Тренировки в домашни условия - 123

• 34 368
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Costa - изглеждаш прекрасно! Нямаш никакви излишни мазнини, браво!

От както се върнахме от почивката, успях да направя една редовна тренировка и една йога вчера. След редовната тренировка имам зверска мускулна треска. Всичко ме боли, най вече горната част на гърба и ръцете. За три седмици съм изгубила доста сила, дори muscle memory за движенията я нямаше 😕. Та правих неща за начинаещи. Но се радвам, че поднових тренировките, сигурна съм, че ще вляза в час до няколко седмици.
Уикенда пак планирам тренировка по-дълга, защото ще имам повече време.

# 76
Час и 1/2 тренировка днес. На открито.
Кардио, стълбички, силови за ръце и гръб, за корем, кръст и гъвкавост.
Доволна съм

# 77
  • Варна
Час и 1/2 тренировка днес. На открито.
Кардио, стълбички, силови за ръце и гръб, за корем, кръст и гъвкавост.
Доволна съм

Би ли споделила какво правиш на открито за изброените?
Предполагам нищо не носиш, а дори и да ще е нещо малко, леко и едно.

Аз си вземах постелката, екип и 2 различни от малките ластици. Гледайки програмата на състезанието не знам ще стигна ли до тренировка, но ако някой ден се отвори възможност да съм подготвена.
Хубавото е, че децата ги искат в 7:30, родителите след 8:30, басейнът е до парк, така че поне сутрешното кафе ще е с разходка Simple Smile

# 78
За днес само ходене, по 3км преди и след работа и 45 мин на обяд в парка. Много мразя дните, в които съм на смяна. 11ч на работа и само кратки разходки. Толкова да съм готова да се пенсионирам значи Joy

# 79
Вчера 10км с нисък пулс на открито в лек дъждец, и 90мин. кротка йога вечерта.
Днес задължително трябва да пъхна тренировка за долна част. Ако не вали много, ще тичам, ако не стане, може да заменя кардио с Шон. Любима ми е Core Cardio- корем и крака наведнъж, с плиометрия.

След кафето заминавам на подложката за сутрешна виняса,

Калории вчера около 1300-1350. Доста въглехидрати (грозде), но не е фатално.
Имам 7 седмици за отмазняване, седмата е на привършване.

# 80
Четвърта тренировка от Макса .Пред цикъл съм у се чувствам ужасно ,но се напънах и я направих вчера в 9 вечерта,след работа.

# 81
Моето спортуване последните дни се състои само от ходене (30 000++ крачки/ дневно), та на всички пожелавам спорни тренировки, а аз ще наваксам като се приберем. Поздрави от прекрасния Единбург!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:29 от Agent Provocateur

# 82
  • Bristol
Agent, и хубаво време сте хванали! Този контраст на зелена трева и синьо небе на Острова ми е любим 💕

Dez, предпочитам такова кардио навън, дори и леко да ръми 😊

Имам мускулна треска на краката... Първоначално помислих, че е от тичането в парка вчера, бях писала, че отдавна не съм тичала, но чак пък толкова да съм се запуснала... Обаче после се сетих и че в сряда работих с Хедър крака. Дали е от това 🤔
Днес почивка. Считам, че придвижване до офиса с колело и катерене до 5тия етаж с лаптопа (моят е голям и тежичък, не съм мениджър 😁), аз му казвам StairMaster с тежести, са ок за почивен ден.

# 83
Агент - прекрасни снимки! Единбург ми е в списъка за посещение!

# 84
  • Варна
Вчера се разписвам с 10км ходене, 6 от които разходка в бързо темпо.
Днес ще мъча за тренировка. Страшно натоварена програма, малко спане, емоции покрай състезанието.. дано успея да в вместя.
Хубав уикенд на всички!

# 85
Вчера ден 4 от fuel  цяло тяло,днес почивка:)

# 86
Момичета, да ви попитам, някой оперирал ли се е лапароскопски и колко време след това си кротувахте, без тренировки? Докторът каза поне три седмици, минали са две и не ме свърта. На яйчника е интервенцията. Мислех поне малко да разтегна ластиците вкъщи - ръце, крака... Лека-полека.
Той ми каза 3 седмиците за гирите от 3 кг., в интерес на истината. За ластици не се сетих да попитам.

# 87
Вчера пак дълга смяна и само ходене, но поне си направих крачки те.
Днес full body no repeat strength с Хедър и 1х3км + 1х6.5км бързо ходене.
Агент много хубави снимки. Аз съм от 2009 в Кралството и още не съм стигнала до Единбург Stuck Out Tongue Closed Eyes
Смърфче не мога да помогна със съвет, но сигурно е най-добре да изтраеш 3 седмици, ако това е съветът на доктора.

# 88
Момичета, да ви попитам, някой оперирал ли се е лапароскопски и колко време след това си кротувахте, без тренировки? Докторът каза поне три седмици, минали са две и не ме свърта. На яйчника е интервенцията. Мислех поне малко да разтегна ластиците вкъщи - ръце, крака... Лека-полека.
Той ми каза 3 седмиците за гирите от 3 кг., в интерес на истината. За ластици не се сетих да попитам.
Аз правих, премахнаха полип на матката. Мисля че месец след това не тренирах, но мен ме болеше и не се чувствах комфортно. Те казаха и че на следващия ден мога да ходя на работа, но аз три дни само лежах. Така че може би е индивидуално и каквото каже лекаря.

# 89
Днес ден 5 от fuel кардио дано не съм се контузила нещо имам болки в едното коляно и едната китка. Дано да е отшумяло до утре обичам да си следвам програмата по план. Имам чувството, че ако пропусна ден за тренировка може много лесно да се откажа.А не искам това:)

Общи условия

Активация на акаунт