събраха 5 дни почивка. Всеки ден се разхождахме дълго, имам по 20 000 крачки, ядох от всичко - и наши козунаци, и Баварски великденски сладък хляб, и тамошно агнешко, и сладолед... Да, върнах се малко подута, но много щастлива Blush
Отдавна не се опитвам да тренирам, когато пътувам. Ако намеря време за 15 минути стречинг - ок. Радвам се на преживяването, а като се върна - аз си знам кое, как и колко Blush

Тази сутрин направих ден 11 и ден 10 от MAX на Карълайн. Беше страхотно след дългата пауза.
Планирам да тренирам без почивка до края на месеца, а после отново пауза и Hola, España!, или както там е на баски език, защото предстои отдавна мечтано пътуване в Северна Испания и винената Мека - Ла Риоха Hug

# 65
Costa, невероятна трансформация, респект! Личи си, че зад всичко това стоят по много И дисциплина, И мотивация! Hug Браво, браво, браво!!! Hug

Последните месеци когато правех нещо въобще, беше основно мобилност и йога. От днес се завръщам към структурираните по- силови тренировки, започвам с Ultimate beginner на Каролинчето.

ПП. Агентче, благодаря за темата!!! Kissing Heart

# 66
Costa, Машалла и от мен! Браво, момиче, промяната е поразителна!!! Hug

# 67
Costa, wow! Браво! Изглеждаш прекрасно! HugHeart Eyes

Отчитам ранна виняса 60мин, и понеже ми отпадна нещо тази сутрин, сега се преобличам, и ще вкарам тренировката за рамене, която не успях да направя снощи.
Довечера, живот и здраве, ще тичам.

Ще допълня после поста с подробна тренировка и дори храна. Затягам колана. Толкова по-ралично е сега, на светло и по-топло! Преродих се! Heart

Edit:
Тренировка рамо+бицепс
1. Лицеви 10-15-15-10
2. раменна преса с крив лост 3х12
3. раменна преса с пудовка 3х8
4. повдигане настрани 3х15
5А. повдигане напред 3х12
5Б. чуково сгъване 3х15
7. вертолет 3х13
8. задно рамо 3х15
8. бицепсово сгъване 3х15

Храната е е около 1200кал, не мога да сметна салата с точност. П 90 Вгх около 50 М над 30

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:18 от Dez

# 68
Браво Costa!
Браво за волята, дисциплината и желанието да си себе си!

Сутринта направих едни 15 мин гимнастика и не знам ще ми стигне ли деня за днешната тренировка.
Спортувам през ден, всеки ден ми идва много.

# 69
Costa, страхотна трансформация! Адмирации!

Ние за празниците бяхме в Габрово - посетихме Етъра, Боженци и Трявна. Отдадохме се на почивка - за мен всеки ден, прекаран на въздух и извън офиса е желан и чакан. Храненето ми беше както във всеки друг ден...дори козунак не хапнахме.

Днес правих ден 7 от МАХ, а вчера - ден 6. Програмата ми харесва все повече и повече.

Поздрави!

# 70
Момичета, трогната съм от вниманието, благодаря Hug Истинската промяна започна чак след като се стабилизирах психически, така че пазете си нервите и се грижете за себе си Blush Към днешна дата съм малко по-голям егоист и гледам винаги да намеря време за разходка и тренировка. Чистене, готвене и работа винаги ще има и няма да избягат. Ако не ги свърша, здраве да е Sunglasses
За днес отчитам 40min full body no repeat и 15 мин cardio&abs с Хедър. Плюс 7км ходене. Вместих и един час следобеден сън, че днес имам book club и ще си легна чак в 10. А както знаете обикновено съм в леглото със Сънчо до 8ч Joy

# 71
  • Варна
Costa, не успях да видя снимките преди да ги махнеш, но съм сигурна, че с постоянство и това което описваш като ежедневие промяната ще е поразителна!

Аз днес за пореден път си доказах, че ежедневни тренировки не са за мен. За да се натоваря качествено ми трябва ден почивка.
Днес 3ти пореден ден… като дроб бях.. едва избутах силова 60мин, вярно времето ме притискаше пак и си давах малки почивки между сериите, но все пак ми беше зор. Вечерта само 4,5км ходене. Не става.. просто наистина нямах този тонус и енергия. Дано с времето свикна, за да ги направя поне 4 седмично, че сега съм на 3.
Да, на 18500 крачки и 1033 активни калории, но се усещам, че не бях като предните дни.

# 72
  • Bristol
Costa, невероятна трансформация! Браво за волята?

eli, 6 дни нищо не бях правила, излязох уикенда с колелото, като се нагласих психически, че ще ми е зор, защото много дълго време съм мързелувала. Е, имах усещането, че летя с колелото и такъв кеф беше! Точно 2 седмици преди това бях правила същия маршрут и си сравних скоростите. Тогава средната ми скорост е била 19км/ч, а след 6 дневната почивка 20.6 км/ч!
Покрай това прекъсване забравих, че имам проблем с колената. Съответно не си сложих ластика на коляното, като правех 30 мин с Хедър и то веднага се обади 😔 Явно е рано още да тренирам, без да го затегна.
Аз се опитвам сега и да намаля калориите и въглехидратите, защото и излишните кила не помагат за проблемите с колената...

# 73
Costa-браво момиче.
След ден 2 от fuel ми идваше да рева докато вървя особено изкачването на стълбите.Вчера ден 3 fuel , днес се чувствам ок и е ден за почивка.

# 74
  • на острова на мечтите
Costa, и аз изтървах снимките😱 Но комплименти 👏💪❤️
Тия дни съм на педал по тичане по разни инстанции и не мога да тренирам. Ще наваксвам другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт